REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ne çabuk geçti yıllar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ne çabuk geçti yıllar

Arada bir düşünmeye başladım geçen yılları...30 yaşına kadar hiç düşünmüyordum bu tür şeyler...30 dan sonra bir haller gelmeye başladı...
    yahu ne çabuk geçti bu yıllar diye bazen derin derin düşünüyorum...hele 20 li yaşlardan bişey anlamadım...askerden geldim ve şak diye 30 a geliverdik...
    acaba yaşlanıncada böylemi olacağım diye düşünüyorum arada bir...
    2003 te takside çalışıyordum...aksaraydaki durağın yanında köfteci vardı...önünde yaşlı bir amca köfteci ile muhabbet ederken yaşını sordu...80 li bir yaş söyledi amca...köfteci de "maaşallah amca hiç göstermiyorsun" gibilerinden laflar söyledi...peşinden "eee amca anlat bakalım..80 yıl ömür sürdün..ne anladın?" dedi...
    amcada "hiç bişey anlamadım...nasıl geçti yıllar şaşıyorum. askerden gelişim dün gibi sanki" demişti...
    bende taksinin içinde camdan dinliyordum...kendi kendime daha 30 yaşında iken sorduğum sorunun cevabını 80 yaşında amca verdi...demek insan 80 yılda yaşasa geçen yıllar su gibi geliyor...insan ne yaparsa zamanında yapmalı...yoksa birden bakıyorsun yaş olmuş 70-80...bişey anlamıyor insan...
    hayat ne garip...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanoğlu kuş misali bugün burda yarın orda diğer gün mefta olmuş sırat köprüsü ve cenet cehennem....
    biraz gereksiz olabilir ama bu iş böyle
    daha dün annemin beni salladıgını hatırlarım şimdi ben benim oglanı sallıyorum uyusun diye..
    zaman hızlı geçiyor önemli olan ebedi zamanı yakalayabilmek için çok çaba ve gayret vermemiz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir noktaya temas etmişsiniz.
    yaşım 45 al bendende o kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aradan yıllar geçti ama cocukluk yıllarımı özlüyorum nedense. Ne bileyim ozamanlar daha başkaydı cep telefonu yoktu televizyon 1 kanallıydı uydu vs yoktu ne bileyim o gunler daha cok guzeldi su anda yasadıgım hayattan zevk almıyorum herkeste benim düşüncemdedir sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün değil evvelki gün beraber merkezi sistem kurduğumuz ustamız dün 49 yaşında vefat etti.Dokuz eylülde kalp krizi dediler.Tık diye birden bire gitti hepimiz şaşırdık öyle ani olduki ne yapacağımızı bilemez olduk.Bu dünyada her şey koca bir yalan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dün değil evvelki gün beraber merkezi sistem kurduğumuz ustamız dün 49 yaşında vefat etti.Dokuz eylülde kalp krizi dediler.Tık diye birden bire gitti hepimiz şaşırdık öyle ani olduki ne yapacağımızı bilemez olduk.Bu dünyada her şey koca bir yalan.
    başınız sağolsun...dediğin gibi ustacım, yalan dünya...
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam allahrahmet eylesin kimdi usta duymadık???herşey yalan gercekten coçuklar büyüdü annem babam insan neler yapmak istiyor ama şükür birde allah acılı ölüm nasip etmesin ama herşeye rağmen hayat güzel şükür çok şükür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam size gencler ve genc kalmayi bilenler.

Ben 1946 Istanbul dogumluyum. 62 Yilimin 27 sini Istanbulda 35 yilimida Avrupanin Cesitli ulkelerinde yasiyarak surdurdum. Bu zaman tunelinde tabiki guzel seyler yasadim. Acilari da. Ancak bu! gun sunu dusunuyorum. Hayat bazilarina gore kisa, bazilarina gore uzun mu? Sorunun cevabi aslin da zor degil.
    Yas kac olursa olsun. Eger, saglikli isen, mutlu isen,ekonomik durumun da yeterli ise o zaman sana dusen, her yasi doya doya yasiyabilmektir. Cunki Yaradan duzeni boyle kurmustur. Dunya butun canlilar icin bir misafirhanedir. Her insan ve canli bu! ziyareti yapacak tatilini tamamlayip daimi yuvasina donecek. Oyleyse Sevgili dostlara onerim sudur. Her yasin ayri ayri guzellikleri ve ozellikleri var . Onu doya doya yasamanizdir.

sevgilerimle. . .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ben 1946 Istanbul dogumluyum. 62 Yilimin 27 sini Istanbulda 35 yilimida Avrupanin Cesitli ulkelerinde yasiyarak surdurdum. Bu zaman tunelinde tabiki guzel seyler yasadim. Acilari da. Ancak bu! gun sunu dusunuyorum. Hayat bazilarina gore kisa, bazilarina gore uzun mu? Sorunun cevabi aslin da zor degil.
    Yas kac olursa olsun. Eger, saglikli isen, mutlu isen,ekonomik durumun da yeterli ise o zaman sana dusen, her yasi doya doya yasiyabilmektir. Cunki Yaradan duzeni boyle kurmustur. Dunya butun canlilar icin bir misafirhanedir. Her insan ve canli bu! ziyareti yapacak tatilini tamamlayip daimi yuvasina donecek. Oyleyse Sevgili dostlara onerim sudur. Her yasin ayri ayri guzellikleri ve ozellikleri var . Onu doya doya yasamanizdir.

sevgilerimle. . .
    allah uzun ömürler versin ferhan abi...sen de diyormusun "nasıl geçti bu yıllar" diye?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sevgilerimle. . .
    size ancak maşallah maşallah denir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri