konuyu açalı 3 yıl olmuş. şaşırdım.. yahu ciddi ciddi su gibi geçiyor yıllar. forumdada bazı üyeleri görmez oldum.
--bir kemal abimiz vardı. sessiz sedasız çekiliverdi...umarım hayattadır ve sağlıklıdır.
--sonra sürekli tartıştığımız bir emmi vardı. tuşları kılıç misali üzerimize sallayıp dururdu. bizde kalkanla önünde durmaya çalışırdık. kızardım hakaretvari konuşmalarına ama fikirlerine saygı duyardım. (%95 katılmasamda)

onunda sesi soluğu kesildi. (umarım oda hayatta ve sağlığındadır.)
--sonra bir ibalaban vardı. emmi ile kanka gibi birbirini destekleyen konular açarlardı. öğretmendi yanılmıyorsam. allah uzun ömürler versin. oda inşallah sağlıklıdır. onunda fikirleri bana uymaz idi. tartıştığım üyelerdendir.
--sonra bir cabbari vardı. halen var. ama mani kazanına düşmüyor pek. eskiden içinden çıkmazdı.

bizide çeker dururdu... derken ufaklık geldi. forumu unuttu... (ne ufaklıkmış)
--bir sarıkanaryayı hatırlıyorum. adapazarlı bir arkadaş. banlandı zannedersem. bayaa üzülmüştüm...
burası bayaa bayaa alıştırıyor insanı kendine.İnternete girdiğimde mutlaka bir uğruyorum. bayaa kişilerle tanıştım. dost olduk. baksana isimlerini hala unutmamışım.
hepsine allah uzun ömürler sağlıklı hayatlar nasip etsin.
-bendenizde eskisi gibi değilim...kadayıf teli misali saçları beyazlattık. ilk defa bu baharda "bahar yorgunluğu" nun ne olduğunu 3 hafta boyunca tattım. yaşlandığımı zırt pırt söylerdim ama şakasına...3 haftalık yorgunluğu görünce "aha" dedim, kendi kendime. "geldimi şimdi başına"

herkese hayırlı günler dilerim. selametle kalınız.
Yer imleri