REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: ne çabuk geçti yıllar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Osmann

Cok guzel bir konu attin ortaya, once seni kutluyorum. Bircok arkadaslarin yorumlarinin yaninda bende bir yorum yapayim dedim. Basta sen ve Cabbari kardesimin dikkatlerini cekmis olacak ki bana iyi dileklerinizi gondermissiniz. Ben her ikinize de tesekkurler ediyorum, ayni dileklerimi sizlere yolluyorum. Soruna gelince Zaman zaman bende kendi kendime nasil gecti bu kadar zaman diyebiliyorum. Iste zaman hemen anilarimdaki guzel seyleri hatirlamaya calisiyorum ve guzellikleri hayalimde yeniden yasiyorum. Iste o zaman iyiki bunlari yasamisim diyebiliyorum ve de asagi yukari hangi yaslarda oldugumu hissediyor ve o yasi bir kez daha hayalimde yasamis oluyorum. Dilegim odur ki Allah herkeze guzel yasamli uzun omurler ihsan etsin
    Gozlerinizden opuyorum dostlarim.
    eyvallah abi...bilmukabele...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Osman abi cok dogru bir konuya deginmişin teşekküler yazın için...

sellametle.......
    Konu ultra-mehmet tarafından (04-11-2008 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiden tv yoktu,pc yoktu,kimsede doğru dürüst araba bile yoktu.ilk saatimi ilkokul 4.sınıfta almıştı babam(kurmalı-hıslon marka)ne mutlu olmuştum.çok küçük şeylerden bile mutlu oluyorduk.şimdiki nesile ne alsan mutsuz ve yanlız.
    günlere gelince:ah o günler yokmu o günler.dünyadaki en hızlı şeydir geçen günler.yakalayamazsınız.o yüzden yaşamalısınız.yaşamasını bilmelisiniz.
    ferhan abimizinde söylediği gibi sağlıklı ve mutluysan,birazda paran varsa işte olay budur.gerisi bunun kıymetini bilmekten ibaret.çünkü gerçekten bir anda 30-40-50-60 yaşına geliveriyor insan.ALLAH hepimize sağlıklı,mutlu,paralı,uzun ömürler versin.
    herkese saygı ve sevgilerimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu güzel konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum ve bu çorbada benim de bir tuzum olsun diyerek çocukluk yıllarımı hep güzel ve özlemle hatırlıyorum, hayat gerçekten de kısa arkadaşlar o yıllarda sigaraya başladım bir sigara yaktım bi baktım sigara bitene kadar yaşım olmuş 42 evlenmişim çoluk çocuk sahibi olmuşum annem vefat etmiş,ben günlük yaşam koşturmasında kaybolup gitmişim hiç arkama bakma fırsatım olmamış sanki, belkide bu yuzden bir sigara içimlik kadar kısa geldi bu hayat bana ikinci bir sigara yakma şansım olurmu bilemem,ama şunu çok iyi biliyorum yaşadığımız her anı sonsuzluk bile geri getiremez her saniyeyi dolu dolu yaşamak lazım bize verilen her saniye bir zenginliktir,şunu ilave etmeden de geçemiyeceğim sevdiklerinz yanınızdayken onlara nekadar fazla sevgi veriyorsanız kaybettiğinizde okadar daha huzurlu olursunuz çünkü insan kaybettiğinde ilk aklına gelen şey sevdiğmi az söylemişim ....Saygılar
    Konu cev_cin tarafından (04-11-2008 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyu açalı 3 yıl olmuş. şaşırdım.. yahu ciddi ciddi su gibi geçiyor yıllar. forumdada bazı üyeleri görmez oldum.
    --bir kemal abimiz vardı. sessiz sedasız çekiliverdi...umarım hayattadır ve sağlıklıdır.
    --sonra sürekli tartıştığımız bir emmi vardı. tuşları kılıç misali üzerimize sallayıp dururdu. bizde kalkanla önünde durmaya çalışırdık. kızardım hakaretvari konuşmalarına ama fikirlerine saygı duyardım. (%95 katılmasamda) onunda sesi soluğu kesildi. (umarım oda hayatta ve sağlığındadır.)
    --sonra bir ibalaban vardı. emmi ile kanka gibi birbirini destekleyen konular açarlardı. öğretmendi yanılmıyorsam. allah uzun ömürler versin. oda inşallah sağlıklıdır. onunda fikirleri bana uymaz idi. tartıştığım üyelerdendir.
    --sonra bir cabbari vardı. halen var. ama mani kazanına düşmüyor pek. eskiden içinden çıkmazdı. bizide çeker dururdu... derken ufaklık geldi. forumu unuttu... (ne ufaklıkmış)
    --bir sarıkanaryayı hatırlıyorum. adapazarlı bir arkadaş. banlandı zannedersem. bayaa üzülmüştüm...
    burası bayaa bayaa alıştırıyor insanı kendine.İnternete girdiğimde mutlaka bir uğruyorum. bayaa kişilerle tanıştım. dost olduk. baksana isimlerini hala unutmamışım.
    hepsine allah uzun ömürler sağlıklı hayatlar nasip etsin.
    -bendenizde eskisi gibi değilim...kadayıf teli misali saçları beyazlattık. ilk defa bu baharda "bahar yorgunluğu" nun ne olduğunu 3 hafta boyunca tattım. yaşlandığımı zırt pırt söylerdim ama şakasına...3 haftalık yorgunluğu görünce "aha" dedim, kendi kendime. "geldimi şimdi başına"
    herkese hayırlı günler dilerim. selametle kalınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dün değil evvelki gün beraber merkezi sistem kurduğumuz ustamız dün 49 yaşında vefat etti.Dokuz eylülde kalp krizi dediler.Tık diye birden bire gitti hepimiz şaşırdık öyle ani olduki ne yapacağımızı bilemez olduk.Bu dünyada her şey koca bir yalan.
    hocam allahrahmet eylesin kimdi usta duymadık???herşey yalan gercekten coçuklar büyüdü annem babam insan neler yapmak istiyor ama şükür birde allah acılı ölüm nasip etmesin ama herşeye rağmen hayat güzel şükür çok şükür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşke çocuk olsak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuyu açalı 3 yıl olmuş. şaşırdım.. yahu ciddi ciddi su gibi geçiyor yıllar. forumdada bazı üyeleri görmez oldum.
    --bir kemal abimiz vardı. sessiz sedasız çekiliverdi...umarım hayattadır ve sağlıklıdır.
    --sonra sürekli tartıştığımız bir emmi vardı. tuşları kılıç misali üzerimize sallayıp dururdu. bizde kalkanla önünde durmaya çalışırdık. kızardım hakaretvari konuşmalarına ama fikirlerine saygı duyardım. (%95 katılmasamda) onunda sesi soluğu kesildi. (umarım oda hayatta ve sağlığındadır.)
    --sonra bir ibalaban vardı. emmi ile kanka gibi birbirini destekleyen konular açarlardı. öğretmendi yanılmıyorsam. allah uzun ömürler versin. oda inşallah sağlıklıdır. onunda fikirleri bana uymaz idi. tartıştığım üyelerdendir.
    --sonra bir cabbari vardı. halen var. ama mani kazanına düşmüyor pek. eskiden içinden çıkmazdı. bizide çeker dururdu... derken ufaklık geldi. forumu unuttu... (ne ufaklıkmış)
    --bir sarıkanaryayı hatırlıyorum. adapazarlı bir arkadaş. banlandı zannedersem. bayaa üzülmüştüm...
    burası bayaa bayaa alıştırıyor insanı kendine.İnternete girdiğimde mutlaka bir uğruyorum. bayaa kişilerle tanıştım. dost olduk. baksana isimlerini hala unutmamışım.
    hepsine allah uzun ömürler sağlıklı hayatlar nasip etsin.
    -bendenizde eskisi gibi değilim...kadayıf teli misali saçları beyazlattık. ilk defa bu baharda "bahar yorgunluğu" nun ne olduğunu 3 hafta boyunca tattım. yaşlandığımı zırt pırt söylerdim ama şakasına...3 haftalık yorgunluğu görünce "aha" dedim, kendi kendime. "geldimi şimdi başına"
    herkese hayırlı günler dilerim. selametle kalınız.
    hergeze saygım sonsuz ama emmi abimi çok arıyorum ama ulaşamadım osman kardeş

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri