Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: ne çabuk geçti yýllar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ne çabuk geçti yýllar

Arada bir düþünmeye baþladým geçen yýllarý...30 yaþýna kadar hiç düþünmüyordum bu tür þeyler...30 dan sonra bir haller gelmeye baþladý...
    yahu ne çabuk geçti bu yýllar diye bazen derin derin düþünüyorum...hele 20 li yaþlardan biþey anlamadým...askerden geldim ve þak diye 30 a geliverdik...
    acaba yaþlanýncada böylemi olacaðým diye düþünüyorum arada bir...
    2003 te takside çalýþýyordum...aksaraydaki duraðýn yanýnda köfteci vardý...önünde yaþlý bir amca köfteci ile muhabbet ederken yaþýný sordu...80 li bir yaþ söyledi amca...köfteci de "maaþallah amca hiç göstermiyorsun" gibilerinden laflar söyledi...peþinden "eee amca anlat bakalým..80 yýl ömür sürdün..ne anladýn?" dedi...
    amcada "hiç biþey anlamadým...nasýl geçti yýllar þaþýyorum. askerden geliþim dün gibi sanki" demiþti...
    bende taksinin içinde camdan dinliyordum...kendi kendime daha 30 yaþýnda iken sorduðum sorunun cevabýný 80 yaþýnda amca verdi...demek insan 80 yýlda yaþasa geçen yýllar su gibi geliyor...insan ne yaparsa zamanýnda yapmalý...yoksa birden bakýyorsun yaþ olmuþ 70-80...biþey anlamýyor insan...
    hayat ne garip...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

insanoðlu kuþ misali bugün burda yarýn orda diðer gün mefta olmuþ sýrat köprüsü ve cenet cehennem....
    biraz gereksiz olabilir ama bu iþ böyle
    daha dün annemin beni salladýgýný hatýrlarým þimdi ben benim oglaný sallýyorum uyusun diye..
    zaman hýzlý geçiyor önemli olan ebedi zamaný yakalayabilmek için çok çaba ve gayret vermemiz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel bir noktaya temas etmiþsiniz.
    yaþým 45 al bendende o kadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aradan yýllar geçti ama cocukluk yýllarýmý özlüyorum nedense. Ne bileyim ozamanlar daha baþkaydý cep telefonu yoktu televizyon 1 kanallýydý uydu vs yoktu ne bileyim o gunler daha cok guzeldi su anda yasadýgým hayattan zevk almýyorum herkeste benim düþüncemdedir sanýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dün deðil evvelki gün beraber merkezi sistem kurduðumuz ustamýz dün 49 yaþýnda vefat etti.Dokuz eylülde kalp krizi dediler.Týk diye birden bire gitti hepimiz þaþýrdýk öyle ani olduki ne yapacaðýmýzý bilemez olduk.Bu dünyada her þey koca bir yalan.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Dün deðil evvelki gün beraber merkezi sistem kurduðumuz ustamýz dün 49 yaþýnda vefat etti.Dokuz eylülde kalp krizi dediler.Týk diye birden bire gitti hepimiz þaþýrdýk öyle ani olduki ne yapacaðýmýzý bilemez olduk.Bu dünyada her þey koca bir yalan.
    baþýnýz saðolsun...dediðin gibi ustacým, yalan dünya...
    selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Selam size gencler ve genc kalmayi bilenler.

Ben 1946 Istanbul dogumluyum. 62 Yilimin 27 sini Istanbulda 35 yilimida Avrupanin Cesitli ulkelerinde yasiyarak surdurdum. Bu zaman tunelinde tabiki guzel seyler yasadim. Acilari da. Ancak bu! gun sunu dusunuyorum. Hayat bazilarina gore kisa, bazilarina gore uzun mu? Sorunun cevabi aslin da zor degil.
    Yas kac olursa olsun. Eger, saglikli isen, mutlu isen,ekonomik durumun da yeterli ise o zaman sana dusen, her yasi doya doya yasiyabilmektir. Cunki Yaradan duzeni boyle kurmustur. Dunya butun canlilar icin bir misafirhanedir. Her insan ve canli bu! ziyareti yapacak tatilini tamamlayip daimi yuvasina donecek. Oyleyse Sevgili dostlara onerim sudur. Her yasin ayri ayri guzellikleri ve ozellikleri var . Onu doya doya yasamanizdir.

sevgilerimle. . .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ferhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Ben 1946 Istanbul dogumluyum. 62 Yilimin 27 sini Istanbulda 35 yilimida Avrupanin Cesitli ulkelerinde yasiyarak surdurdum. Bu zaman tunelinde tabiki guzel seyler yasadim. Acilari da. Ancak bu! gun sunu dusunuyorum. Hayat bazilarina gore kisa, bazilarina gore uzun mu? Sorunun cevabi aslin da zor degil.
    Yas kac olursa olsun. Eger, saglikli isen, mutlu isen,ekonomik durumun da yeterli ise o zaman sana dusen, her yasi doya doya yasiyabilmektir. Cunki Yaradan duzeni boyle kurmustur. Dunya butun canlilar icin bir misafirhanedir. Her insan ve canli bu! ziyareti yapacak tatilini tamamlayip daimi yuvasina donecek. Oyleyse Sevgili dostlara onerim sudur. Her yasin ayri ayri guzellikleri ve ozellikleri var . Onu doya doya yasamanizdir.

sevgilerimle. . .
    allah uzun ömürler versin ferhan abi...sen de diyormusun "nasýl geçti bu yýllar" diye?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ferhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

sevgilerimle. . .
    size ancak maþallah maþallah denir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sevgili Osmann

Cok guzel bir konu attin ortaya, once seni kutluyorum. Bircok arkadaslarin yorumlarinin yaninda bende bir yorum yapayim dedim. Basta sen ve Cabbari kardesimin dikkatlerini cekmis olacak ki bana iyi dileklerinizi gondermissiniz. Ben her ikinize de tesekkurler ediyorum, ayni dileklerimi sizlere yolluyorum. Soruna gelince Zaman zaman bende kendi kendime nasil gecti bu kadar zaman diyebiliyorum. Iste zaman hemen anilarimdaki guzel seyleri hatirlamaya calisiyorum ve guzellikleri hayalimde yeniden yasiyorum. Iste o zaman iyiki bunlari yasamisim diyebiliyorum ve de asagi yukari hangi yaslarda oldugumu hissediyor ve o yasi bir kez daha hayalimde yasamis oluyorum. Dilegim odur ki Allah herkeze guzel yasamli uzun omurler ihsan etsin
    Gozlerinizden opuyorum dostlarim.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri