Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: G.m 30300 Fta

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart G.m 30300 Fta

arkadaşlar elimde goldmaster 30300 fta modeli uydu cihazı var.malum frekanslar değiştikten sonra tarattım ama kanalların biri şamda biri halepte çıkmaya başladı .forumda incelediğim kadarıyla 11300 fta nın yazılımı da bu modele uyuyormuş.sanırım aciko yazılımıda var ama hangi yazılımı atacağıma bir türlü karar veremedim.
    sizden ricam:en son kanal listesinin olduğu ve yavaşlama,donma sorunu olmayan bir yazılım.(şifreli kanalların açılıp açılmaması önemli değil.dükkanda kullanıyorum)teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11300 fta yazılımını atmanı önerim.Aciko yazılımı olmaz sizin cihaza fta oldugu için cihaz ön displayı gider çünki.!!1
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan kardeş yazdığım özelliklere sahip bir yazılım varsa link verebilirmisin?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan kardeş yazdığım özelliklere sahip bir yazılım varsa link verebilirmisin?
    Bu yazılım şu an için en uygun ve sorunsuz olanı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim.esenkal.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri