REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Çok Acemiyim Lütfen Biri Yardım Etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Çok Acemiyim Lütfen Biri Yardım Etsin

Arkadaşlar merhaba ben bu işte çok acemiyim neyin nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim emu yüklemeyi bilmiyorum hatta emu nedir onu bile bilmiyorum buradaki talimatlar doğrultusunda yüklemeye çalıştım ama sadece Com Port Test Ediliyor diyor başka bir hareket göremedim hiç bir şekilde bir yükleme felan görmedim birisi bana bu konuda detaylı bir şekilde yardımcı olursa çok minnettar kalıcam resimdede gördüğünüz gibi yaklaşık 20 dakikadır bu şekilde bekliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CoolRomeo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar merhaba ben bu işte çok acemiyim neyin nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim emu yüklemeyi bilmiyorum hatta emu nedir onu bile bilmiyorum buradaki talimatlar doğrultusunda yüklemeye çalıştım ama sadece Com Port Test Ediliyor diyor başka bir hareket göremedim hiç bir şekilde bir yükleme felan görmedim birisi bana bu konuda detaylı bir şekilde yardımcı olursa çok minnettar kalıcam resimdede gördüğünüz gibi yaklaşık 20 dakikadır bu şekilde bekliyor.

Arkadaşım test ediyor,yani com port 1 veya 2,3 yanlış tanıtmışsınız , port hangisine bağlı onu proğramdan seçerseniz portu bulur bulmaz testi geçecektir.

Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk önce cihazına rs 232 kablonu tak ve cihazı arkadan kapat veya fişten çek daha sonra yükleme loaderini aç yazılım dosyasını seç ve yükle cihazı arkadan aç ilk önce yazılımı atacak sonra flash'ı yazacaktır işlem bitene kadar müdahalede bulunma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Selam

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar benim cihaza yanlışlıkla plas versiyou attım cihaz giç açılmıyor ne yapayım yardım acil EKRAN FALAN DA YANMIYOR HİÇ BİŞEY YOK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardımlarınız için teşekkür ederim sanırım kablo arızalı bir kaç uydu alıcısındada denedim aynı rs232 kabloyu yine çalışmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysiaksoy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar benim cihaza yanlışlıkla plas versiyou attım cihaz giç açılmıyor ne yapayım yardım acil EKRAN FALAN DA YANMIYOR HİÇ BİŞEY YOK
    flaş çökmuştur servisine baş vurman lazım flaşini sokup tekrar proğram atacak..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri