REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: bana uydumu tanıta bilirmisiniz??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha bana uydumu tanıta bilirmisiniz??

arkadaslar merhaba formunuz gercekten ck guzel acıklayıcı ve yardım edıcı...gercekten cok tsk edıyorum....benımk sorunum su : yumatu ıq uydu 100 alıcım var...hotbırd kanalları bende hepsıde sifreli...ve hıc bırıne bakamıyorum...ayrıyetten pc ara kaplomda yok...bu kanalları izlemek ıcın ne yapmayalım....formunuzdan bazı sayfalarında gecmıse yönelık ***leri okudum...9339 yapıyorum biss ayarlarına geldıgım an PROVİDER ID cıkıyor ve alTI hane rakam boslugu var...altındada 16 hanelık bosluk var...bir türlu kanllarını seyredemıyorum sizce nasıl bır uygulama yapmalıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım şu an için polsat paketı hariç hotbird uydusunda başka şifrelı kanal izleyemezsın bu problem sadece senın cihazın için değil diğer cihazlar içinde geçerlidir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım şu an için polsat paketı hariç hotbird uydusunda başka şifrelı kanal izleyemezsın bu problem sadece senın cihazın için değil diğer cihazlar içinde geçerlidir.
    arkadaşın Rs232 kablosu yokmuş ve kendisi de başka türlü güncelliyemicegi için eski yazılım var ise polsat ı da izliyebilcegini düşünmüyorum :d

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya hanı bazı konularda varya ıste biss ***leri felan o yuzden aklıma geldı size danısayım dedım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel18 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya hanı bazı konularda varya ıste biss ***leri felan o yuzden aklıma geldı size danısayım dedım
    biss k eyler bazı cihazlara girelebiliyor bazı cihazlarda tanımıyor malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin yerinde olsam daha güzel bir cihaz alırım eyer çok şifreli kanalları izlemek istiyorsanda biraz tuzlu cihazlar var onları tercih et ama tabiki biraz parayi göstermen lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım öncelikle bir RS232 ara kablosu almanı tavsiye ederim fiyatı 5 ytl den başlıyor
    kabloyu aldıktan sonra 2. olarak yazılımın ne olursa olsun burdaki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sofcamı yüklersen Polsat paketini ve bıss ***li kanalları rahatlıkla izleyebilirsin. :45:
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hım tsk ederımo kaplodan alalım o zaman ...kusra bakmayın her ıste bır acemılık var yavas yavas formunuzdan ogrenıyorum yorumlarınız ıcın tskl ederım üstadlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rica ederiz Forumumuz Bilgi ve Paylaşım forumudur, kolay gelsin
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri