REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
49 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Gitti Gidiyordan 25 Kontor Hediye Turkcell Abonelerine

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gitti Gidiyordan 25 Kontor Hediye Turkcell Abonelerine

KAMPANYA ŞARTLARI

GittiGidiyor Kontör/Dakika kampanyası 3 - 13 Kasım 2008 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya 200.000 adet kontör/karşılığı dakika ile sınırlıdır.
    Kampanya kapsamında yeni üyeler üyeliklerini aktive ettikleri taktirde kontör/dakika kazanma hakkına sahip olacaklardır.
    Belirtilecek Turkcell cep telefonu numarası kampanya kapsamında sadece bir kez kayıt edilebilir.
    Kampanya kapsamında tavsiye edilen en fazla 3 arkadaşın üyeliğinden kontör/dakika kazanılabilir.
    Faturalı hatlara kazanılan dakika bir sonraki ekstrede yansıtılacaktır. Faturasız hatlara kazanılan kontör 24 saat içerisinde yüklenecektir.(Normal ana bakiyeye yüklenmektedir istediginiz her yone kullanabilirsiniz)
    Yeni kayıt olan üyelere kontör/kontör karşılığı dakika yükleme işlemi kayıtlarını aktive ettikten sonra yüklenecektir.
    Bu kampanyadan sadece Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart kullanıcıları yararlanabilir.
    Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
    Kazanılan kontör veya dakikaların yükleneceği hattın yükleme tarihinde geçerli ve kullanıma açık olması gerekmektedir.
    Yüklenen hediye kontör ve dakikalar sadece Turkcell'den Turkcell'e yapılan aramalar için geçerli olup üç fatura döneminde kullanılması gerekmektedir.

Tavsiye Eden Supersat Yazabilirsiniz.

*GittiGidiyor Kontör/Dakika kampanyası 3 - 13 Kasım 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
    Konu Admin tarafından (12-11-2008 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biraz reklam olmuş ama olsun diyelim bu seferlik Bilgi için teşekkurler.
    Konu Admin tarafından (07-11-2008 Saat 04:05 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.
    25 hat ile kayıt oldum. gerisi sizin olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı piri.reis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler.
    Ya usta sen kontor bayisi falan açtınmı her kampanyada sen varsın :45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya usta sen kontor bayisi falan açtınmı her kampanyada sen varsın :45:
    yok hocam şimdilik bayi açmadım. ek iş, ek kazanç sağlamak için uğraşıyorum bu şeylerle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı piri.reis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok hocam şimdilik bayi açmadım. ek iş, ek kazanç sağlamak için uğraşıyorum bu şeylerle.
    :45::45:Kampanyaları bekliyoruz.Bu kampanyaları mail atmak isterdik ama uye sayımız aşırı arttıgı için atamıyoruz artık siteyi takip eden kazanır diyelim

*konu başlıgıda değişmiştir.Arkadaşımıza teşekkur ederiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.

25 hatta sanamı ait ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    25 hatta sanamı ait ??
    Evet ona ait piri reis tüm kampanyalarda var turkcelin vip müşterisi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    25 hatta sanamı ait ??

evet

kampanyalarda kontör kazanmak için kullanıyorum. kazandığım kontörleri transfer ile akraba ve arkadaşlarıma satıyorum. hobi olarak başladığım bu işlere para kazanma amacı ile devam ediyorum. saygılar.

fırsat yazıp 2755e gönderenler 10 kontör kazanıyor. haberiniz olsun. ama daha önce bu servisten 10 kontör kazandıysanız tekrar kazanamıyorsunuz. benim 10 adet yeni hattıma 10ar kontör geldi. fırsat yazıp 2755e gönderdiğinizde turkcelin hattınıza reklam göndermesine izin vermiş oluyorsunuz. bunun karşılığında bir seferlik 10 kontör veriyor. reklam almak istemiyorsan 10 kontör geldikten sonra üyeliğini iptal edebilirsin. iptal 2755

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir hattan 25 kontorde kazanılıyor fena değil kampanya herkes yararlansın bence 10 kontor uye olunca 15 kontorde arkadaş davet edersen geliyor

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri