Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türk: Bu vatan hepimizin, kimi kimin vatanından kovuyorsun!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türk: Bu vatan hepimizin, kimi kimin vatanından kovuyorsun!

04.11.2008

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, Başbakan Erdoğan'ın önceki gün Hakkâri'de söylediği "Tek devlet, tek bayrak, tek millete karşı çıkanlar gitsin" sözlerine tepki gösterdi. Diyarbakır'daki oturma eyleminin ardından açıklama yapan Türk şunları söyledi: "Erdoğan'ın 'Ya sev ya terk et' mantığı ile ifade ettiği cümleler tam anlamıyla bir pervazsızlık örneğidir. Bu ülke ve elbette ki bayrak bu değerleri birlikte yaratan Kürtlerin, Türklerin ve diğer kesimlerin ortak değeridir. Bu vatan hepimizin ortak vatanı değil mi? Kim kimi, kimin vatanından kovuyor. Bayrağa ve diğer ortak değerlere karşı hiçbir saygısızlığı olmayan halkımıza karşı ırkçı söylemlerde bulunmaktan çekinmeyen Başbakanı sözlerini derhal düzeltmeye ve özür dilemeye davet ediyoruz" dedi. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda konuşan DTP'li Hasip Kaplan ise Erdoğan'ın söylediği sözlerle 20 milyon vatandaşına "çek git" dediğini öne sürerek "Bu sloganın patenti dünyada Ku-Klux Klan gibi ırkçı örgütler. Fransızlar Cezayirlilere karşı kullandı" dedi. Kaplan'a tepki gösteren AK Parti Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, "Siz Kürtlere ihanet ediyorsunuz" diye bağırdı.

'SİPER OLURUM"
    Bunun üzerine Kaplan, masasını yumruklayarak "Sözümü kesemezsin. Tek başıma kilitlerim burayı" karşılığını verdi. Kavganın ardından Kaplan, "Başbakan Şırnak'a gelsin, yanına tek polis almasın, yanında ben yürüyeceğim. En ufak şeyde de ben siper olurum" dedi.

Yayın tarihi: 4 Kasım 2008, Salı
    Web adresi: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ahmet Türk doğru söylüyor Erdoğan seçimler yaklaşınca ne yapacağını şaşırdı ve işi iyice zıvanadan çıkarttı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdoğanın sözleri dinci faşizmin en güzel örneği.biz bu vatanı ATATÜRK'ün önderliğinde çeşitli etnik kökene dayanan tek milletle yaptık ve kazandık.anadolunun gerçeğinde türklerde var kürtlerde çerkezide ermeniside yunanıda var.dünyada varmıdır ki ATATÜRK GİBİ BİR DAHİ o insanları vatan sevgisiyle aşılamış ve düşmana kök söktürmüş.erdoğan ATATÜRK ün masasında çerez bile olamıyacak zat.birlikte yaşayacağımız güzel sözlerin söylemesi gerekirken insanları tahrik eden sözler bu ül***e fayda getirmiyecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı belontis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    erdoğanın sözleri dinci faşizmin en güzel örneği.biz bu vatanı ATATÜRK'ün önderliğinde çeşitli etnik kökene dayanan tek milletle yaptık ve kazandık.anadolunun gerçeğinde türklerde var kürtlerde çerkezide ermeniside yunanıda var.dünyada varmıdır ki ATATÜRK GİBİ BİR DAHİ o insanları vatan sevgisiyle aşılamış ve düşmana kök söktürmüş.erdoğan ATATÜRK ün masasında çerez bile olamıyacak zat.birlikte yaşayacağımız güzel sözlerin söylemesi gerekirken insanları tahrik eden sözler bu ül***e fayda getirmiyecektir.

iyide o kelimede ne var??? adamlai eylem yapıyor yurtdışında ülkemizi sorunlu bir ülke durumuna düşürüyor..ekonomik olarak o bölgeyi kalkındırmıyorlar...askere polise onu da geçtik sivil hedeflere sürekli saldırıyorlar esnafı baskılarla yıldırıyorlar ..doğru dürüst kimsenin can güvenliği yok..böyle bir durumda ne demesini beklersinbiz o zihniyette ki kişilere???ohhh çok güzel yapıyorsunuz ben sizi destekliyorum mu diyecek??

sen taa gitmişsin kurtuluş savaşına o zaman hep birliklte kazandık diye yazmışsın iyi hoş ta zaten kimse kimsenin etnik kökenine ya da şahsiyetine laf etmiyo ....bu söz bu vatanı huzursuz eden herkese söyleniyor beğenmeiyen çeker gider bu her köken için geçerlidir ...bu vatan,a zarar veren kötülük eden her insan burada yaşamak istemiyordur ki böyle bi iş yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir erdogan dusmanlıgı devam ediyor ama gercekleri goremiyecek kadar aciz kalınıyor senin haklı dedigin adam pkk nın propagandasını yapan ve savunan kişi sende ona haklısın diyorsun neden ardogan dusmanlıgından YAZIK...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum şuan vatan millet sakarya edebiyatı yapıp oy toplamaya çalışan bu adamın başbakan olmadan önce atatürk ve türkiye için neler söylediğini
    ne için cezaevinde yattığını ne çabuk unuttunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bence sıyaset yapmamımıza gerek yok cunku sonucta halk geregını sandık basında yapar.sevgılerımle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok güzel kardeşim halk yine seçer diye düşünüyorum geçen seçimde aynı denmişti ama sonuç ortada kime sorsam benvermedim diyo peki bu oylar nasıl % 46 oldu hala anlayamadım dtp ninde savunulacak yeri yok ha bire ortamı geriyolar yazıl değilmi bu millete her gün şehit ve kundaklama bi ülkenin başbakanı memleketin bi iline gidemiyo nasıl bir ülke olduk adamlar resmen tehtid ediyolar şu son olaylalrın sebebi ne
    imralıda işkence diyolarsiz inanıyomusunuz buna yazık vallahi yazık olan yine sana bana garibana oluyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence denenmişşe birdaha denemek birdaha gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasim erdogan yalnis söylemis olabilir ama ahmet türk ün hakli oldugunu söyleyemezsin bu gün binlerce askerimiz öldü ama ates düstügü yeri yakiyor ben 94 de mardin midyat 3. komando tugayinda askerlik yaptim orada yasananlari görseydin kimin hakli kimin haksiz oldugunu görürdün.sevgilerimle.VATAN BIRDIR BÖLÜNMEZ

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri