ben sana ve diğer senin yazının altındaki arkadaşa hitaben yazıyorum.vatan bütünlüğünü erdoğan siyasetine malzeme yapmayın.benim gibi sevmeye bilirsin erdoğanı ama çıkıpta sırf inat olsun diye o şerefsizlere haklı diyemezsin.bu ülke bir bayrak bir millet bir devlettir.bu böyle biline türk kelimesinden neden rahatsız oluyorsunuz. bu ırkçı bir yaklaşım değildir. bu çanakkaledir bu h.tahsindir. bu kurtuluş savaşıdır,milli mücadeledir.,o zaman gerek yok eski anadolu beylikleri gibi herkes ben etniğin bende isterim desin. sen 7 yaşına kadar midyattaymışsın.benim ana tarafından dedem urfalı..burası türkiye cumhutiyeti,yapısı üniter,bayrağı geçmişi ,tarihi dini bellidir.bırakın etnik ayaklarını ve ucuz erdoğan siyasetini,doğruda söylemiş başbakan
Konu ESES-58 tarafından (04-11-2008 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.
Sizin o savunduğunuz başbakanınızın vatan aşkını ve başbakan olmadan önce cezaevinde neden yattığını bütün galaksi biliyor.
evet biz tek devletız tek mılletız ve tek bayrak tek din bu ırkcılık degıldır butunluktur
arkadaşlar konu üzerinden devam edin burada şahsi tartışmalar içine kimse girmesin ve olayı siyasi bir boyuta getirmeden devam edin konuya..
HATIRLATAYIM KONU: PKK nın yaptığı tüm pislikler ve bu pisliklere destek veren yine aynı zihniyetteki kişiler eğer beğenmiyorlarsa bu vatanı terk etmeleri söylenmiş bu konu hakkında yorum yazacaklar yazsın onun dışında şahsi çatışma ve siyasi tartışma mesajlarını sileceğim!!!
adamın biri 35 daireli bir apartmanda komşusunun kapısına habire çöp atıyor...aşağıya inip camına taş atıyor...ulu orta küfürde ediyor...
apartman yöneticiside daha evvel kavgalı olduğun sevmediğin biri...hiç hazetmiyorsun adamdan ama yönetici olmuş....
komşuna yapılan bu çirkin tavra karşı yönetici diyorki o taş atıp küfür eden kişiye "kardeşim adam gibi duruyorsan dur...yoksa terket binayı"
eee sevmesende yönetici haklı ama...adam gibi dur... değilmi? adam gibi dur ki komşuluk olsun...gelip gitme olsun...akrabalık olsun...
selametle...
arkadaşlar konu üzerinden devam edin burada şahsi tartışmalar içine kimse girmesin ve olayı siyasi bir boyuta getirmeden devam edin konuya..
HATIRLATAYIM KONU: PKK nın yaptığı tüm pislikler ve bu pisliklere destek veren yine aynı zihniyetteki kişiler eğer beğenmiyorlarsa bu vatanı terk etmeleri söylenmiş bu konu hakkında yorum yazacaklar yazsın onun dışında şahsi çatışma ve siyasi tartışma mesajlarını sileceğim!!!
mesajınız tarafımdan silindi UMUTER
Konu umuter tarafından (05-11-2008 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.
mesajınız tarafımdan silindi UMUTER
Konu umuter tarafından (05-11-2008 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri