Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türk: Bu vatan hepimizin, kimi kimin vatanından kovuyorsun!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı belontis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    erdoğanın sözleri dinci faşizmin en güzel örneği.biz bu vatanı ATATÜRK'ün önderliğinde çeşitli etnik kökene dayanan tek milletle yaptık ve kazandık.anadolunun gerçeğinde türklerde var kürtlerde çerkezide ermeniside yunanıda var.dünyada varmıdır ki ATATÜRK GİBİ BİR DAHİ o insanları vatan sevgisiyle aşılamış ve düşmana kök söktürmüş.erdoğan ATATÜRK ün masasında çerez bile olamıyacak zat.birlikte yaşayacağımız güzel sözlerin söylemesi gerekirken insanları tahrik eden sözler bu ül***e fayda getirmiyecektir.

iyide o kelimede ne var??? adamlai eylem yapıyor yurtdışında ülkemizi sorunlu bir ülke durumuna düşürüyor..ekonomik olarak o bölgeyi kalkındırmıyorlar...askere polise onu da geçtik sivil hedeflere sürekli saldırıyorlar esnafı baskılarla yıldırıyorlar ..doğru dürüst kimsenin can güvenliği yok..böyle bir durumda ne demesini beklersinbiz o zihniyette ki kişilere???ohhh çok güzel yapıyorsunuz ben sizi destekliyorum mu diyecek??

sen taa gitmişsin kurtuluş savaşına o zaman hep birliklte kazandık diye yazmışsın iyi hoş ta zaten kimse kimsenin etnik kökenine ya da şahsiyetine laf etmiyo ....bu söz bu vatanı huzursuz eden herkese söyleniyor beğenmeiyen çeker gider bu her köken için geçerlidir ...bu vatan,a zarar veren kötülük eden her insan burada yaşamak istemiyordur ki böyle bi iş yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PAŞA87 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eğer bunu bana hitaben yazdıysan merak etme ben 7 yaşına kadar midyatta yaşadım.
    bana hitaben değilse pardon.
    ben sana ve diğer senin yazının altındaki arkadaşa hitaben yazıyorum.vatan bütünlüğünü erdoğan siyasetine malzeme yapmayın.benim gibi sevmeye bilirsin erdoğanı ama çıkıpta sırf inat olsun diye o şerefsizlere haklı diyemezsin.bu ülke bir bayrak bir millet bir devlettir.bu böyle biline türk kelimesinden neden rahatsız oluyorsunuz. bu ırkçı bir yaklaşım değildir. bu çanakkaledir bu h.tahsindir. bu kurtuluş savaşıdır,milli mücadeledir.,o zaman gerek yok eski anadolu beylikleri gibi herkes ben etniğin bende isterim desin. sen 7 yaşına kadar midyattaymışsın.benim ana tarafından dedem urfalı..burası türkiye cumhutiyeti,yapısı üniter,bayrağı geçmişi ,tarihi dini bellidir.bırakın etnik ayaklarını ve ucuz erdoğan siyasetini,doğruda söylemiş başbakan
    Konu ESES-58 tarafından (04-11-2008 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet biz tek devletız tek mılletız ve tek bayrak tek din bu ırkcılık degıldır butunluktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sana ve diğer senin yazının altındaki arkadaşa hitaben yazıyorum.vatan bütünlüğünü erdoğan siyasetine malzeme yapmayın.benim gibi sevmeye bilirsin erdoğanı ama çıkıpta sırf inat olsun diye o şerefsizlere haklı diyemezsin.bu ülke bir bayrak bir millet bir devlettir.bu böyle biline türk kelimesinden neden rahatsız oluyorsunuz. bu ırkçı bir yaklaşım değildir. bu çanakkaledir bu h.tahsindir. bu kurtuluş savaşıdır,milli mücadeledir.,o zaman gerek yok eski anadolu beylikleri gibi herkes ben etniğin bende isterim desin. sen 7 yaşına kadar midyattaymışsın.benim ana tarafından dedem urfalı..burası türkiye cumhutiyeti,yapısı üniter,bayrağı geçmişi ,tarihi dini bellidir.bırakın etnik ayaklarını ve ucuz erdoğan siyasetini,doğruda söylemiş başbakan
    sana katılıyorum arkadaşım dıger arkadaşım.başbakanı sevmeye bılrısn.ama o serefsızlere kalkıpta hak verıoyorum dedınmı benım damarıma basarsın.olmazz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı çanakkaleli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sana katılıyorum arkadaşım dıger arkadaşım.başbakanı sevmeye bılrısn.ama o serefsızlere kalkıpta hak verıoyorum dedınmı benım damarıma basarsın.olmazz

Sizin o savunduğunuz başbakanınızın vatan aşkını ve başbakan olmadan önce cezaevinde neden yattığını bütün galaksi biliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar konu üzerinden devam edin burada şahsi tartışmalar içine kimse girmesin ve olayı siyasi bir boyuta getirmeden devam edin konuya..
    HATIRLATAYIM KONU: PKK nın yaptığı tüm pislikler ve bu pisliklere destek veren yine aynı zihniyetteki kişiler eğer beğenmiyorlarsa bu vatanı terk etmeleri söylenmiş bu konu hakkında yorum yazacaklar yazsın onun dışında şahsi çatışma ve siyasi tartışma mesajlarını sileceğim!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar konu üzerinden devam edin burada şahsi tartışmalar içine kimse girmesin ve olayı siyasi bir boyuta getirmeden devam edin konuya..
    HATIRLATAYIM KONU: PKK nın yaptığı tüm pislikler ve bu pisliklere destek veren yine aynı zihniyetteki kişiler eğer beğenmiyorlarsa bu vatanı terk etmeleri söylenmiş bu konu hakkında yorum yazacaklar yazsın onun dışında şahsi çatışma ve siyasi tartışma mesajlarını sileceğim!!!
    biz zaten konuyu saptırmadık.
    o dediklerini söyleyen adamın önce kendini sorgulaması lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamın biri 35 daireli bir apartmanda komşusunun kapısına habire çöp atıyor...aşağıya inip camına taş atıyor...ulu orta küfürde ediyor...
    apartman yöneticiside daha evvel kavgalı olduğun sevmediğin biri...hiç hazetmiyorsun adamdan ama yönetici olmuş....
    komşuna yapılan bu çirkin tavra karşı yönetici diyorki o taş atıp küfür eden kişiye "kardeşim adam gibi duruyorsan dur...yoksa terket binayı"
    eee sevmesende yönetici haklı ama...adam gibi dur... değilmi? adam gibi dur ki komşuluk olsun...gelip gitme olsun...akrabalık olsun...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesajınız tarafımdan silindi UMUTER
    Konu umuter tarafından (05-11-2008 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesajınız tarafımdan silindi UMUTER
    Konu umuter tarafından (05-11-2008 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri