REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: telf.bozuldu yardım ltf.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 35 telf.bozuldu yardım ltf.

arkadaslar pc den muzık attıktan sonra baglantıyı koparttım .
    telf.kapandı ve bır daha acılmadı
    acmaya calıstıgımda ekran ısıgı bı yanıyor bı sonuyor
    sızce nasıl halledebılırım bı sorunu
    acıl yardım lutfen

sonyErıcsson w 810i

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle geçmiş olsun.
    şu yöntemleri dene;

• Öncelikle telefonunuzun pilinin tam dolu olduğundan emin olun.
    • Telefonu açmak için Açma/Kapama tuşuna en az 10 saniye süreyle basın.
    • Bazen hem pilin hem de telefonun bağlantı noktalarındaki tozu, kiri ve pası temizlemek için pili çıkarmanız gerekir. Bağlantı noktalarını kokusuz ve renksiz herhangi bir tür alkolle ıslatılmış yumuşak bir fırça, bez veya pamuklu çubukla temizleyebilirsiniz. Pili telefona yerleştirmeden önce hem telefonunun hem de pilin bağlantı noktalarının tamamen kuruduğundan emin olun.
    • Ayrıca telefonun bağlantı noktalarında hasar olup olmadığını da kontrol edin. Orijinal Ericsson piline sahipseniz ve telefonunuzda "yabancı pil" iletisi görüntüleniyorsa, pili temizlemek yukarıda açıklanan sorunu çözmenize yardımcı olabilir.
    • Mümkünse telefonunuzu başka bir pille deneyin. Telefon açılırsa, yeni bir pile ihtiyacınız olabilir. Pilinizi değiştirmeden önce şarj cihazınızın düzgün çalıştığından emin olun.
    • Telefonunuzda hafıza kartı varsa, hafıza kartını çıkarın ve telefonu açmayı deneyin. Telefon açılırsa, yeni bir hafıza kartına ihtiyacınız olabilir
    • Telefonunuzdan en iyi performansı almak için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hizmetini kullanarak telefonunuzu en yeni yazılımla güncelleyin.

Dahada olmassa dikkatli bir şekilde telefonunu güncelleştirmek için S.E.PCSUİTE indir...
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım hafıza kartını çıkart öle açmayı dene sonra o hafıza kartını pc de biçinmlendır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstadlar
    ben sarkı atmadan once telf.kolanyalı mendılle sıldım ama ondan cok snra telf.bozuldu
    bende sızın dedıgınız gıbı kuruttum kartını cıkarttım bataryayı cıkarttım hatta 10sn tusa basarak acmayı denedım ama gene olmadı .sanırım bana servıs yolu gozukuyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstadlar
    ben sarkı atmadan once telf.kolanyalı mendılle sıldım ama ondan cok snra telf.bozuldu
    bende sızın dedıgınız gıbı kuruttum kartını cıkarttım bataryayı cıkarttım hatta 10sn tusa basarak acmayı denedım ama gene olmadı .sanırım bana servıs yolu gozukuyo
    servise vermekte acele etme.
    dediğim kinci işlemi yapmaya dene.

Sony Ericsson Güncelleştirme Hizmeti
    Update Service'i yükleyin ve bilgisayarınıza kurun. Ürününüze yönelik geliştirilmiş bir yazılım sürümü çıktığında, istediğiniz zaman bu sürümü yükleyebilir ve telefon yazılımınızı her zaman güncel tutabilirsiniz. Güncelleme işlemi sırasında size yol gösterilir.

Gereksinimler
    • Internet bağlantısı (tercihen geniş bant)
    • DCU-65 USB kablosu
    • Bilgisayar kartlarını güncellemek için bilgisayar kartı yuvanız olmalıdır.

Önerilen sistem gereksinimleri:
    • Intel® Pentium® 4, 2.0 GHz veya üstü, AMD Athlon
    • 300 MB boş sabit disk alanı.
    • 512 MB RAM
    • 1 USB (2.0) portu
    • Internet Explorer™ 4.0 Service Pack 1 veya üzeri.
    • Adobe® Flash Player 8 veya üzeri. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden bulabilirsiniz
    İşletim Sistemi
    • Windows XP™ (Home ya da Professional) SP2 veya üzeri.
    • Microsoft® Windows Vista™ (32-bit).
    http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1211192682/Update_Service_Setup-2.8.5.12.exe

indir. pcye kur. kurduktan sonra program seni yönlendirecek. çok basit işlem.Ama dikkat ederek yap.
    Ben genelde S.E. telefonları bu şekilde kurtarıyorum.
    Bence bu işlem sırasında hafıza kartı ve sim kartı telefondan çıkar. öyle yap..
    Konu MUTAF tarafından (04-11-2008 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    servise vermekte acele etme.
    dediğim kinci işlemi yapmaya dene.

Sony Ericsson Güncelleştirme Hizmeti
    Update Service'i yükleyin ve bilgisayarınıza kurun. Ürününüze yönelik geliştirilmiş bir yazılım sürümü çıktığında, istediğiniz zaman bu sürümü yükleyebilir ve telefon yazılımınızı her zaman güncel tutabilirsiniz. Güncelleme işlemi sırasında size yol gösterilir.

Gereksinimler
    • Internet bağlantısı (tercihen geniş bant)
    • DCU-65 USB kablosu
    • Bilgisayar kartlarını güncellemek için bilgisayar kartı yuvanız olmalıdır.

Önerilen sistem gereksinimleri:
    • Intel® Pentium® 4, 2.0 GHz veya üstü, AMD Athlon
    • 300 MB boş sabit disk alanı.
    • 512 MB RAM
    • 1 USB (2.0) portu
    • Internet Explorer™ 4.0 Service Pack 1 veya üzeri.
    • Adobe® Flash Player 8 veya üzeri. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden bulabilirsiniz
    İşletim Sistemi
    • Windows XP™ (Home ya da Professional) SP2 veya üzeri.
    • Microsoft® Windows Vista™ (32-bit).
    http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1211192682/Update_Service_Setup-2.8.5.12.exe

indir. pcye kur. kurduktan sonra program seni yönlendirecek. çok basit işlem.Ama dikkat ederek yap.
    Ben genelde S.E. telefonları bu şekilde kurtarıyorum.
    Bence bu işlem sırasında hafıza kartı ve sim kartı telefondan çıkar. öyle yap..

çok tesekkur derım basrıMutaf usta
    benı buyuk bı dertten kurtardın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok tesekkur derım basrıMutaf usta
    benı buyuk bı dertten kurtardın
    rica ederim.
    telefonunu servise versen 2 haftadan erken gelmiyor zaten.
    Bari kendi becerilerimizle bu işi yapalımda telefonsuz kalmayalım.
    Bu arada benim k790i telefonumda serviste
    Yani bu işlem yemedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rica ederim.
    telefonunu servise versen 2 haftadan erken gelmiyor zaten.
    Bari kendi becerilerimizle bu işi yapalımda telefonsuz kalmayalım.
    Bu arada benim k790i telefonumda serviste
    Yani bu işlem yemedi
    terzı kendı sokugunu dıkemezmıs
    tekrar tesekkur ederım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

terzı kendı sokugunu dıkemezmıs
    tekrar tesekkur ederım
    bazı problemler ne yazıkki bu işlemle kurtulmuyor. yani servislik iş oluyor.
    kısmetse yarın telefonumu almaya gidicem.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri