Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/17 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
177 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: 1. supersatforum Palavra Atma Yarışması!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pcx Nickli Üyeden Alıntı
    tuff tuff usta boşuna uraşmısın bana deseydin bendekı formul
    daha kolayy alıyosun alimiyondan bi borek tepsısı ustune bı tane ******* tavşanı çızıyosun tavşanın kulaklarına ıkı tane lnb takıyosun kupe gıbı 5 cm sarkıtıyon
    ne emu nede *** gerkıyo
    gerçekten ilginç bir sistem..
    her türlü hayvan kulagı olurmu sadece tavşanmı gerekli??
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ene kimse bişe yazmamış kaç gündür
    gördümü bak cabbari usta bütün forumu banlamışşın sana dedik acemisin elleme die ;=)

(sonuçlar ne zaman açıklanıyo?)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ene kimse bişe yazmamış kaç gündür
    gördümü bak cabbari usta bütün forumu banlamışşın sana dedik acemisin elleme die ;=)

(sonuçlar ne zaman açıklanıyo?)

bu kadar kısa zamanda anca bu kadar örenirsin 2 güncük sıkıntı yapabilmişsin

(şaka bi yana bu kadar kısa sürede forum düzeltildi emeği geçenlere teşekkürler)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadar kısa zamanda anca bu kadar örenirsin 2 güncük sıkıntı yapabilmişsin

(şaka bi yana bu kadar kısa sürede forum düzeltildi emeği geçenlere teşekkürler)
    başındaki admin kaliteli olunca çok fazla sıkıntı yaşanmadan atlatıldı admin arkadaşa sonsuz sevgiler..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eem ben tekerlekleri olmayan bir araç yaptım aynen zıt kutup mıknatısların biribirini itmeleri gibi çalışıyor ve yerden 1.5 mt havadan saatte 100 km hıza erişebiliyor bir gece yarısı nevada çölünde denedim 100 km hıza ulaştım ama şu sineklerin yüzüme çarpmaması için bir korumalık koymadığımdan olsa gerek şimdi evimin garajında duruyor trafiğe çıkaramadım çünkü ruhsatı yok baş vurusunu yapacam ; inşallah bu iş bana bayaa masraflı oldu para biriktirince diğer işlemlerinide halledip işe gidip gelmeyi planlıyorum güneş enerjisi ile çalıştığı için masrafsız olacak eem .. saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MayVAZ Nickli Üyeden Alıntı
    eem ben tekerlekleri olmayan bir araç yaptım aynen zıt kutup mıknatısların biribirini itmeleri gibi çalışıyor ve yerden 1.5 mt havdan saatte 100 km hıza erişebiliyor bir gece yarısı nevada çölünde denedim 100 km hıza ulaştım ama şu sineklerin yüzüme çarpmaması için bir korumalık koymadığımdan olsa gerek şimdi evimin garajında duruyor trafiğe çıkaramadım çünkü ruhsatı yok baş vurusunu yapacam inşallah bu iş bana bayaa masraflı oldu para biriktirince diğer işlemlerinide halledip işe gidip gelmeyi planlıyorum günüş enerjisi ile çalıştığı için masrafsız olacak eem .. saygılarımla
    Bende yuruyen bir ev:Smiletabar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı renegade Nickli Üyeden Alıntı
    Bende yuruyen bir ev:Smiletabar
    şimdide havada uçan gece kondu projesine başlamıştım senden yardım alabilirim sanırım geceleyin her yere konabilecek gibi bi şey olmalı ki yıkım ekipleri sabah gelince yıkacak bir tuğla bile bulamasınlaarr

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MayVAZ Nickli Üyeden Alıntı
    şimdide havada uçan gece kondu projesine başlamıştım senden yardım alabilirim sanırım geceleyin her yere konabilecek gibi bi şey olmalı ki yıkım ekipleri sabah gelince yıkacak bir tuğla bile bulamasınlaarr
    harika süper bir proje

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
    harika süper bir proje
    teşekkürler nakkus ( cabbari için özel bir tasarım hazırlıyorum muhteşem olacak bulunduğu mekana koordınatlarını girecem ve onu bulacak ee hediyemiz olsun kardeşimize kiradaysa kurtulsun yoksa himmet abiye kiraya da verebilir ):occasion14:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cabbariyide zaten ev lazımdı

Sayfa 7/17 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri