gerçekten ilginç bir sistem..pcx Nickli Üyeden Alıntı
her türlü hayvan kulagı olurmu sadece tavşanmı gerekli??
selametle..
Teşekkur: 0
gerçekten ilginç bir sistem..pcx Nickli Üyeden Alıntı
her türlü hayvan kulagı olurmu sadece tavşanmı gerekli??
selametle..
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
ene kimse bişe yazmamış kaç gündür
gördümü bak cabbari usta bütün forumu banlamışşın sana dedik acemisin elleme die ;=)
(sonuçlar ne zaman açıklanıyo?)
pcx Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar kısa zamanda anca bu kadar örenirsin 2 güncük sıkıntı yapabilmişsin
(şaka bi yana bu kadar kısa sürede forum düzeltildi emeği geçenlere teşekkürler)
başındaki admin kaliteli olunca çok fazla sıkıntı yaşanmadan atlatıldı admin arkadaşa sonsuz sevgiler..pcx Nickli Üyeden Alıntı
selametle..
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
eem ben tekerlekleri olmayan bir araç yaptım aynen zıt kutup mıknatısların biribirini itmeleri gibi çalışıyor ve yerden 1.5 mt havadan saatte 100 km hıza erişebiliyor bir gece yarısı nevada çölünde denedim 100 km hıza ulaştım ama şu sineklerin yüzüme çarpmaması için bir korumalık koymadığımdan olsa gerek şimdi evimin garajında duruyor trafiğe çıkaramadım çünkü ruhsatı yok baş vurusunu yapacam ; inşallah bu iş bana bayaa masraflı oldu para biriktirince diğer işlemlerinide halledip işe gidip gelmeyi planlıyorum güneş enerjisi ile çalıştığı için masrafsız olacak eem .. saygılarımla![]()
şimdide havada uçan gece kondu projesine başlamıştım senden yardım alabilirim sanırım geceleyin her yere konabilecek gibi bi şey olmalı ki yıkım ekipleri sabah gelince yıkacak bir tuğla bile bulamasınlaarrrenegade Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
MayVAZ Nickli Üyeden Alıntı
![]()
harika süper bir proje
teşekkürler nakkus ( cabbari için özel bir tasarım hazırlıyorum muhteşem olacak bulunduğu mekana koordınatlarını girecem ve onu bulacak ee hediyemiz olsun kardeşimize kiradaysa kurtulsun yoksa himmet abiye kiraya da verebilir ):occasion14:Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
Cabbariyide zaten ev lazımdı![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri