Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/18 İlkİlk ... 56789101112131415161718 SonSon
177 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: 1. supersatforum Palavra Atma Yarışması!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    avrupa birliği yetkilileri ile grüştüm yarına kalmaz avrupa birliğindeyız hayırlı olsun

vaybe ammada atmışım o zamanlar sene 2006 dı şimdi ise 2008 hala kapıdayız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

***** platinum geri gelmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emular kapandı analog sistemine geri dönüldü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cimbomun bu akşamki atamadıgı 20 gol atılmış kabul edildi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tığ gibi delikanlıyım maşallah.sadece kış dolaysıyla kış uykusundayım.uyuyan devi uyandırmayın.

dün akşamüstü saat 4.30 gibi güneşe gittik.akşam serinliğinde 5 çayını içmeye arkadaşlarla.biraz sıcaktı ama yanımızda buz götürdük.serinlemek iççin
    sende o kadar delikanlılık varsa git karın buzun içine yatta görelim
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cimbomun bu akşamki atamadıgı 20 gol atılmış kabul edildi
    Sevgili dostum ayıp ediyon yani......sen bana geçen akşam msn'de yazışırken foruma biraz bir şeyler ver ben sana daha sonra yetki verecegim dedinde niye sözünde durmuyon. bu akşam saatlerdir gözlerim yoruldu valla mesaj yazmaktan....çok kırdın beni bende herkeze söyledimki benimde süpersatforumda artık yetkim olacak diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tako 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili dostum ayıp ediyon yani......sen bana geçen akşam msn'de yazışırken foruma biraz bir şeyler ver ben sana daha sonra yetki verecegim dedinde niye sözünde durmuyon. bu akşam saatlerdir gözlerim yoruldu valla mesaj yazmaktan....çok kırdın beni bende herkeze söyledimki benimde süpersatforumda artık yetkim olacak diye
    ama taahhüt ettiğin para bankaya yatmamış
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ama taahhüt ettiğin para bankaya yatmamış
    Şimdi işten sıyırmak için ortaya para atma bana dün akşam öyle dememiştin.sadece demiştinki bir kasa balık veya hamsi yolla bana gerisine sen karışma demiştin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tako 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şimdi işten sıyırmak için ortaya para atma bana dün akşam öyle dememiştin.sadece demiştinki bir kasa balık veya hamsi yolla bana gerisine sen karışma demiştin.

eeee onlarda gelmedi koçum daha ne yapayım önce malzemeler gelsin sonrası kolay
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eeee onlarda gelmedi koçum daha ne yapayım önce malzemeler gelsin sonrası kolay
    Bunlar yeterlimi

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 15/18 İlkİlk ... 56789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri