Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: En acý nakavt

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart En acý nakavt

Konya'da, Kulüplerarasý Kickboks il birinciliði final karþýlaþmasýnda baþýna aldýðý darbe sonucu beyin kanamasý geçiren 24 yaþýndaki Gökhan Murat Üstel, tedavi gördüðü hastanede yaþamýný yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Gökhan Murat Üstel, Konya Numune Hastanesinde tedavi gördüðü Reanimasyon Yoðun Bakým Ünitesinde yapýlan müdahalelere raðmen kurtarýlamadý.

Solunum cihazýna baðlý olarak yaþatýlmaya çalýþýlan genç sporcunun öldüðünü öðrenen yakýnlarý, sinir krizi geçirdi.

Gökhan Murat Üstel, 27 Ocakta 100. Yýl Spor Salonu'nda Konya Kulüplerarasý Kickboks Ýl Birinciliði aðýr siklet final karþýlaþmasýnda baþýna aldýðý ters bir darbe sonucu baygýnlýk geçirmiþ, Konya Numune Hastanesine kaldýrýlmýþtý.

Beyin kanamasý geçirdiði belirtilen Üstel'in annesi, “Çýktýðý iki müsabakayý da kazandý. 'Yüzün gözün yara, bugün gitme' dedim, ancak beni dinlemedi” diyerek aðlamýþtý.[IMG][/IMG]
    Konu veyselbakan tarafýndan (01-02-2010 Saat 12:45 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: RESÝM

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yahu cumartesi akþamlarý fox ta seyrediyorum bende... ama iþin aslý bu sporu ülkede yasaklamalýlar...boks bunun yanýnda hafif kalýyor...tekme ile rakibin kafasýna vurmalar var...kimi kalkamýyor yerden...acayip biþey...bence yasak getirmeliler...sakat bir spor...
    herzamanki gibi olan analara oluyor...ateþ düþtü bikere...mezara kadar yakacak...allah o anneye sabýrlar versin... ölenede allahtan rahmet dilerim...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yahu cumartesi akþamlarý fox ta seyrediyorum bende... ama iþin aslý bu sporu ülkede yasaklamalýlar...boks bunun yanýnda hafif kalýyor...tekme ile rakibin kafasýna vurmalar var...kimi kalkamýyor yerden...acayip biþey...bence yasak getirmeliler...sakat bir spor...
    herzamanki gibi olan analara oluyor...ateþ düþtü bikere...mezara kadar yakacak...allah o anneye sabýrlar versin... ölenede allahtan rahmet dilerim...
    selametle...
    hayýr mademki bu bir spor kafaya tekmeyle dahi vuruyorlar bunlarda ve bu gibi sporlarda kask takma zorunluluðu gerekmekte diye düþünüyorum! allah ailesine sabýrlar versin gerçekten çok üzücü!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Failed Sm

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selametle...

Bu sporu hiç sevmiyorum. Çok anlamsýz. Adeta canlý dövüþ seyrediyoruz. Ne oldu þimdi ? Bir insan öldü. Olan kime oldu ? Anasýna babasýna oldu. Al iþte ateþ düþtüðü yeri yakýyor. Allah rahmet eylesin. Tek çare bu sporu yasaklamak. yell:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah rahmet eylesýn ailesi ve yakýnlarýna sabýr versýn.cok uzucu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah rahmet eylesin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mekaný cenent olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri