Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Tekrar Yayýndayýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Tekrar Yayýndayýz

Tekrar yayýndayýz Arkadaþlar 2 gunluk aradan sonra sizlerle beraberiz.Malum turksat 3a olayý siteleri mahvetti bazýlarýný memnun etti olan bizim sitelere oldu malesef.:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tekrar yayýndayýz Arkadaþlar 2 gunluk aradan sonra sizlerle beraberiz.Malum turksat 3a olayý siteleri mahvetti bazýlarýný memnun etti olan bizim sitelere oldu malesef.:45:

Serkan bey: Bu forum bence o zaman lazýmdý öyle bir günde ulasamýyorsak bunun cozumunu bulmanýz gerekir bence!! Harýl harýl uydu sýtesý aradým nette bende uydu forum larý içerisinde tek takldýgým burasý lazým olduðundada kapalýydý..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý artech Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Serkan bey: Bu forum bence o zaman lazýmdý öyle bir günde ulasamýyorsak bunun cozumunu bulmanýz gerekir bence!! Harýl harýl uydu sýtesý aradým nette bende uydu forum larý içerisinde tek takldýgým burasý lazým olduðundada kapalýydý..
    Doðru diyorsunda turksatýn frekans degiþtirdigi gecenin sabah ben supersatforuma girince 2000 online vardý. geceye kadar bu acýk kalsa en az 250 binden fazla giriþ olurdu.

Acýk tutmak kolay bu maliyeti getirir ben akþama kadar acýk tutsaydým siteyi aylýgýmýz yetmez bu olaya anlýk giriþler ile normal giriþler arasýnda farklar var.

Bu olaydan tv ciler voleyi vurdu ve bize hiç bir artýsý olmayan rutin kullancýlar yüzünden ( o gune özel uye olan ve bir daha siteye ugramayan kiþiler)onca maliyet vermeye gelmez ve kimsede bunu yapmaz Ve Buyuk sat forumlarýn hiç biride acmadý sitelerini

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cýhaz basý 10 ytl yuh dedým gecen býzým carsýda býr uyducuya olesýne ugradým adam yýgmýs cýhazlarý nerden baksan 50 tane tanesýne 10ytel dýyor yuh dedým,bu kadarda olmaz,altý ustu býr frekans gýrýp kanal tarattýracan be fýrsatcý herýf ,boylelerini afýnýza sýgýnarak kýnýyorum,fýrsatcý bunlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet hepsi kapalýydý ama farklý olmak herzaman kazandýrýr ve ayrýcalýk tanýr.Sürekli üyelerinize mail yoluyla frekans listesi gönderebilirdiniz mesela!! Saðlýk olsun umarm býrdaha kesýntý olmaz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neyse snonuçta herþey normale döndü sanýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý artech Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet hepsi kapalýydý ama farklý olmak herzaman kazandýrýr ve ayrýcalýk tanýr.Sürekli üyelerinize mail yoluyla frekans listesi gönderebilirdiniz mesela!! Saðlýk olsun umarm býrdaha kesýntý olmaz..
    Biz kimseyle yarýþ içinde degiliz uye kapacam diyede yarýþ iþine girmedim girmemde.Ama ayagýmý her zaman yorgananýna göre uzatýrým hayat felsefem bunu gerektiriyor ve star tv olayý ve frekans degiþmesi olayýnda site her zaman kapanacaktýr.

Ben þunu anlamýyorum alt tarafý bir frekanslar degiþti onca tv tamircisinin dukkaný ana baba günü siteler desen dolu her kanal bu olayý duyurdu ama bizim milletimiz bozarým diye korkuyor.

Neden þehitlerimiz ölünce internet sitelerinie girilmiyor yada yorumlar yapýlmýyor neden internet ortamýnda kötü olay oldugu zaman rutin kullanýcýlar girmiyor ben bu cýkar olayýný bugune kadar çözemedim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Biz kimseyle yarýþ içinde degiliz uye kapacam diyede yarýþ iþine girmedim girmemde.Ama ayagýmý her zaman yorgananýna göre uzatýrým hayat felsefem bunu gerektiriyor ve star tv olayý ve frekans degiþmesi olayýnda site her zaman kapanacaktýr.

Ben þunu anlamýyorum alt tarafý bir frekanslar degiþti onca tv tamircisinin dukkaný ana baba günü siteler desen dolu her kanal bu olayý duyurdu ama bizim milletimiz bozarým diye korkuyor.

Neden þehitlerimiz ölünce internet sitelerinie girilmiyor yada yorumlar yapýlmýyor neden internet ortamýnda kötü olay oldugu zaman rutin kullanýcýlar girmiyor ben bu cýkar olayýný bugune kadar çözemedim.
    haklýsýn ustam. bugünleri görünce herþeyin deðeri daha iyi anlaþýlýyor. herþey çýkar grubuna üye olmuþ .hayýrlýsý önemli olan az zararla bu iþi atlatmak. saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Serkan bey ben sizi çok iyi anlýyorum ama maalesef insanýmýz böyle alýþmýþ, Bir üyeye teþekkür edeceði zaman bile üyenin nick ini kopyalayýp yapýþtýrýyor ,yazmaya üþeniyor, Biz bu kafayla bu hallere düþmedikmi zaten???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tekrar ayrýlmamak dileðiyle

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri