REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: ıq plus eurobird 9.0 e

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ıq plus eurobird 9.0 e

slm ustalar bende ıq plus cihaz var bunda eurobird uydu secenegi yok bu uyduyu ayarlamak istiyorum nasıl ekleyebilirim bide ***** kanalları izleyebilirmiyim thor uydu secenegide yok nasıl uydu eklenir bu cihazlara şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elinle gir kardes uydu eklemeden gir yada yeni yazılım at uydular gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydular varda eksik uydu var eurobird thor gibi uydular eksik elle nasıl girecez uydu ismini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

IQ Plus serisinde uydu ekleme ve adını değiştirme.

Önce

Menüye basın, ardından kurulum. Buraya geldiyseniz gerisi kolay. Sonra Uydu eklemek veya hafızadaki uydunun adını değiştirmek istiyorsanız Kumandadaki Yeşil tuşa 'ÇokluUyduAra' seçeneğini uygulayın.İşte tüm işlemleri yapacağınız yer burası.Gerisi girdiğiniz yerdeki kumandada atanan tuşa uygun işlemleri arzunuz doğrultusunda yapmak.

Yeşil tuşa basıp çokluyduara kısmına geldiğinizde Kumandaya atanan renkli tuşların özellikleri ve yaptığı işler:

Kırmızı tuş: Ara (Bu tuş cihazın hafızasındaki bütün uyduları topluca aramanızı sağlar)

Yeşil tuş: Değiştir(Üzerinde olduğunuz uydunun ismini değiştirir.İsmini Değiştirmek istediğiniz uydunun yön tuşları ile üzerine giderek bu tuşa basın ve gelen yerde ok tuşuna basın size harflerin olduğu bir menü açılacaktır.Bu menü yardımıyla uydunun ismini değiştirip okleyin.Bu kadar)

Sarı tuş: Yeni(Yeni uydu eklemenizi sağlar.)

Mavi:Sil (Silmek istediğiniz uydunun üzerine gelip bu tuşa basın ve size sorulan soruya tamam dediğinizde uydu silinir.)

aakgun78'den alıntıdır.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    IQ Plus serisinde uydu ekleme ve adını değiştirme.

Önce

Menüye basın, ardından kurulum. Buraya geldiyseniz gerisi kolay. Sonra Uydu eklemek veya hafızadaki uydunun adını değiştirmek istiyorsanız Kumandadaki Yeşil tuşa 'ÇokluUyduAra' seçeneğini uygulayın.İşte tüm işlemleri yapacağınız yer burası.Gerisi girdiğiniz yerdeki kumandada atanan tuşa uygun işlemleri arzunuz doğrultusunda yapmak.

Yeşil tuşa basıp çokluyduara kısmına geldiğinizde Kumandaya atanan renkli tuşların özellikleri ve yaptığı işler:

Kırmızı tuş: Ara (Bu tuş cihazın hafızasındaki bütün uyduları topluca aramanızı sağlar)

Yeşil tuş: Değiştir(Üzerinde olduğunuz uydunun ismini değiştirir.İsmini Değiştirmek istediğiniz uydunun yön tuşları ile üzerine giderek bu tuşa basın ve gelen yerde ok tuşuna basın size harflerin olduğu bir menü açılacaktır.Bu menü yardımıyla uydunun ismini değiştirip okleyin.Bu kadar)

Sarı tuş: Yeni(Yeni uydu eklemenizi sağlar.)

Mavi:Sil (Silmek istediğiniz uydunun üzerine gelip bu tuşa basın ve size sorulan soruya tamam dediğinizde uydu silinir.)

aakgun78'den alıntıdır.
    teşekkürler verdigin bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yaptım kart paylasımlı cihazla caktiermedim kanalları acılmıyor bazı arkadaşlar izliyoruz diyorlar ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben yaptım kart paylasımlı cihazla caktiermedim kanalları acılmıyor bazı arkadaşlar izliyoruz diyorlar ama

erobırd 9 derecede uydudan kart paylaşımlı cihazlar ile mct kanalları açık

uydu derecesini 9,0 derece olarak ayarlayınız.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri