REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Redline br 1000x usb twing yardım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Redline br 1000x usb twing yardım...

Redline br 1000x usb twing cihazım var en son hangi yazılım atabilirim çanak antenim hellasat2 39 derece uydusuna ayarlı hellasat çöktü şuan hiçbir sey seyredemiyorum bende elektronikçiyim şuan sunny yetkili serviste çalışmaktayım bu konuda meslektaşlarımdan yardım bekliyorum iyi çalışmalar kolay gelsin
    Konu halilkan tarafından (19-11-2011 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yayılarnezamanaçlacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bana br 1000x usb twing yeni yazılımı lazım nerden bulabilirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım attım cihazıma kanalların isimleri kırmızı renge döndü fakat açmadı araştırdım cip degişmesi lazım eger cipiniz atmel ise acmaz sct olması lazım cip degiştirecem sipariş verdim...
    Konu halilkan tarafından (06-12-2011 Saat 01:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın hilalkan ben adana redlıne teknik servisim ve adresim sarıcam mah.2447.sok no 26 ustat ben yanlız buradayım cep 05357626842 beklerim ben br-1000x twınleri yazılımı var bende çipleride var saygılaırmla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustat bende var çip saygılarımla cepden arasanız gürüşellim 053576268423 saygılarımla redlıne bravoo 7000 hd teknik servisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ben yükledim yeni yazılımlarıda var şimdilik hellesat ve atlantik den ve w3 den de acıyor saygılarımla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri