terörle mücadele kolay değil...adamın yazdıkları içten...başlarına gelenlerde gerçek olabilir...ama unutulmamalıdırki güvenlik güçleri halkın arasına karışan terör örgütlerini ayıklarken bazen kurunun yanında yaşta yanıyor...keşke yanmasa...ama adi şerefsizler (afedersiniz) sıkıştıklarında sivil halk gibi içlerine karışıyor...sonrada ayıkla pirinin taşını...
ben askerde güney doğudaydım...bilirim boşaltılar köyleri...köyün tamamı mı destek veriyordu teröristlere? hayır...ama ayıklanmadığı için köyler boşaltıldı....boşaltılmak zorunda idi belki...belkide başka başka çarelerde bulunabilirdi ama masum olanlarda topraklarından koparıldılar...bunun sebebide devlet (polis asker) değil. bunu ayırd etmek gerek...konu ile alakalı değil ama bişey geldi aklıma...yedikulede otururken 14 yaşlarında idim zeytinburnu sporun maçı vardı...gittik stada...stadda yeni yapılmış inşaatın bir yerinden girdik maçı seyrediyoruz...taraftarın içinden biri "..ne hakem" diye bağırdı...öndede polisler..."kim ulan o bağıran" diye seslendiler...kimsede çıt yok...jopla bir girişme girdiler...ulan ilk defa bacağımda patladı jop. ne acıtıyormuş...eve kadar kaçtık...
diyeceğim biri bişey yapıyor ve yanındakide ispiyonlayamıyorsa dayağa hazırlanın...tabi bu güneydoğuda dayak la kalmıyor...
adamın yazdığı mektup gerçekten etkileyici...inşallah düzelir herşey...
selametle..
Yer imleri