REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: İnternetten Alışveriş ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İnternetten Alışveriş ?

Arkadaşalr sizlere birkaç sorum olacak..Ben internet üzerinden alışveriş yapmak istiyorum bu internet üzerinden satış yapan siteler sizce ne kadar güvenilir? Yada güvenilirmi? Tereddütte kalıyorum Mesela Beşiktaş Orginal Forma 80 Ytl Gittigidiyorda. 30-35 Ytl ye satılıyor..Neden zararına satış yapıyorlar..Sahte ürün olma olasılığı varmıdır..?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

walla gitti gidiyoru bilmiyorum ama ben hepsiburadadan çok şey alıyorum daha bugün ses sistemim geldi birde telefon aldım oda yarın gelir kaç senedir çok şeyler aldım hiç bir sorunla karşılaşmadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gittti gidiyor alışveriş sitesinden çok açık artırma sitesidir Kendi mamulleri değil yani .Örnek ben gitti gidiyora uye olup satış yapabilirim sana ürünü yollarım sende parayı yatırırsın gitti gidiyora sen formayı alınca onaylarsan para bana gecer böyke bir sistemleri var.

Açıkca konuşmak gerekirse alışveriş guvenli ama malın kalitesi önemlimi düşünmek lazım.Mesela ben hepsi buradadan alışverim yaparım sorun yaşamadım ürünlerinde hepsi sıfır oldugu için ayrıca yorumları okudugum için.hepsi buradaya guveniyorum.Ayrıca ne varia şirketide guvenli

Neden ucuz konusuna gelince internette satış yapmak malesef böyle.Kimse internette pahalı bir malı tercih etmez ve satamaz.İllaki cuzi bir kar edecekki sürümden kazansın.Alışverişlerde büyük sitelere guvenebilirsiniz..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gukan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    walla gitti gidiyoru bilmiyorum ama ben hepsiburadadan çok şey alıyorum daha bugün ses sistemim geldi birde telefon aldım oda yarın gelir kaç senedir çok şeyler aldım hiç bir sorunla karşılaşmadım
    Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gittti gidiyor alışveriş sitesinden çok açık artırma sitesidir Kendi mamulleri değil yani .Örnek ben gitti gidiyora uye olup satış yapabilirim sana ürünü yollarım sende parayı yatırırsın gitti gidiyora sen formayı alınca onaylarsan para bana gecer böyke bir sistemleri var.

Açıkca konuşmak gerekirse alışveriş guvenli ama malın kalitesi önemlimi düşünmek lazım.Mesela ben hepsi buradadan alışverim yaparım sorun yaşamadım ürünlerinde hepsi sıfır oldugu için ayrıca yorumları okudugum için.hepsi buradaya guveniyorum.Ayrıca ne varia şirketide guvenli

Neden ucuz konusuna gelince internette satış yapmak malesef böyle.Kimse internette pahalı bir malı tercih etmez ve satamaz.İllaki cuzi bir kar edecekki sürümden kazansın.Alışverişlerde büyük sitelere guvenebilirsiniz..

Çok Teşekkür ederim...Fiyatların ucuz olması beni terettüde düşürmüştü...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu ana kadar hepsi buradadan bi dünya alış veriş yaptım.sorun yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende gittitidiyor dan alış veriş yaptım bir sorun göremedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ikinci el oluyo ona dikkat et kullanırmış forma olabilir.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri