Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/43 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920212237 ... SonSon
430 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Kaon Sunny Bulsat Ok.Güncel KKE 24.02.2011

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tha nks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlkar dün akşam sunny 12.01.05 stream yazılım yüklü makinada thor uydusundaki bazı kanallarda *** updating yazısı çıktı.cihazda son softcam yüklü acaba softcam çöktü mü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı prof17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlkar dün akşam sunny 12.01.05 stream yazılım yüklü makinada thor uydusundaki bazı kanallarda *** updating yazısı çıktı.cihazda son softcam yüklü acaba softcam çöktü mü
    conax şifreli kanallar açılamıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihazının modülünü iptal eder 12 01 A5 hw'ye çevirirsen digi tv'yi seyredebilirsin yoksa çakılı olan modülle emu çakışması olduğu için digi tv'yi seyredemezsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam ben konakları kastetmedim nagraların bazıları da açmıyor
    yaklaşık üç gündütr saygılar ve ilginize teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam
    Uzun zamandan beri bazı kanalların şifrelerini veriyorsunuz.Ben de bu şifreleri elle belirtiğiniz bölümlere giriyorum.Fakat ne şifreli spor kanallarını ne de diğer ****** yayın yapan kanalları açamıyorum.Bu şifreleri girdiğimde o kanalları açabileceğim bir proğram önerirseniz ve bu proğramı yüklemeyi hiç bilmeyen birisine öğretecek şekilde anlatırsanız sevinirim.Umarım bir ilgilenen çıkar.şimdiden çok teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FRAMER Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam
    Uzun zamandan beri bazı kanalların şifrelerini veriyorsunuz.Ben de bu şifreleri elle belirtiğiniz bölümlere giriyorum.Fakat ne şifreli spor kanallarını ne de diğer ****** yayın yapan kanalları açamıyorum.Bu şifreleri girdiğimde o kanalları açabileceğim bir proğram önerirseniz ve bu proğramı yüklemeyi hiç bilmeyen birisine öğretecek şekilde anlatırsanız sevinirim.Umarım bir ilgilenen çıkar.şimdiden çok teşekkür ederim.
    Şuan güncellenen k€yler Intelsat 10-02 - Thor 3/5 @ 1° West uydusu içindir.Çanak yönünüz 1° uydusuna çevrilmemiş ise bu kanalları seyredemezsiniz.Kanal bilgileri için linki tıklayın.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kaç çanağınız ve yönleri hakkında bilgi verirseninz seyredilebilir kanallar hakkında bilgi vermek daha kolay olur...Sevgilerle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Free-x 1-2,X DREAM,Frenc Lover eklendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Free-x 1-2,X DREAM,Frenc Lover eklendi
    hangi uydu üstad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangi uydu üstad
    Hotbird

Sayfa 12/43 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920212237 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri