Merhaba
Arkadaşlar sizlere stream bölümünde bahsettiğim digi tv,pw au konusu hakkında billginiz üzere pwler artık nagra3 e geçtiler..Digi tv au konusu hakkında da birkaç stream yazılım yayınlandı,Fransadaki amatör arkadaşlarımıza yolladığımız veya onlardan aldığımız dosyalar doğrultusunda birşeyler yapılmaya çalışıldı..Yazılımın içine autoroll ***ler fixli değildir sadece güncel ***ler fixlenip verilmiş,işlerin yoğunuğundan dolayı yazılımlarla pek ilgilenemedim..Sanırım artık herkes farkındadır kaon devri kapandı diyebiliriz..Veya şöyle de diyebiliriz Hotbird devri kapandı emu yolu için..
Bu yüzden benim diyeceğim hotbird çanakla bir yığın şifreli kanalın siyah ekranlarına bakacağınıza çanaklarınızı Thor uydusuna çevirmenizdir,Bu uydudada malum Digi Tv yayını nagra2 güncel kodlarıyla açılmaktadır..Stream,KaonTeam yazılımlarını a board ve c board kullanıcıları,Sunny digi tv au yazılımlarını sadece c board kullanıcıları kullanabilmektedir..Bu hususta bizim yapabilceğimiz tek şey sunny yazılımları full seri olarak digi tv için tekrardan patchlenmesidir..Yine yabancı arkadaşlarla konuşulacak gerekli dökümanlar paylaşılacaktır..Ve Türkiye'de de bu bahsettiğim konuyla uğraşan arkadaşlarımız mevcuttur.. ;) O yüzden kimsenin benden ve yazılımlardan şüphe duymasına gerek yok..
Ben her zaman burdayım..ama fabrika tekmeyi vurunca kaybolanlar ortada neyse uzun yazdım arkadaşlar..Esenlikler Dilerim
Saygılarımla

Teşekkur:

Yer imleri