Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: şifre

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart şifre

Sayın yöneticiler Startv ***leri için yazı istemiyorsunuz.Biz o zaman boş platformları ne yapacaz.Ben sizin sisteminizden ayrılmak istiyorum.(Bana faydası olamıyacaksa)Değilse kendimi forumdan attırmak için başka şeyler düşüneceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım sen evinin belediyeler tarafından yıkılmasını istermisin?Bu durumda bunu gerektiriyor.Yasaklara uymadıgın takdirde sponsorlar reklamları ceker mahkeme siteyi kapatır olaylar zinciri bunu takip eder.Siz internet sitelerini özgürmü zannediyorsunuz.

Banlanmak sorunu çözecekse banlayalım sorun yok bizim için.
    Konu Admin tarafından (06-11-2008 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım sen evinin belediyler tarafından yıkılmasını isrermisin?Bu durumda bunu gerektiriyor.Yasaklara uymadıgın takdirde sponsorlar reklamları ceker mahkame siteyi kapatır olaylar zinciri bunu takip eder.Siz internet sitelerini özgürmü zannediyorsunuz.

Banlanmak sorunu çözecekse banlayalım sorun yok bizim için.
    çok iyi açıklama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

star tv ile ilgili yazılar için sponsorlar reklam çekermi biss kodu zate yok star vermiyor dogan grubu artık bizim tartışmalarımızada yasak getirmiş anlayamadım.

bir moderator arkadaşın tavrını begenmedim açıkcası.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    star tv ile ilgili yazılar için sponsorlar reklam çekermi biss kodu zate yok star vermiyor dogan grubu artık bizim tartışmalarımızada yasak getirmiş anlayamadım.

bir moderator arkadaşın tavrını begenmedim açıkcası.
    Arkadaşım sen webmaster olmadıgın için bilemezsin bazı şeyleri.Siteler neden kapanıyor.D smart sonucta şifreli bir yayın organı starda dogana ait adamlar istemiyorlar bu durumu forumlarda kod vs yayınlanmasını anlatabildimmi.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen sabırsızsın arkadaşım ama bu arada starın yaptığıda ayıp ille d smart satışını çoğaltsın diye kriz var bu ülkede fakirde unutma doğan holding.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumların hepsini yasal olmayan işlerle uğraşan yerler olarak görmeyin arkadaşlar...herşeyi de forumlardan beklemeyin google girip derdinizi yazdığınız zaman bir çok dermana da ulaşırsınız..
    neden illa yasaqk olan bi şeyi zorluyorsunuz ki...bu beğenmediğin forumda zamanında gün aşırı multiler için tv cabo için veya diğer platformlar için yazılımlar verilirken hiç ses soluk çıkmıyordu???
    nasıl ki bir fransız sitesi için multilerin kodlarını vermek yasak ise bizim içinde yerli platformların yazılımını vermek kodlarını vermek yasak..adamlar sonuçta bu iş için paralar yatırıyorlar ve abone sistemi ile para kazanıyorlar her kod netten bulunursa platform kime satacak aboneleiğini??
    biraz mantıklı hareket etmek her şeyi çözer aslında ama sabırsız işte halkımız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam ben seni anlıyorumda star halka açık bir kanal verilse ne olur verilmese ne olur ben bunu tartışmıyorum zate benim demek istediğim burada star tv tartışılıyor yaptığı yanlış tartışılıyor ama moderator arkadaşın azarlar tarzıyla konuya kilit vurmasıdır.

kilit vurulmaz demiyorum uslup yanlıştır uyarırsın, o konudan çok vardır bağlarsın veya silersin ama işte tartışamazsınız konuşamazsınız felan yanlış şeyler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam ben seni anlıyorumda star halka açık bir kanal verilse ne olur verilmese ne olur ben bunu tartışmıyorum zate benim demek istediğim burada star tv tartışılıyor yaptığı yanlış tartışılıyor ama moderator arkadaşın azarlar tarzıyla konuya kilit vurmasıdır.

kilit vurulmaz demiyorum uslup yanlıştır uyarırsın, o konudan çok vardır bağlarsın veya silersin ama işte tartışamazsınız konuşamazsınız felan yanlış şeyler.

dostum şimdi o durumda yönetici kişiyi de düşünmek lazım yani aynı anda ard arda birden yüklenmeler oluyor ve ayrı ayrı kişiler aynı anda o konuları açıyorlar ve açılan konulara sabırsız üyeler hemen hakaretler ya da küfürler yazmaya başlıyor o yönetici de o anki psikoloji ile yanlış bir uslüpla yazmış olabilir bunu da kasti yapılan bi durum gibi algılamayın..
    tam fener maçı vardı benim msne mailler gelmeye başladı forumdan yani kuraldışı bir konu olduğunda biri o butona basarsa bize geliyo direk mail olarak..
    demek istediğim anlatabilmişimdir umarım..yığılmalar olduğu zaman anlık yığılmalar sabırsız üyeler hemen her şeyin olmasını istiyor..
    sonuçta burda herkes sevdiği için duruyor yoksa forumdan maaş alıp ta burda beklemiyoruz..ve her an her soruya veya soruna yöneticeler nöbet tutup ta cevap veremez ki hepimizin günlük işleri var.. ama elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz..
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaslar gelın kapmanya baslatalım. cevremızde herkese d smart alması engelleyelım. eger satıs yapamazlarsa bunun gıbı sırketler kapanmaya kadar gıder. kımse ye dsmart yada lıg tv aldırtmsayın. bır sene boyunca maqcları seyretmeyın bakalım. nasıl da sıfresız yayın yaparlar. bızler para verıp aldıgımız surece mılletı kazıklamaya devam edecekler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri