Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tamam ben seni anlıyorumda star halka açık bir kanal verilse ne olur verilmese ne olur ben bunu tartışmıyorum zate benim demek istediğim burada star tv tartışılıyor yaptığı yanlış tartışılıyor ama moderator arkadaşın azarlar tarzıyla konuya kilit vurmasıdır.
Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kilit vurulmaz demiyorum uslup yanlıştır uyarırsın, o konudan çok vardır bağlarsın veya silersin ama işte tartışamazsınız konuşamazsınız felan yanlış şeyler.

dostum şimdi o durumda yönetici kişiyi de düşünmek lazım yani aynı anda ard arda birden yüklenmeler oluyor ve ayrı ayrı kişiler aynı anda o konuları açıyorlar ve açılan konulara sabırsız üyeler hemen hakaretler ya da küfürler yazmaya başlıyor o yönetici de o anki psikoloji ile yanlış bir uslüpla yazmış olabilir bunu da kasti yapılan bi durum gibi algılamayın..
tam fener maçı vardı benim msne mailler gelmeye başladı forumdan yani kuraldışı bir konu olduğunda biri o butona basarsa bize geliyo direk mail olarak..
demek istediğim anlatabilmişimdir umarım..yığılmalar olduğu zaman anlık yığılmalar sabırsız üyeler hemen her şeyin olmasını istiyor..
sonuçta burda herkes sevdiği için duruyor yoksa forumdan maaş alıp ta burda beklemiyoruz..ve her an her soruya veya soruna yöneticeler nöbet tutup ta cevap veremez ki hepimizin günlük işleri var.. ama elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz..
saygılar