ankette gs çıksada sonuçta gerçekler oırtada.![]()
ankette gs çıksada sonuçta gerçekler oırtada.![]()
zaten cok sevinmiyorum.maç bitti.***if zamanıda gecti bence püf noktası gs nin formunun zirvesinde olması ve benfica macından sonra yapılan açıklamalar.
a.polat 3 ten fazla atmayız eğer atarsak stad yıkılır o zamanda uefa finalini burada nasıl oynarız vs vs..
Acıkcası 1,0 olunca biraz panik 1,1 olunca korkmadık ama 4,1 aldık macı
maç öncesi FB'li medya ile FB'li taraftarlar bütün anketlerde bilinçli olarak içi doldurulmuş aslan balonunu hava gazı ile şişirdiler, bunun sonucunda da GS nasıl olsa kesin yeneceğim havasıyla maça çıktı. Bunu bilen FB de aslan'ın havasını her zaman olduğu gibi kolayca alıverdi.
İyiki varsın GALATASARAY sen olmasan FENERBAHÇEM kendine gelemeyecek.
İşte gercek taraftarlık gercek forum anlayışı budur.kufur yok,kotu slogan yok,sataşma yok,fatızım yok.ne guzel olgular ki yenılen yenenın basarısını kutluyor.ben tek tek arkadaslara tesekkurlerımı sunarım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. un farkıda burada;farkımız tarzımız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bas tacımız ornek uye yetkılı ınsanlar olarak supersat a yakısanı gostermeye devam edıyoruz,dıger forumlardakı gıbı fanatızım ve sacmalıklardan yoksun tertemız bır futbol spor anlayışımız var.Bende gecen sezon sonunda gs sampıyon oldugunda cabbarının manı kazanında enbuyuk gs dıye bır dortlu yazıp nara atmıştım çunku gs hak etmişti.saygı ve sevgılerımle dostlara selam, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. a devam...:45:![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri