fener iyi oynamadaı ama kazanmasını bildi.
hernyese bu dedeyle bu maçtan sonra bu sezon biter. yerlere göklere sığrıramazlar bu örumcek kafalıyı.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
fenerbahce super top oynadi ozellikle ikinci yari gs ye top oynatmadi sahada kosan mucadele eden takim fenerbahceydi.her yonden ustun oynadi savunmadan orat sahaya ve forvete kadar
söylenecek fazla birşey yok fenerbahçeyi tebrik ederiz
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
fenerbahçeyi tebrik ederiz
herşey gelip geçicidir ? ama asla dosluk ve arkadaşlık bakidir bu unutulmamalıdır bu dunyada sadece kalanlar senın yaptıklarındır sevgı ve barış ve mutluluk hepimiz gungelecek tarih olucaz ve iyiliklerimizle anılıcaz sevgıler
Ruzgar 4 yonden esince, Hincal UCUR'un ucurtmasi Kadikoy'de maalesef yere cakildi. Gecmis olsun Hincal UCUR (ULUC)
evet malesef öyle olacak galibiyete sevinemmi üzülemi bilemiyorum.
dedeye gene pirim çıktı.
ama daha önemlisi var oda sözüm ona büyük
golcü denen şu guiza adam altı pastan boş kaleye gol atamıyor yav
yıptır be kardeşim toplamda 40.milyon euro almışsın ve altında gıdım
gıdım eziliyorsun. adam nasıl gol kralı olmuş buda inanılmaz hemde laliga da
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri