Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Redline cs100x Görüntü problemi!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Redline cs100x Görüntü problemi!!

Arkadaþlar daha önce cihaz ya siyah beyaz yada aþýrý renkle ara sýra görüntü bozuluyordu fiþi çýkarýp takýnca düzeliyordu þimdi o problem yok ama bu kezde ekrana paralel olarak dalgalanmalar oluþtu aþaðýdan yukarý doðru bir cm lik çizgiler var cihazý resetleme son yazýlým yüklememe raðmen düzelmedi scart kabloyu deðiþtim o da çözmedi sorun ne olabilir ne yapmam gerekir??
    :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anlaþýlan propleminiz ya uydu cihazýnýn scart giriþinde proplem var yada Tv niniz scart giriþinde proplem var Size tavsiyem tv anten giriþi baðlantýsý alarak deneyiniz.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TEKNÝSYEN101 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Anlaþýlan propleminiz ya uydu cihazýnýn scart giriþinde proplem var yada Tv niniz scart giriþinde proplem var Size tavsiyem tv anten giriþi baðlantýsý alarak deneyiniz.

uydu scart ýnda var ozaman tv yi baska cihazla denedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cihazýn besleme katýnda kondasistorlar var 1000 mf ve 470 mf kondasistorleri deðiþtir cihazýn taþ gibi olur...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uzman_elhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cihazýn besleme katýnda kondasistorlar var 1000 mf ve 470 mf kondasistorleri deðiþtir cihazýn taþ gibi olur...
    onlardan olduðuna emimmisin? Deðiþirsem sorun bitermi??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sen benim dediðim iþlemi yap ..eyer yapmazsan cihaz kendi kendine kapanýr hiç çaliþmaz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uzman_elhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen benim dediðim iþlemi yap ..eyer yapmazsan cihaz kendi kendine kapanýr hiç çaliþmaz.

Gerçektende kondansatörler þiþmiþ hemde ikisi birden deðiþtim ve sorun halloldu çok teþekkür ederim uzman_elhan, Yumatularda filan kondansatorun biri bile þiþse çalýþmýyor cihaz beni yanýltan o oldu cihaz çalýþýyor sadece görüntü problemi vardý tekrar teþekkür ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gunde 10 tane geliyor elime o arýzanýn nedeni uzun sure fiþte burakmanýz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri