REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Beşiktaş taraftarının merakla beklediği karar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Vatan valisi değil Bursaspor valisi!'

Beşiktaşlılar stada alınacaklar mı?

Bursaspor ile Beşiktaş arasında 16 Kasım Pazar günü Bursa'da yapılacak maçta, siyah-beyazlı taraftarların stada alınmayacağı bildirildi. Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Vali Yardımcısı Mehmet Yapıcı başkanlığında toplandı.

Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Sırrı Tuğ, basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından yaptığı açıklamada, kurulun Atatürk Stadı'ndaki maça konuk takım seyircilerinin alınmamasını oy çokluğu ile kabul ettiğini söyledi.

Tuğ, kararın Bursa Valisi Şahabettin Harput'un onayına sunulacağını bildirdi.

Maçta yaklaşık 3 bin polis memurunun görev yapacağını da kaydeden Tuğ, 'Ancak Vali bey tarafından konuk takım seyircilerinin maça alınmasına yönelik bir karar çıkarsa bu sayı artırılabilir' dedi.

Sırrı Tuğ, ayrıca biletsiz çocukların da maça alınmayacağını, daha önceki maçlarda alınan güvenlik kararlarının bu karşılaşmada da geçerli olacağını sözlerine ekledi. vatan

bir Alıntı yorUM-- -Bursa ayrı bir federasyon tarafından mı yönetiliyor? Anadolu'nun her şehrinde, misafir takımın seyircisine yer ayrılıyor. Yoksa Beşiktaş'tan ve seyircisinden mi korkuyorlar, bilinmeliki her koşulda maçı Beşiktaş alacaktır. Bursa İl Kurulu maça Beşiktaş 10 kişi başlasın diyede bir karar alsın.
    Konu zekı62 tarafından (18-11-2008 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Beşiktaşlılar stada alınacaklar mı?

Bursaspor ile Beşiktaş arasında 16 Kasım Pazar günü Bursa'da yapılacak maçta, siyah-beyazlı taraftarların stada alınmayacağı bildirildi. Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Vali Yardımcısı Mehmet Yapıcı başkanlığında toplandı.

Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Sırrı Tuğ, basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından yaptığı açıklamada, kurulun Atatürk Stadı'ndaki maça konuk takım seyircilerinin alınmamasını oy çokluğu ile kabul ettiğini söyledi.

Tuğ, kararın Bursa Valisi Şahabettin Harput'un onayına sunulacağını bildirdi.

Maçta yaklaşık 3 bin polis memurunun görev yapacağını da kaydeden Tuğ, 'Ancak Vali bey tarafından konuk takım seyircilerinin maça alınmasına yönelik bir karar çıkarsa bu sayı artırılabilir' dedi.

Sırrı Tuğ, ayrıca biletsiz çocukların da maça alınmayacağını, daha önceki maçlarda alınan güvenlik kararlarının bu karşılaşmada da geçerli olacağını sözlerine ekledi. vatan

bir Alıntı yorUM-- -Bursa ayrı bir federasyon tarafından mı yönetiliyor? Anadolu'nun her şehrinde, misafir takımın seyircisine yer ayrılıyor. Yoksa Beşiktaş'tan ve seyircisinden mi korkuyorlar, bilinmeliki her koşulda maçı Beşiktaş alacaktır. Bursa İl Kurulu maça Beşiktaş 10 kişi başlasın diyede bir karar alsın.
    hoca beşiktaş taraftarından korkmaları normal adamların tek bir tanesi 100 kişi gibi takımını destekliyor!inönü stadında bile çarşı için beşiktaşa destek değil köstek oluyor dediler utanmasalar inönüye beşiktaş taraftarını almayın diyecekler!!almıyacaklar(biraz sıkar)...türkiyenin değil avrupanın belki dünyanın en önde gelen taraftar gruplarından beşiktaş taraftarı seyirci değil taraftar!!!herkese selamlar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

''TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN ÖNEMLİ MAÇLARINI BURSA'DA OYNADIM''

''TAKIMIN ÜZERİNDE BASKI OLMAZ, BENİM ÜZERİMDE HİÇ OLMAZ''

adam gibi adam dan bursalılara Denizli'den Bursa'ye mesaj!

İki takım taraftarı arasında yaşanan gerginliğe değinen Denizli, hafta sonu yapılacak maçı da yorumladı...

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor karşısında takımı ve kendisi üzerinde baskı olmayacağını söyledi.

Mustafa Denizli, takımının BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde sabah yaptığı antrenman öncesi basın mensuplarıyla kısa süreli sohbet etti. Sohbette basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Denizli, Bursaspor maçında takımın üzerinde baskı olup olmayacağı sorusu üzerine ''Türk futbol tarihinin en önemli maçlarını Bursa'da oynadım. Takımın üzerinde baskı olmaz, benim üzerimde hiç olmaz'' dedi.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, Türkiye'nin iki üst düzey taraftar grubu olan Beşiktaş ile Bursasporlu futbolseverlerin, aralarındaki bu sorunu aşacağını ifade ederek, ''Bunlar çözümlenmeyecek şeyler değil, bunları aşarız'' diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş maçı küfürsüz olsun!

Hayret Hangi dağda
    kurt öldü acaba

Bursaspor kamuoyuna çağrı geldi. Küfür istemeyen taraftar, "Zeytin dalı" için Beşiktaş'tan adım beklediklerini ifade etti.

önce aynaya bakacaklar sonra

Bursaspor'un taraftar grubu liderlerinden Selim Kurtulan,

Taraftarların bilet satış gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturarak, takımlarına olan bağlılıklarını gösterdiğini ifade eden Kurtulan, ''Taraftarlarımız kimliklerini gösterip, biletlerini aldılar.
    şu hale bakarmısınız dünyanın hiçbiryerinde kimlik gösterilip bilet alınan yer varmı dır acaba.!!!
    Konu zekı62 tarafından (14-11-2008 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

derbi denecek bir maç..
    yıllardır bu 2 takımın taraftarı birbirini sevmez.
    buda böyle devam eder gider..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devam eder ne kadar elbet bi sonu olmalı ben şimdi olmasını diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Utansınlar' Toroğlu Bursa-Beşiktaş

'Utansınlar'
    Toroğlu Bursa-Beşiktaş maçını yorumladı...

Beşiktaş Bursa’ya gidiyor. Bursalı yöneticilerin bazıları, "Beşiktaşlı yöneticiler gelmesin" diyor. Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu da, "Beşiktaş seyircisi stada gelmesin" diyor.

2 bin 300 polis görev yapıyor, jandarmadan takviye alınıyor. Neden? Yöneticilerin beyanatlarından. Peki, bu yöneticiler bu beyanatları neden veriyorlar? Bursalılar diyorlar ki, "Beşiktaş, Rize’de Çaykur Rizespor’a karşı oynamadı, onlara mağlup oldu, biz küme düştük."

Teknik olarak çok incelemedim ama diyelim ki haklılar. Peki o zaman ben de şimdi onlara soruyorum, "Bursaspor olarak siz yıllar önce Altay’ı küme düşürdünüz, Türkiye Kupası’nı aldınız. Onları hatırlıyor musunuz?"
    Maalesef bizde bazen hafıza kaybı olur. Bazen istediklerimizi hatırlarız bazen de hatırlamayız. Ama, Türkiye’de hakikaten çok güzel atasözleri var. Hele biri var ki onu çok severim. "Dinime küfür eden, müslüman olsa!.." :45:

Yukarıda anlattıklarım sizlere hikaye gelebilir. Bu kadar tansiyonu yüksek maç çok kaliteli olsaydı, pozisyon üzerine pozisyon olsaydı, bir taraf gol atıp diğer taraf kaçırsaydı hep onları yazacaktık. Ama, maçta anlatacak bir şey olmayınca, bu maçın hazırlanışındaki esas olayları kamuoyuna anlatmayı borç bildim, onun için de ilk paragrafı yazdım.

Delgado nerede?

Maraton’da biz bazen kırılma dakikaları yapıyoruz. Alın bakalım bu maçta kırılma dakikaları yapın. Maçın 90 dakikasını bir dakika göstereceksin. Çünkü bu maçta kırılmama var.

Dün Beşiktaş büyük fırsatı kaçırdı. Niye? Az da olsa kendi seyircisi gelecekti, o zaman o seyircinin bağırmasıyla, Bursa tribünleri daha farklı bir atmosfer yaratacaktı. Ağırlığı daha fazla olacaktı. O da olmadı. Beşiktaşlı futbolcular sahada çok rahat oynadılar, ama böyle gergin maçlarda Delgado gibi oyuncuların sahneye çıkması lazım. Ama, Mustafa Denizli’nin prensi Delgado çok alakasız maçlarda sahneye çıkıyor, çok gerekli maçlarda hiç yok. İşte, Alex ondan çok etkili oluyor. Her maçta sahnede.

Düşünün nasıl bir maç olduğunu. İki takım hakem Kuddusi Müftüoğlu’nu bile zorlayamadı. Yalnız, 2008 yılında Yeşil Bursa’nın futbol zemini toprak gibiydi. Bu da onların en büyük ayıbı olsa gerek. Bursa’nın neresine bir sopa soksan, biraz sulasan ağaç biter. Tamamen koşturmacanın olduğu, mücadelenin olduğu, kalitenin ve futbolun olmadığı, heyecandan yoksun maçta bizim yazacaklarımız bu kadar. Keşke bunların hiçbirini yazmasaydık da sırf futboldan bahsetseydik.

Türkiye’de futbolu bu hale getirenler ve bize bunları yazdıranlar utansınlar.

ERMAN TOROĞLU / HÜRRİYET

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TRT'de küfür rezaleti!

TRT'de küfür rezaleti!

Bir taraftar grubunun yaptığı ana avrat küfür aynen verildi

TRT'de dün akşam yayınlanan spor programında ana avrat küfür rezaleti yaşandı.

Dün akşam yayınlanan Stadyum’da Bursaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili görüntülerde küfür eden bir seyirci de yayınlandı.

Bu sırada stüdyodakiler zor anlar yaşadı. Montaj sırasında gözden kaçan bu ayrıntı üzerine yorumcu Mehmet Demirkol yayında arkadaşlarını uyardı. Diyaloglar şöyle gelişti:

Spiker: "Son günlerde amigo futbolcular çıktı. Eskişehirspor'da Serdar, şimdi de Bursaspor'da Yusuf taraftarlara amigoluk yaptır"

Ve görüntü giriyor: Bursasporlu futbolcu Yusuf, 'ellerini kenara sallayarak bir iki üç diye bağırıyor ve taraftarlar hep bir ağızdan 'Yemyeşil beybeyaz şimşekler... Ananızı ......ler' diye bağırdı ve bu aynen yayına verildi.

Mehmet Demirkol: "Yusuf'un hareketler güzel ama bariz küfür var. Yayına verilmeseydi" dedi.

TRT’de daha önce de Galatasaray’ın Fenerbahçeliler için hazırladığı küfürlü bir pankartı dakikalarca görüntülemişti.(Hürriyet)

İşte bursa......Beşiktaş taraftarını yönetimini istemeyen gerçek bursalı
    Konu zekı62 tarafından (17-11-2008 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hıncal Uluç açtı ağzını yumdu gözünü!

'Vatan valisi değil Bursaspor valisi!'

Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesinde Bursa cephesinden Beşiktaş Başkanı Demiören'in stada gelmemesinin söylenmesi Hıncal Uluç'u kızdırdı. Uluç, Bursa Valisi'ni de 'Bursaspor Valisi' olarak nitelendirdi.

Pazar günü oynanan Bursaspor-Beşiktaş mücadelesi öncesinde Bursa Asbaşkanı Lütfü Türkkan, "Demirören Bursa'ya gelmesin. Zaten beli ağrıyormuş" sözleri Siyah-Beyazlı yönetimden sert tepki görmüştü.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri maçı normal bir şekilde izlediler, ancak Beşiktaş taraftarı olay çıkabilir endişesi üzerine il güvenlik kurulu kararı ve valilik onayıyla maça alınmamıştı.

BURSASPOR VALİSİ!

Konuyu değerlendiren Hıncal Uluç, Valilerin vilayet idare etmek için değil vatan idare etmek için yetiştirildiklerini belirtti ve Bursa Valisi Şahabettin Harput için 'Bursaspor Valisi' ifadesini kullandı.

Üç dört haftadır Isparta ve bu hafta da Bursa valisinin programda konu edildiğini belirten Uluç, "Bunlar vatan valileri değil. Bunlar vilayet valileri. Hatta vilayet valileri de değil. Bursa'daki gibi... Vilayetteki belli bir kesimin valisi" diyerek sert ifadelerde bulundu.

"Türkiye'de eğer İçişleri Bakanı olsaydı, bu vali için bugün soruşturma açılmıştı. Beşiktaş'la Bursaspor arasındaki gerginliği tahrik etmek ve Bursalı vatandaşlar başta, insanların anayasal haklarını durup dururken kısıtlamak... Ağır suçlar bunlar" diyerek Bursa Valisi Şahabettin Harput'a tepki gösteren Hıncal Uluç, bu yapılanın valinin yanına kâr kaldığını ifade etti.

BAŞBAKAN'A GÖNDERME

Banvitspor-Pınar Karşıyaka basketbol maçını izlemek için Bandırma'ya giden Karşıyakalı taraftar Özgür Soylu'nun dinlenme tesisi sahibinin oğlu tarafından pompalı tüfekle öldürülmesini gündeme getiren Hıncal Uluç, Türkiye'de ölümün bu kadar kolay olmasından dert yandı.

Uluç, dinlenme tesisi sahibinin pompalı tüfek bulundurmasına vurgu yaparak, "Vatandaşım kendini korur dedi ya" ifadeleriyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine gönderme yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

18 Kasım 2008 Salı, 13:32
    Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursaspor ile Beşiktaş Kulübü arasındaki gerginliğin; sağduyulu, olgun ve pozitif yaklaşımlarla geride kaldığını, İstanbul'da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun önderliğinde yapılacak bir toplantıyla dostane ilişkilerin daha da gelişeceğini söyledi. Bursaspor taraftarı, yönetici ve oyuncularına teşekkür eden Vali Harput, "Önümüzdeki dönemde sevgiye ve saygıya dayalı sıcak ortam; iki kulübün kardeş olmasını sağlayacaktır" dedi.

Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasının kentin şanına yakışır bir ev sahipliğinde gerçekleştiğini, bundan dolayı müteşekkir olduğunu ifade eden Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Bursaspor-Beşiktaş maçının bu şekilde sonuçlanmasının yanında özellikle Bursa seyircisinin birçok kesimlerin beklediği o taşkın gösterilerinin olmaması Bursa'nın son derece olgun, sağduyulu, pozitif yaklaşımı gerçekten herkesin haklı taktirini kazanmıştır. Ben bu manada özellikle Bursasporlu oyuncularımıza, Bursa'ya gönül veren tüm Bursasporlu taraftarlarımıza Bursaspor'u ölümüne destekleyen timsahlara gönülden teşekkür ediyorum. Bursa'nın yüzünü ağarttılar, Bursa'nın başını dik tutturdular. Bursa hakkındaki olumsuz intibaları sildiler. Bu maçta bir kez daha Bursa'yla Bursaspor'la ve Bursaspor taraftarlarıyla gurur duydum hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BAKAN BAŞESGİOĞLU DEVREDE

Vali Harput, Spordan Sorulu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun da devreye girdiğini ve dostane ilişkilerin daha da büyüyeceğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Bakanımız da spor müsabakasının başka taraflara çekilerek toplumu germenin yanlış olduğunu ifade etmiştir. Sayın Bakanımızla biz bir konuda mutabakat sağladık. Önümüzdeki günlerde Sayın Bakanımızın koordinesinde gerek Beşiktaş Kulübü yöneticileri, gerekse Bursaspor Kulübü yöneticileri, İstanbul ve Bursa Valiliği yetkilileriyle ilişkilerin çok daha sağlam, sevgiye, sıcak ilişkilere dayalı bir boyuta ulaşması için yemekli toplantı yapılacaktır. Suni çekişme ve ihtilaflara son vermek için biraraya gelme kararı alındı. Önümüzdeki dönemde yapacağımız bu toplantı belki bundan sonra Beşiktaş Kulübü ile Bursaspor Kulübü'nün çok daha sıcak ilişkiler içerisinde olan iki kardeş kulüp olmasını sağlayacaktır. Ben, son müsabakada Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin ve oyuncularının da sergilediği fevkalade, pozitif tavır ve anlayış, olgun davranış dolayısıyla da Beşiktaş camiasına teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Her iki kulübümüz ülkemizin güzide kulüpleridir. Türkiye'ye, Türk Devleti'ne, Türk Halkı'na ve spor dünyasına çok güzel başarılarla Türkiye'nin adını gururla taşımışlardır. Birlik ve beraberlikle centilmenlik örneği verilecektir"

İHA

İNÖNÜ'de "Önümüzdeki dönemde sevgiye ve saygıya dayalı sıcak ortam; iki kulübün kardeş olmasını sağlayacaktır

bursada yaparlar inönüde iki kulübün kardeşliğinden bahsederler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri