Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: BİZ O KADAR FAKİRDİKKii ! [kopucaKsın] ! ! !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart BİZ O KADAR FAKİRDİKKii ! [kopucaKsın] ! ! !

BİZ O KADAR FAKİRDİKKii ! [kopucaKsın] ! ! !
    biz o kadar fakirdik ki; masraf olmasın diye ben 7 yaşına kadar doğmadım. Ağabeyimi de gazete verdi..
    biz o kadar fakirdik ki; misafirliğe giderken bineceğimiz dolmuşun arkasından koşmak suretiyle takip ederdik ..
    biz o kadar fakirdik ki; eve gelen misafirleri yerdik ..
    biz o kadar fakirdik ki; peynirimiz yoktu her sabah tenekenin içine girer peynir taklidi yapardık ..
    biz o kadar fakirdik ki; biber çekirdeklerinden çorba yardık...
    biz o kadar fakirdik ki; ağabeyimin eskilerini kendi giyerdi ben çıplak dolaşırdım..
    biz o kadar fakirdik ki; ne sen sooor ne ben söyleyeyim kuracak cümlemiz bile yoktu yani..
    biz o kadar fakirdik ki; tuvalet kâğıdını kurutup kurutup kullanırdık
    biz o kadar fakirdik ki; kokain yerine tebeşir tozu çekerdik
    biz o kadar fakirdik ki; okul karnesini karneyle aldığımı bilirim
    biz o kadar fakirdik ki; kasabı manavı geçtik köpeğe kemik borcumuz vardı
    biz o kadar fakirdik ki; dilencilerin paralarını çalar counter oynamaya giderdik
    biz o kadar fakirdik ki; Hint fakirleri dayanamayıp misyonlarını bize devrettiler
    biz o kadar fakirdik ki; okula jaguarla gidip geldim senelerce, yok yani bildiğin jaguar deh diyordum gidiyordu kırmızı ışıkta durmak sorun oluyordu çok zorluk çektik çook..
    biz o kadar fakirdik ki; eskimesin diye aynaya bakmazdık
    biz o kadar fakirdik ki; Fakir BAYKURT bizim idolümüzdü duvara posterini asardık duvarda desteksizdi çiviyi çakınca yıkılmıştı zaten...
    biz o kadar fakirdik ki; siyah beyaz televizyonumuz bile yoktu bizim televizyon sadece siyahtı bizim kadar fakir olan komşumuzun beyaz televizyonuyla yan yana koyar öyle seyrederdik ya..
    biz o kadar fakirdik ki; küçük kardeşimi acıkınca yemiştik ağabeyimde akşam gelip hani bana hani bana demişti
    biz o kadar fakirdik ki; meteliğe atacak kurşunumuz bile yoktu bizde taş atardık
    biz o kadar fakirdik ki; babamdan tokat yerdik başka şey yoktu bir tokadı 4 kişi paylaştığımız günler oldu
    biz o kadar fakirdik ki; sinekler bize değil biz sineklere konuyorduk.
    biz o kadar fakirdik ki; kelimelerimizi tartarak konuşurduk günlük kotayı aşınca babamız falakaya yatırırdı

notç)alıntıdır
    Konu hallederiz tarafından (07-11-2008 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper KOPTUM BİRLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz o kadar fakirdik ki; tuvalet kâğıdını kurutup kurutup kullanırdık

Bu iğrençti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri