Bende Avrupa atv yi bulduramadım. GM 9600cippro fabrika ayarlarına döndürdüm, son yazılımı attım, frekansları bir aşağı veya bir yukarı girerek denedim yine avrupa atv yi bulduramadım.
Bende Avrupa atv yi bulduramadım. GM 9600cippro fabrika ayarlarına döndürdüm, son yazılımı attım, frekansları bir aşağı veya bir yukarı girerek denedim yine avrupa atv yi bulduramadım.
pid video ve audio ayarlarını değiştirin türsat com.tr de var
her kanalın pid ve audiolarını değiştirin o kanal üzerindeyken arama modundan advanced seçin sonra pid değiştirin ve ekrar aratın çıkıyor kanal 24 ü ben böyle buldum
arkadaşlar bende atv var ama ntvspor,kanal1 ve bazı kanallar yok pid değiştirin diyorsunuz peki ne yazalım pıdme
yine açıklama yapma durumunda kalıyorum zira bazı arkadaşlar hala 12731 horizontal şebeke açık tara iyor bulursun .... arkadaşlar ..genel taramada soz konusu sorunlu kanalları yakalıyor ancak görüntü yok ..ve ben kendi sorumun cevabını bulup burdaki arkadaşlarla paylaşmıştım ... LNB üstten bakıldığında saat 12 yi gösterecek şekilde yerleştiriliyordu ancak bu sorunlu kanallar avrupadan horizontal yayın yaptıklarından lnb yi saat 1 yönüne azıcık bir kaydırmayla o kanalların sinyal seviyesini yükseltip görüntüyü alabilirsiniz .... yok cihazı resetle yeniden tarat ...yok .12731 şebeke açık tarat .. bunlar normalde kanal tarattığımızda olağan uyguladığımız adımlardır .... benim sorum farklıydı ...neyse herkese saygılar .
arkadaşlar bende kanal 24 var fakat şifrelimi bu göstermiyor ne yapmamız lazım acaba
teşkkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri