Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hızlı Al dan laptop aldım bir bakın arkadaşlar özellikler nasıl

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hızlı Al dan laptop aldım bir bakın arkadaşlar özellikler nasıl

arkadaşlar hızlı al sitesinden kur sabit fiyatlı samsung laptop aldım reklamı bu sitede görmüştüm son gun pazara kadar diye garantiye 10 taksitte aldım dolar kuru 1.24 ytl den 10 taksitte sizce fiyat nasıl ve notebookun özellikleri
    Sabit Kur ile : 1,168.73 YTL KDV Dahil aldım
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Creed tarafından (08-11-2008 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun kardeş güle güle kullanı iyi bir sistem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samsung notebook piyasasında biraz ağrı davrandı ama samsung sağlamlığa her zaman önem verırı. aldığın fıyat ta zaten başka markada alsan bu ozelliklerde alırsın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güle güle kullan..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kadıköyde exa var orda dell ler 1 gb ramla satılıyor kdv dahil 945+30ytl daha ödüyon 2gb oluyor aynı özellikte hemde dell samsung parça sorunu oluyor inşallah arızalanmaz bir ekranı 200 dolar çünkü vatandaş zannediyor internetden alıyorum kapıma kadar geliyor çok iyi oluyor yanlış anlama gene de güle güle kullan ama bir daha alırken biraz daha araştır kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemcii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kadıköyde exa var orda dell ler 1 gb ramla satılıyor kdv dahil 945+30ytl daha ödüyon 2gb oluyor aynı özellikte hemde dell samsung parça sorunu oluyor inşallah arızalanmaz bir ekranı 200 dolar çünkü vatandaş zannediyor internetden alıyorum kapıma kadar geliyor çok iyi oluyor yanlış anlama gene de güle güle kullan ama bir daha alırken biraz daha araştır kardeşim
    Canım arkadaşım profilimde istanbul yazıyor ama ben su an istanbulda değilimki çok baktım sağa solada samsungta karar kıldım oda reklama göre aldım aynı laptop hepsi buradada 1.700 civarında samsung almamdaki neden samsungun kalitesi ve evdeki herleyimin samsung olması

saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan özellikleri gayret güzel piyasadaki fiyatına göre almışın ama bence biraz daha beklesedin şu doların düşmesini fiyatı düşerdi diye düşünüyom neyse terar Hayırlı olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan özellikleri gayret güzel piyasadaki fiyatına göre almışın ama bence biraz daha beklesedin şu doların düşmesini fiyatı düşerdi diye düşünüyom neyse terar Hayırlı olsun...
    Ben zaten 1.24 kurundan aldım normalde 1.400 ün üzerinde laptop

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçta almışsın iyi veya kötü boşver güle güle kullan hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence çok iyi arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri