bu kutuları kullanan arkadaşlar bir müşterim dtnin kartını çalıştırmıyor problemiyle geldi en güncel yazılımı yükledim nafile üzerindeki yerleşik modullerdemi arza vardırdiye düşünüyorum nedersiniz?
bu kutuları kullanan arkadaşlar bir müşterim dtnin kartını çalıştırmıyor problemiyle geldi en güncel yazılımı yükledim nafile üzerindeki yerleşik modullerdemi arza vardırdiye düşünüyorum nedersiniz?
Konu zxcvbn10250 tarafından (09-11-2008 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.
çok acil dtnin kartıın bu makinada çalışıp çalışmadığı konusunda bilgisi olan yokmu
güncel
eger kart yeni alınmışsa tümleşik olarak veriliyordu yanılmıyorsam.
Yani D-Smart taki gibi kartı kendi makinası dışında başka bir makina da çözmüyor.
eski cryptoworks nextlerde kartı denedim sorunsuz çalışıyor saygılar...
atlanta fun boz cihazımı bilgisayardan programlar yükledim yanlış programda yükledimki uydu alıcısını kilitledim simdi açılmıo tvden fabrika ayarlarına dönün demeyin ancak cihaz bilgisayarla formatlanabilir durumda yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşım bendede atlanta mdr 345cı var enson yazılımı yükledim diyorsun bende yazılım yüklemek istiyorum (thor uydusundaki digitvleri izliyebilmek için) nagra 2 yazılımı atmam lazım yardımcı olursan sevinirim teşekkürler ( yazılım+yükleme işlemi hakkında bilgi) saygılar.....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri