Turkcell Süper Lig´deki derbi maçında Galatasaray´ı 4-1 yenen Fenerbahçe´nin oyuncusu Deivid, elde ettikleri galibiyetin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.
Deivid, karşılaşma sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, her büyük kulübün zor dönemler geçirebileceğini ve kendilerinin de böyle bir dönemden geçtiğini belirterek, "Sezon başı takımda değişiklikler oldu. Ama artık takım olarak daha kendimize güvenerek ve oyun sistemini daha iyi anlayarak oynuyoruz. Bu derbi galibiyeti de bizim için çok olumlu oldu" dedi.Hafta içi teknik direktör Aragones’in kendisini görüşmeye çağırdığını anlatan Brezilyalı oyuncu, şöyle konuştu:"Hocam kendimi nasıl hissettiğimi sordu. Ben de iyi hissettiğimi ve oynayabilecek durumda olduğumu söyledim. Kendimi iyi hissettiğim sürece beni sahada tutacağını söylemişti. Ben de 90 dakika sahada kaldım. Oyunumu güzel bir golle de süsledim. Bundan dolayı da çok mutluyum." Fenerbahçe’nin önemli ismi Alex’in bugün forma giymediğinin hatırlatılması üzerine Deivid, şunları kaydetti:"Alex’in ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu benim anlatmama gerek yok. Ama onun yokluğunda da bunu hissettirmeden mücadelemizi sahaya yansıtabilmeliyiz.Takımdaki her oyuncu kendisine görev verildiğinde en iyisini yapmalıdır. Bizim için bugün bir sınav oldu. Alex’in yokluğunda bunu hissettirmemeliydik.Döndüğünde takımın yine idol oyuncusu olmaya tabi ki devam edecektir."![]()
Yer imleri