Terbiye özürlü
F.Bahçeliler, derbi sonrasý G.Saraylý Arda’ya ateþ püskürdü
FERUDUN NÝÐDELÝOÐLU / VATAN
DERBÝ öncesi zorlu maçýn en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen G.Saraylý Arda, Þükrü Saracoðlu Stadý’ndaki maça futboluyla damga vuramadý ama tavýrlarýyla sarý-lacivertlilerin büyük tepkisini çekti. Maç sýrasýnda sýk sýk hakeme itiraz eden, bir pozisyonda F.Bahçeli Selçuk’a küfrettiði öne sürülen Arda, son dakikalarda da sarý-lacivertli tribünlerle tartýþmaya girince þimþekleri üzerine çekti.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
TRÝBÜNLERLE TARTIÞTI
MAÇIN 80. dakikasýnda Arda, kendisine karþý küfürlü tezahürata baþlayan F.Bahçe tribünlerine “Bana söylediklerinizin aynýsýný size iade ediyorum” diye el hareketi yaptý. Bunun üzerine G.Saraylý futbolcuya tribünlerden yabancý madde yaðdý. F.Bahçeli yöneticiler, büyük tepki gösterdikleri G.Saraylý futbolcu için “Bu çocuk terbiye özürlü. G.Saray yönetimi gereken ahlâk dersini vermeli. Milli Takým’a kadar yükselmiþ bir oyuncuya bu tavýrlar hiç yakýþmýyor” dediler. F.Bahçeli Selçuk da maç sonrasýnda soyunma odasýnýn giriþinde Arda’nýn üzerine yürüdü.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
‘BÖYLE DAVRANAMAZSIN’
ARDA’NIN kendisine ve F.Bahçeli taraftarlara küfrettiðini iddia eden Selçuk “Sen bana ve F.Bahçe taraftarýna bu þekilde davranamazsýn, kimseye küfür edemezsin. Biz burada emek veriyoruz. Terbiyesiz” diye baðýrdý. Arda’ya saldýrmak üzere olan Selçuk’u, araya giren F.Bahçeli oyuncular güçlükle yatýþtýrdý.
YÖNETÝMDEN TEBRÝK
BU arada F.Bahçeli yöneticiler maçtan sonra, baþkan Aziz Yýldýrým hariç tam kadro soyunma odasýna indi. Futbolcularý tebrik eden yöneticiler “Bizim için her þeyin baþlangýcý bu maç olacak. Çýkýþýmýz da sürecek. Hepinizi kutluyoruz. Bundan sonraki maçlarda da sizden ayný duyarlýlýk ve azmi bekliyoruz” diyerek galibiyetin sevincine ortak oldu.

Teþekkur:
Beðeni:
F.Bahçeliler, derbi sonrasý G.Saraylý Arda’ya ateþ püskürdü
Alýntý

Þükrü Saracoðlu'ndaki derbiye yabancý basýn mensuplarý da büyük ilgi gösterdi.

Yer imleri