Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Can Dündar`ın üstlendiği, Mustafa`Filmi hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
442. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Düşünüyorum (Gerçegi Yansıtmış)

100 22.62%
  • Olumsuz Düşünüyorum (Gerçeği Yansıtmamış)

135 30.54%
  • Yorum Yok (izlemedim)

207 46.83%
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Can Dündar`ın üstlendiği, Mustafa`Filmi hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

henüz daha izlemedim bilemiyorum
    izlemeden yorum yapmak bu denli hassas mevzlarda hoş olmaz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne söylüyeyimki biz atatürk sevdalıları var oldukça içimizdeki irlandalılar pis emellerine asla ulaşamıyacaklar filimi yapan amerikan uşakları önce aynaya baksınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cankuş1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne söylüyeyimki biz atatürk sevdalıları var oldukça içimizdeki irlandalılar pis emellerine asla ulaşamıyacaklar filimi yapan amerikan uşakları önce aynaya baksınlar

Neden olumsuz gördüğünüz her eleştri nin arkasına abd veya israili sokuyorsunuz?, Artık alışalım bunlara herşeyi konuşalım eleştirelimki doğruya daha çabuk ulaşalım
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende henüz izlemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Filmi bugun izledim ve herkesin(sizlerin) abarttıgı kadar bişey yoktu...! Dün Abbas güçlü ile genç bakış programda Can Dündar konuktu ve Filmi tartışıyorlardı..Gece geç saatlere kadar izleme fırsatı buldum.. izlediyseniz o tartışma konusu olan bölümler ile ilgili tatmin olacaktınız..Can Dündar filme ilgili herşeyi acıkladı...Tartısılan bolumlerden mesela karanlıktan korkma sahnesi,bir hayvan surusünü ordu sanması,ve bayanlarla olan ilişkileri vs.vs bu sahneler ele alınıyor.Neden olmasın oda sonuçta Allah'ın bir kulu oda her insanda olan duyguları uzuvları ve hisleri taşıyor..Yani bu saydıgım örnekler gayet doğal..Madem begenilmiyor o zaman başka filmler cekılsın bakalım o zaman nasıl bir ataturk cıkacak ortaya...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Filmi izlemedim ama basılı ve görsel medyadan izlediğim kadarıyla Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sıradanlaştıran ve ilkokul düzeyinde bir resim sergisi niteliğinde olduğu anlaşılıyor. Müzikler hariç. Birde bu filmle insanların kafasında nasıl bir ATATÜRK imajı yerleştiriliyor siz ona bakın. NTV'deki bir programda; Adıyaman olacaktı yanılmıyorsam, bu film ilköğretim çocuklarına izlettiriliyor. Çıkışta çocukların görüşleri soruluyor. "Film nasıldı? Beğendiniz mi? diye. Çocukların verdikleri cevaplar, "İçki içiyor, çok günah. Birde çok sigara içiyor"du. Zihinlere yerleştirilmek istenen ATATÜRK imajı işte bu. Atatürk'ün sofralarını sanrım yönetmen arkadaş kendi sofralarıyla karıştırmış. Oysa o masanın arkasındaki karatahtayıda ve o sorfralarda bulunmuş olan, ilk KUR'ANI KERİMİ türkçeye çeviren Emalılı Hamdi YAZIR'dan da söz etseydi ya. AB fonlarından beslenen ve SOROS'un çocuklarından başka türlü bir film beklemek zaten abesle iştigaldir. Velhasıl, ezcümle; Can Dündar bu filmle karizmayı çizdirmiş.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (11-11-2008 Saat 05:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Filmi izlemedim ama basılı ve görsel medyadan izlediğim kadarıyla Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sıradanlaştıran ve ilkokul düzeyinde bir resim sergisi niteliğinde olduğu anlaşılıyor. Müzikler hariç. Birde bu filmle insanların kafasında nasıl bir ATATÜRK imajı yerleştiriliyor siz ona bakın. NTV'deki bir programda; Adıyaman olacaktı yanılmıyorsam, bu film ilköğretim çocuklarına izlettiriliyor. Çıkışta çocukların görüşleri soruluyor. "Film nasıldı? Beğendiniz mi? diye. Çocukların verdikleri cevaplar, "İçki içiyor, çok günah. Birde çok sigara içiyor"du. Zihinlere yerleştirilmek istenen ATATÜRK imajı işte bu. Atatürk'ün sofralarını sanrım yönetmen arkadaş kendi sofralarıyla karıştırmış. Oysa o masanın arkasındaki karatahtayıda ve o sorfralarda bulunmuş olan, ilk KUR'ANI KERİMİ türkçeye çeviren Emalılı Hamdi YAZIR'dan da söz etseydi ya. AB fonlarından beslenen ve SOROS'un çocuklarından başka türlü bir film beklemek zaten abesle iştigaldir. Velhasıl, ezcümle; Can Dündar bu filmle karizmayı çizdirmiş.
    Saygılar.
    sayın emmi katılıyorum bende buna üstte değindim ama seyretmediğim için takip ettiğim kadarıyla yorum yaptım .evet amaç belli ata mızı basitleştirmek ve neslin gözünde sıradanlaştırmak.tıpkı türk adına yaptıkları gibi ştıpkı kültürümüze yaptıkları gibi. tıpkı ecdatımız osmanlıya yaptıkları gibi,padişahlarına deli dedik haremde uçkur düşkünü olarak safahat içinde yaşıyorlar dedik çağ açıp kapayan olayları bile unuttuk yetmiyor gibi neredeyse f.sultan mehmet bizansın emanetçisi yapıldı vsvsvs.şimdi sıra atamızda.neyimiz kaldı bayrak sürünüyor toprak satılıyor,din tüccarların elinde velhasıl birde atatürk yıpratıldımı? asıl diyeceğim orhan pamuk gibilerin yandaşı can dündarda ne karizma var emmi abi söyle hele ,şişirilmiş soros çocuğu vatan düşmanı bilinçli yaptığı bir şeyi açıkklamalarıyla kapatmaya çalışıyor oda insandı gibi yaklaşımlarla sanki biz başka bir şey diyorduk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb Uzun Söze Ne Hacet!

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın emmi katılıyorum bende buna üstte değindim ama seyretmediğim için takip ettiğim kadarıyla yorum yaptım .evet amaç belli ata mızı basitleştirmek ve neslin gözünde sıradanlaştırmak.tıpkı türk adına yaptıkları gibi ştıpkı kültürümüze yaptıkları gibi. tıpkı ecdatımız osmanlıya yaptıkları gibi,padişahlarına deli dedik haremde uçkur düşkünü olarak safahat içinde yaşıyorlar dedik çağ açıp kapayan olayları bile unuttuk yetmiyor gibi neredeyse f.sultan mehmet bizansın emanetçisi yapıldı vsvsvs.şimdi sıra atamızda.neyimiz kaldı bayrak sürünüyor toprak satılıyor,din tüccarların elinde velhasıl birde atatürk yıpratıldımı? asıl diyeceğim orhan pamuk gibilerin yandaşı can dündarda ne karizma var emmi abi söyle hele ,şişirilmiş soros çocuğu vatan düşmanı bilinçli yaptığı bir şeyi açıkklamalarıyla kapatmaya çalışıyor oda insandı gibi yaklaşımlarla sanki biz başka bir şey diyorduk.
    :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

bugün mustafa yarın mıstık çok beğendim busabah berkant söyledi star tv'de ne demek mustafa ... AB uşakları ne olacak "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK" buna dil uzatanın dilini keserim.
    Konu Pegasoft tarafından (11-11-2008 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izlemedim...izleyince söylerim...
    selametle...

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri