Teşekkur: 0
Olumlu Düşünüyorum (Gerçegi Yansıtmış)
Olumsuz Düşünüyorum (Gerçeği Yansıtmamış)
Yorum Yok (izlemedim)
Filmi bugun izledim ve herkesin(sizlerin) abarttıgı kadar bişey yoktu...! Dün Abbas güçlü ile genç bakış programda Can Dündar konuktu ve Filmi tartışıyorlardı..Gece geç saatlere kadar izleme fırsatı buldum.. izlediyseniz o tartışma konusu olan bölümler ile ilgili tatmin olacaktınız..Can Dündar filme ilgili herşeyi acıkladı...Tartısılan bolumlerden mesela karanlıktan korkma sahnesi,bir hayvan surusünü ordu sanması,ve bayanlarla olan ilişkileri vs.vs bu sahneler ele alınıyor.Neden olmasın oda sonuçta Allah'ın bir kulu oda her insanda olan duyguları uzuvları ve hisleri taşıyor..Yani bu saydıgım örnekler gayet doğal..Madem begenilmiyor o zaman başka filmler cekılsın bakalım o zaman nasıl bir ataturk cıkacak ortaya...
Filmi izlemedim ama basılı ve görsel medyadan izlediğim kadarıyla Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sıradanlaştıran ve ilkokul düzeyinde bir resim sergisi niteliğinde olduğu anlaşılıyor. Müzikler hariç. Birde bu filmle insanların kafasında nasıl bir ATATÜRK imajı yerleştiriliyor siz ona bakın. NTV'deki bir programda; Adıyaman olacaktı yanılmıyorsam, bu film ilköğretim çocuklarına izlettiriliyor. Çıkışta çocukların görüşleri soruluyor. "Film nasıldı? Beğendiniz mi? diye. Çocukların verdikleri cevaplar, "İçki içiyor, çok günah. Birde çok sigara içiyor"du. Zihinlere yerleştirilmek istenen ATATÜRK imajı işte bu. Atatürk'ün sofralarını sanrım yönetmen arkadaş kendi sofralarıyla karıştırmış. Oysa o masanın arkasındaki karatahtayıda ve o sorfralarda bulunmuş olan, ilk KUR'ANI KERİMİ türkçeye çeviren Emalılı Hamdi YAZIR'dan da söz etseydi ya. AB fonlarından beslenen ve SOROS'un çocuklarından başka türlü bir film beklemek zaten abesle iştigaldir. Velhasıl, ezcümle; Can Dündar bu filmle karizmayı çizdirmiş.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (11-11-2008 Saat 05:04 ) değiştirilmiştir.
bugün mustafa yarın mıstık çok beğendim busabah berkant söyledi star tv'de ne demek mustafa ... AB uşakları ne olacak "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK" buna dil uzatanın dilini keserim.
Konu Pegasoft tarafından (11-11-2008 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.
izlemedim...izleyince söylerim...
selametle...
izlemedim o yüzden birşey demek yanlış olur ama film de bazı yerlerinde uygun olmıyan şeyler oldugunu duydum.
Daha bende izliyemedim.Onun için yorun yok.
önce bu tartışma turkcell neden sponsor olmadı dıye basladı turkcellin bir kesimden çekindigi dile getirirdi ama bu iddayı dıle getırenler simdi flime karsı düşündürücü simdi gelerim flimin konusuna ATATÜRK içki içerken gösterıyor içermiydi içerdi ki siroz ickiden kaynaklanan bir hastalık sigara içermiydi içerdi o donem çalkantılı bir dönem ki atatürkün silah arkadası olan milli sefle bile arası acık oldugu bır donemdı simdi o zamanları bılmek için yakın tarıhımızı bılmek gerekıyor can dundar ataturk hakkında çok araştırması var pek hata yapacagını sanmıyorum benım anlamadıgım ATATÜRK içki içemezmi yada sigara evet bize dayatılandan farklı bir potresi var ama oda bir insan ama askeri yönüyle bir deha
Konu wtwt99 tarafından (11-11-2008 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.
Henüz İzleme Fırsatı Bulamadım. Sonuçta Tv, Lerde Yayınlanınca Seyredebileceğim.
güzel filim ama çok abartılmış
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri