örümcek kafalılardan başka ne beklenir?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, İZİNDEYİZ
Teşekkur: 0
Olumlu Düşünüyorum (Gerçegi Yansıtmış)
Olumsuz Düşünüyorum (Gerçeği Yansıtmamış)
Yorum Yok (izlemedim)
örümcek kafalılardan başka ne beklenir?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, İZİNDEYİZ
izlemedim henüz..
Atatürkün içki içmesi,sigara kullanması vs.vs.vs.vs Bunlar ATATÜRKÜN ULU ÖNDERİMİZ OLAMIYACAĞI ANLAMINA GELMEZ...
Not:İNSAN NASIL BAKARSA ÖYLE GÖRÜR...
daha izlemedim
sizlere bir kaç örnek verip konuyu kapatacağım.Bilmem bilirmisiniz sovyetlerbirliği vardı lideri kimdi STALİN Bir IRAK vardı lideri kimdi SADDAM V.B. GİBİ sayamadığım birçok lider.Neden saydım bunları çünkü bu liderler ülkeleri için çok şey yapmışlar halk onlara inanıp yolundan gitmiş şimdi ülkelerinde var olan heykelleri yıkılp yerlerine mac donalds dikiyorlar.Benim korkum bizim ulu önderimiz ATATÜRK ünde heykelleri yıkılıp yerine başka bir şeyler dkmeleridir.Allah o günleri göstermesin sanki bu senaryoları daha öncede gördük bazı illerde atamızın heykelleri kırılıp dökülüyordu lütfen herkes atasına sahip çıksın dış güçlerin oyununa gelmeyelim.
meğerse atatürk'te bir insanmış..........halbuki bize "tanrı" olduğu söyleniyodu......
onun için az fatiha süreleri adına çevrilmedi...az ilahi yakılmadı adına...kutsal olduğuna dair...
kandırılmışızz......
çok güzel demişsin ben hep dıyorum o donemler çok karısık dönemlerdi yeni bir devlet kurulmuş sorunları çok o donemde oyle kavgalar varki ATATÜRK milli sefi başbakanlıktan alıp celal bayarı yapıyora ATA NIN vefatından sonraki dönemde ismet paşa paradan ve devlet dairesinde ATATÜRKÜN resmini kaldırıyor tekrar gerıye getıren ıse adnan menderes bunları anlatmamdaki sebep o donem çok karısık flime o donemde olanları bılerekten bakmak lazım
daha izlemediğim için yorum yapamayacağım.
ATATÜRK'ün TANRI olduğunu size kim söyledi.siz sanırım rüya görüyorsunuz.
hepimizin ölmüşlerine fatihalar okunurken bir milleti,bir toprağı düşmanın elinden çekip kurtaran ve muasır medeniyetler seviyesine çıkaran insana ve silah arkadaşlarına fatihalar,mevlütler okumak çokmu.bumudur sizin insanlığınız.evinizde rahat,rahat yaşamanızı,gezmenizi,işinize korkusuzca gidip gelmenizi,kısacası özgür olmanızı sağlayanlara duyduğunuz minnet bumudur.
yazıklar olsun.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri