kime hizmet ettigini herkes çokiyibiliyor.MUSTAFA KEMAL [ATASINI SATAN] BİLİNKİ V.atanınıda satmıştı
Teşekkur: 0
Olumlu Düşünüyorum (Gerçegi Yansıtmış)
Olumsuz Düşünüyorum (Gerçeği Yansıtmamış)
Yorum Yok (izlemedim)
kime hizmet ettigini herkes çokiyibiliyor.MUSTAFA KEMAL [ATASINI SATAN] BİLİNKİ V.atanınıda satmıştı
anlamıyorum sizi bu yorumlar ne ATATÜRK içki içer sigara içer ne var bunda yok efendım soyledir yok boyledır filimde ATAYA dil uzatmıyor bana dıyebılırmısın surası ıftıra çok çabuk gaza gelen milletiz ya aynı gaz film başlamadan sponsor olayında yasandı bu ulke kımse ATAYA hakaret edemez ama hemen bırınede yok haın yok satılmiş demek kımsenın hakkı degıl
Sayın R.T.Erdoğan'ın geçen hafta bir il kongresinde meyve ham daha olgunlaşmadı, yavaş ,yavaş demişti, şimdi de bu zihniyetler ATATÜRK'Ü karalayıp emellerine ulaşmaya çalışıyorlar, nasıl ergenekonda ATATÜRK' çüleri ve CUMHURİYET' cileri tutukladılar bu film de bunların amaçlarından biridir, bu filmde kimin emeği geçmişse hapsini kınıyor, amaçlarına ulaşamayacaklar, bizleri tekrar yabancılara teslim edip kaçamayacaklar
Konu engin67 tarafından (13-11-2008 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla
Arkadaşlar benim bildiğim şu anda incedende olsa Atatürkü karalamak hatta bazılarının agız dolusu küfür etmeleri sadece kendi kafa yapısına eş değer hareket içinde bulunduklarının göstergesidir
Elhamdirüllah müslüman olarak ülkemde Atatürk milli mücadeleyi başlamazdan önce Camilerimizin işgal güçler tarafından ahır olarak kullanıldıgını
Ülkemi seven bir Türk olarak da Topraklarımızın ayaklar altında bırakıldıgı kadınımızın kızımızın tecavüzlere ugradıgını gerek kitaplardan gerekse ö dönemi yaşamış büyüklerimizin agzından defalarca okuduk ve dinledik
gerçekten bir müslüman
gerçekten bir Türk olan Atatürk'e laf söylemez karalamaz konu bir senaryo bir flim adı altında olsa dahi
saygılar
Konu hogan01 tarafından (13-11-2008 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
çok haklısın ama bazılarımız sigara,içki içtiği filmde gösterilince ipliği pazara çıkartıldı sanıyor bizler M.Kemalin bir içki hastalığı olan sirozdan öldüğünüde biliyoruz ama camide hutbe okuduğunuda,dini olmayan milletler yok olmaya mahkumdur sözlerinide Onun gibi olsunlar herşey daha güzel olur
SELAMLAR:45:
Filmi izlemedim fakat yazılı ve görsel medyada epey veryansın yapılıyor izleyip yorum yapmak istiyorum.Bu kadar tenkit edildiğine göre beğenilmeyen bir yanı vardır elbet
.
orta şekil işte iyi sayılır
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri