Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Can Dündar`ın üstlendiği, Mustafa`Filmi hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
442. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Düşünüyorum (Gerçegi Yansıtmış)

100 22.62%
  • Olumsuz Düşünüyorum (Gerçeği Yansıtmamış)

135 30.54%
  • Yorum Yok (izlemedim)

207 46.83%
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Can Dündar`ın üstlendiği, Mustafa`Filmi hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kime hizmet ettigini herkes çokiyibiliyor.MUSTAFA KEMAL [ATASINI SATAN] BİLİNKİ V.atanınıda satmıştı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugurmobilya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kime hizmet ettigini herkes çokiyibiliyor.MUSTAFA KEMAL [ATASINI SATAN] BİLİNKİ V.atanınıda satmıştı
    anlamıyorum sizi bu yorumlar ne ATATÜRK içki içer sigara içer ne var bunda yok efendım soyledir yok boyledır filimde ATAYA dil uzatmıyor bana dıyebılırmısın surası ıftıra çok çabuk gaza gelen milletiz ya aynı gaz film başlamadan sponsor olayında yasandı bu ulke kımse ATAYA hakaret edemez ama hemen bırınede yok haın yok satılmiş demek kımsenın hakkı degıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın R.T.Erdoğan'ın geçen hafta bir il kongresinde meyve ham daha olgunlaşmadı, yavaş ,yavaş demişti, şimdi de bu zihniyetler ATATÜRK'Ü karalayıp emellerine ulaşmaya çalışıyorlar, nasıl ergenekonda ATATÜRK' çüleri ve CUMHURİYET' cileri tutukladılar bu film de bunların amaçlarından biridir, bu filmde kimin emeği geçmişse hapsini kınıyor, amaçlarına ulaşamayacaklar, bizleri tekrar yabancılara teslim edip kaçamayacaklar
    Konu engin67 tarafından (13-11-2008 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar benim bildiğim şu anda incedende olsa Atatürkü karalamak hatta bazılarının agız dolusu küfür etmeleri sadece kendi kafa yapısına eş değer hareket içinde bulunduklarının göstergesidir
    Elhamdirüllah müslüman olarak ülkemde Atatürk milli mücadeleyi başlamazdan önce Camilerimizin işgal güçler tarafından ahır olarak kullanıldıgını
    Ülkemi seven bir Türk olarak da Topraklarımızın ayaklar altında bırakıldıgı kadınımızın kızımızın tecavüzlere ugradıgını gerek kitaplardan gerekse ö dönemi yaşamış büyüklerimizin agzından defalarca okuduk ve dinledik
    gerçekten bir müslüman
    gerçekten bir Türk olan Atatürk'e laf söylemez karalamaz konu bir senaryo bir flim adı altında olsa dahi
    saygılar
    Konu hogan01 tarafından (13-11-2008 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ATATÜRK'ün TANRI olduğunu size kim söyledi.siz sanırım rüya görüyorsunuz.
    hepimizin ölmüşlerine fatihalar okunurken bir milleti,bir toprağı düşmanın elinden çekip kurtaran ve muasır medeniyetler seviyesine çıkaran insana ve silah arkadaşlarına fatihalar,mevlütler okumak çokmu.bumudur sizin insanlığınız.evinizde rahat,rahat yaşamanızı,gezmenizi,işinize korkusuzca gidip gelmenizi,kısacası özgür olmanızı sağlayanlara duyduğunuz minnet bumudur.
    yazıklar olsun.
    :45: :45:
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben izleme fırsatı daha bulamadım yakında ilk işim izlemek..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sonsuzluk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Atatürk, bi arkadaşımın da dediği gibi tanrı falan değildir ve illaki hayatında olumlu veya olumsuz olaylar yaşamıştır. Hatalarıda olmuştur kusurlarıda. Hayatta hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. Ama Atatürk'üde putlaştırmak ve bir ilah gibi görmek insanı küfre götürür. Sonuç itibariyle oda bir insandır.
    çok haklısın ama bazılarımız sigara,içki içtiği filmde gösterilince ipliği pazara çıkartıldı sanıyor bizler M.Kemalin bir içki hastalığı olan sirozdan öldüğünüde biliyoruz ama camide hutbe okuduğunuda,dini olmayan milletler yok olmaya mahkumdur sözlerinide Onun gibi olsunlar herşey daha güzel olur
    SELAMLAR:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cankuş1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne söylüyeyimki biz atatürk sevdalıları var oldukça içimizdeki irlandalılar pis emellerine asla ulaşamıyacaklar filimi yapan amerikan uşakları önce aynaya baksınlar

Neden olumsuz gördüğünüz her eleştri nin arkasına abd veya israili sokuyorsunuz?, Artık alışalım bunlara herşeyi konuşalım eleştirelimki doğruya daha çabuk ulaşalım
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Filmi izlemedim fakat yazılı ve görsel medyada epey veryansın yapılıyor izleyip yorum yapmak istiyorum.Bu kadar tenkit edildiğine göre beğenilmeyen bir yanı vardır elbet
    .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orta şekil işte iyi sayılır

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri