Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Can Dündar`ýn üstlendiði, Mustafa`Filmi hakkýnda Ne Düþünüyorsunuz?

Katýlýmcý sayýsý
442. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Düþünüyorum (Gerçegi Yansýtmýþ)

100 22.62%
  • Olumsuz Düþünüyorum (Gerçeði Yansýtmamýþ)

135 30.54%
  • Yorum Yok (izlemedim)

207 46.83%
Sayfa 3/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Can Dündar`ýn üstlendiði, Mustafa`Filmi hakkýnda Ne Düþünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

izlemedim o yüzden birþey demek yanlýþ olur ama film de bazý yerlerinde uygun olmýyan þeyler oldugunu duydum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Daha bende izliyemedim.Onun için yorun yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

önce bu tartýþma turkcell neden sponsor olmadý dýye basladý turkcellin bir kesimden çekindigi dile getirirdi ama bu iddayý dýle getýrenler simdi flime karsý düþündürücü simdi gelerim flimin konusuna ATATÜRK içki içerken gösterýyor içermiydi içerdi ki siroz ickiden kaynaklanan bir hastalýk sigara içermiydi içerdi o donem çalkantýlý bir dönem ki atatürkün silah arkadasý olan milli sefle bile arasý acýk oldugu býr donemdý simdi o zamanlarý býlmek için yakýn tarýhýmýzý býlmek gerekýyor can dundar ataturk hakkýnda çok araþtýrmasý var pek hata yapacagýný sanmýyorum beným anlamadýgým ATATÜRK içki içemezmi yada sigara evet bize dayatýlandan farklý bir potresi var ama oda bir insan ama askeri yönüyle bir deha
    Konu wtwt99 tarafýndan (11-11-2008 Saat 12:26 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Henüz Ýzleme Fýrsatý Bulamadým. Sonuçta Tv, Lerde Yayýnlanýnca Seyredebileceðim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel filim ama çok abartýlmýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda abartý falan yok.sadece bize bir hayal dünyasý gösterilmiþ.gerçekler gizlenmiþ.þimdi yavaþ yavaþ gerçekler ortaya çýkýnca tabi bazýlarý kabul edemiyorlar..bu konuda daha açýklanmayan neler var.topal osmanýn köþkü basmasý atatürkün çarþafa bürünerek gardaki eve kaçmasý gibi.yýllarca bize samsuna çýktýgý bandýrma vapurunu kýrýk dökük diye yutturduklarý gibi.sonra ögreniyoruzki,osmanlýnýn en yeni gemisi bandýrma vapuru.vede padiþah emriyle tahsis edilmiþ.daha niceleri.yasaklarla ancak bu kadar açýklanabiliyor.mesela izmirli berber gibi falan.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben izlemedim daha ama Atatürk'ün daha çok özel hayatýna degindigi söyleniyo ve içki içtigini ve günde en az üç paket sigara ve 15 bardak kahve bitirdigini anlatýyormuþ basýnýn ve izleyenlerin dedigine göre buda filmin izleyenlerin üstünde ne gibi bir etki býrakacagý özellikle cocuklarýn üzerinde bence yayýndan kaldýrýmalý bu film.....
    Konu ultra-mehmet tarafýndan (12-11-2008 Saat 15:14 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ultra-mehmet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben izlemedim daha ama Atatürk'ün daha çok özel hayatýna degindigi söyleniyo ve içki içtigini ve günde en az onbeþ paket sigara bitirdigini anlatýyormuþ basýnýn ve izleyenlerin dedigine göre buda filmin izleyenlerin üstünde ne gibi bir etki býrakacagý özellikle cocuklarýn üzerinde bence yayýndan kaldýrýmalý bu film.....
    bir günde 15 paket sigara nasýl içilir yahu? çok iyi sallamýþ kim sallamýþsa...
    vay canýna be...günlük alkolde 1 ton denirse þaþmam...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bir günde 15 paket sigara nasýl içilir yahu? çok iyi sallamýþ kim sallamýþsa...
    vay canýna be...günlük alkolde 1 ton denirse þaþmam...
    selametle...
    usta izleyenler ve Star ana haberde cýkmýþtý ilk önce bende inanmadýn filmde böyle bir þey olacagýný ama Star ana haberde cýktýkdan þaskýnlýga ugradým....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Degerli Arkadaslar!
    Degerli Gencler!

Ben konuya daha sonra katilmayi daha uygun buldum. Nedeni forumdaki arkadaslarin konuya katilimlarini ve goruslerini almak ve bir fikir sahibi olabilmekti.
    Genclik ATATURK'e ve onun dusuncelerine ne kadar duyarli ne kadar takipcisi olduguna sahit olabilmekti.

Ben faz

Sayfa 3/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri