izlemedim o yüzden birþey demek yanlýþ olur ama film de bazý yerlerinde uygun olmýyan þeyler oldugunu duydum.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu Düþünüyorum (Gerçegi Yansýtmýþ)
Olumsuz Düþünüyorum (Gerçeði Yansýtmamýþ)
Yorum Yok (izlemedim)
izlemedim o yüzden birþey demek yanlýþ olur ama film de bazý yerlerinde uygun olmýyan þeyler oldugunu duydum.
Daha bende izliyemedim.Onun için yorun yok.
önce bu tartýþma turkcell neden sponsor olmadý dýye basladý turkcellin bir kesimden çekindigi dile getirirdi ama bu iddayý dýle getýrenler simdi flime karsý düþündürücü simdi gelerim flimin konusuna ATATÜRK içki içerken gösterýyor içermiydi içerdi ki siroz ickiden kaynaklanan bir hastalýk sigara içermiydi içerdi o donem çalkantýlý bir dönem ki atatürkün silah arkadasý olan milli sefle bile arasý acýk oldugu býr donemdý simdi o zamanlarý býlmek için yakýn tarýhýmýzý býlmek gerekýyor can dundar ataturk hakkýnda çok araþtýrmasý var pek hata yapacagýný sanmýyorum beným anlamadýgým ATATÜRK içki içemezmi yada sigara evet bize dayatýlandan farklý bir potresi var ama oda bir insan ama askeri yönüyle bir deha
Konu wtwt99 tarafýndan (11-11-2008 Saat 12:26 ) deðiþtirilmiþtir.
Henüz Ýzleme Fýrsatý Bulamadým. Sonuçta Tv, Lerde Yayýnlanýnca Seyredebileceðim.
güzel filim ama çok abartýlmýþ
aslýnda abartý falan yok.sadece bize bir hayal dünyasý gösterilmiþ.gerçekler gizlenmiþ.þimdi yavaþ yavaþ gerçekler ortaya çýkýnca tabi bazýlarý kabul edemiyorlar..bu konuda daha açýklanmayan neler var.topal osmanýn köþkü basmasý atatürkün çarþafa bürünerek gardaki eve kaçmasý gibi.yýllarca bize samsuna çýktýgý bandýrma vapurunu kýrýk dökük diye yutturduklarý gibi.sonra ögreniyoruzki,osmanlýnýn en yeni gemisi bandýrma vapuru.vede padiþah emriyle tahsis edilmiþ.daha niceleri.yasaklarla ancak bu kadar açýklanabiliyor.mesela izmirli berber gibi falan.
Ben izlemedim daha ama Atatürk'ün daha çok özel hayatýna degindigi söyleniyo ve içki içtigini ve günde en az üç paket sigara ve 15 bardak kahve bitirdigini anlatýyormuþ basýnýn ve izleyenlerin dedigine göre buda filmin izleyenlerin üstünde ne gibi bir etki býrakacagý özellikle cocuklarýn üzerinde bence yayýndan kaldýrýmalý bu film.....
Konu ultra-mehmet tarafýndan (12-11-2008 Saat 15:14 ) deðiþtirilmiþtir.
Degerli Arkadaslar!
Degerli Gencler!
Ben konuya daha sonra katilmayi daha uygun buldum. Nedeni forumdaki arkadaslarin konuya katilimlarini ve goruslerini almak ve bir fikir sahibi olabilmekti.
Genclik ATATURK'e ve onun dusuncelerine ne kadar duyarli ne kadar takipcisi olduguna sahit olabilmekti.
Ben faz
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri