Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Can Dündar`ýn üstlendiði, Mustafa`Filmi hakkýnda Ne Düþünüyorsunuz?

Katýlýmcý sayýsý
442. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Düþünüyorum (Gerçegi Yansýtmýþ)

100 22.62%
  • Olumsuz Düþünüyorum (Gerçeði Yansýtmamýþ)

135 30.54%
  • Yorum Yok (izlemedim)

207 46.83%
Sayfa 5/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Can Dündar`ýn üstlendiði, Mustafa`Filmi hakkýnda Ne Düþünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Aziz46 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Atatürkün içki içmesi,sigara kullanmasý vs.vs.vs.vs Bunlar ATATÜRKÜN ULU ÖNDERÝMÝZ OLAMIYACAÐI ANLAMINA GELMEZ...

Not:ÝNSAN NASIL BAKARSA ÖYLE GÖRÜR...
    çok güzel demiþsin ben hep dýyorum o donemler çok karýsýk dönemlerdi yeni bir devlet kurulmuþ sorunlarý çok o donemde oyle kavgalar varki ATATÜRK milli sefi baþbakanlýktan alýp celal bayarý yapýyora ATA NIN vefatýndan sonraki dönemde ismet paþa paradan ve devlet dairesinde ATATÜRKÜN resmini kaldýrýyor tekrar gerýye getýren ýse adnan menderes bunlarý anlatmamdaki sebep o donem çok karýsýk flime o donemde olanlarý býlerekten bakmak lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha izlemedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sizlere bir kaç örnek verip konuyu kapatacaðým.Bilmem bilirmisiniz sovyetlerbirliði vardý lideri kimdi STALÝN Bir IRAK vardý lideri kimdi SADDAM V.B. GÝBÝ sayamadýðým birçok lider.Neden saydým bunlarý çünkü bu liderler ülkeleri için çok þey yapmýþlar halk onlara inanýp yolundan gitmiþ þimdi ülkelerinde var olan heykelleri yýkýlp yerlerine mac donalds dikiyorlar.Benim korkum bizim ulu önderimiz ATATÜRK ünde heykelleri yýkýlýp yerine baþka bir þeyler dkmeleridir.Allah o günleri göstermesin sanki bu senaryolarý daha öncede gördük bazý illerde atamýzýn heykelleri kýrýlýp dökülüyordu lütfen herkes atasýna sahip çýksýn dýþ güçlerin oyununa gelmeyelim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

meðerse atatürk'te bir insanmýþ..........halbuki bize "tanrý" olduðu söyleniyodu......
    onun için az fatiha süreleri adýna çevrilmedi...az ilahi yakýlmadý adýna...kutsal olduðuna dair...

kandýrýlmýþýzz......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erdal05 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    meðerse atatürk'te bir insanmýþ..........halbuki bize "tanrý" olduðu söyleniyodu......
    onun için az fatiha süreleri adýna çevrilmedi...az ilahi yakýlmadý adýna...kutsal olduðuna dair...

kandýrýlmýþýzz......
    ATATÜRK'ün TANRI olduðunu size kim söyledi.siz sanýrým rüya görüyorsunuz.
    hepimizin ölmüþlerine fatihalar okunurken bir milleti,bir topraðý düþmanýn elinden çekip kurtaran ve muasýr medeniyetler seviyesine çýkaran insana ve silah arkadaþlarýna fatihalar,mevlütler okumak çokmu.bumudur sizin insanlýðýnýz.evinizde rahat,rahat yaþamanýzý,gezmenizi,iþinize korkusuzca gidip gelmenizi,kýsacasý özgür olmanýzý saðlayanlara duyduðunuz minnet bumudur.
    yazýklar olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý scob Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ATATÜRK'ün TANRI olduðunu size kim söyledi.siz sanýrým rüya görüyorsunuz.
    hepimizin ölmüþlerine fatihalar okunurken bir milleti,bir topraðý düþmanýn elinden çekip kurtaran ve muasýr medeniyetler seviyesine çýkaran insana ve silah arkadaþlarýna fatihalar,mevlütler okumak çokmu.bumudur sizin insanlýðýnýz.evinizde rahat,rahat yaþamanýzý,gezmenizi,iþinize korkusuzca gidip gelmenizi,kýsacasý özgür olmanýzý saðlayanlara duyduðunuz minnet bumudur.
    yazýklar olsun.
    :45: :45:
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha izlemediðim için yorum yapamayacaðým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkesý aglattý hem adamýn sallayacagýda býrsey yok.m.k.ataturk cok sýgara ve alkol kullanýyormuþ.býz bunu tarýh derslerýnden ve kýtaplarýndanda okumustuk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    herkesý aglattý hem adamýn sallayacagýda býrsey yok.m.k.ataturk cok sýgara ve alkol kullanýyormuþ.býz bunu tarýh derslerýnden ve kýtaplarýndanda okumustuk.
    4-5 paket deðil kanarya...15 paket...pakette 20 adet var...20*15=300 adet...
    3 dakika sürse 1 adedi = 900 dakika =15 saat...
    hiç durmadan içebilirmi insan?
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    4-5 paket deðil kanarya...15 paket...pakette 20 adet var...20*15=300 adet...
    3 dakika sürse 1 adedi = 900 dakika =15 saat...
    hiç durmadan içebilirmi insan?
    selametle...
    15 adet kahve yazacatým ama yanlýþlýk olmuþ........Kendi adýma özür dilerim......

Sayfa 5/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri