Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Can Dündar`ýn üstlendiði, Mustafa`Filmi hakkýnda Ne Düþünüyorsunuz?

Katýlýmcý sayýsý
442. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Düþünüyorum (Gerçegi Yansýtmýþ)

100 22.62%
  • Olumsuz Düþünüyorum (Gerçeði Yansýtmamýþ)

135 30.54%
  • Yorum Yok (izlemedim)

207 46.83%
Sayfa 2/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Can Dündar`ýn üstlendiði, Mustafa`Filmi hakkýnda Ne Düþünüyorsunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý leyla Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bildiðim kadarýyla "m.kemal atatürk"de bir insan.....tanrý deðil.....
    tabiki hayatýnda olumlu veya olumsuz,sevinçli veya hüzünlü,,acýlý veya kederli .....vs.günleri olmuþtur...herhalde..
    arkadaþa katýlýyorum.Ayrýca filmde anlatýlan ATATÜRK'ün askeri yönü ve vatan sevgisi deðil çocokluðu ve gençliðinden daha çok bahsediliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Filmi bugun izledim ve herkesin(sizlerin) abarttýgý kadar biþey yoktu...! Dün Abbas güçlü ile genç bakýþ programda Can Dündar konuktu ve Filmi tartýþýyorlardý..Gece geç saatlere kadar izleme fýrsatý buldum.. izlediyseniz o tartýþma konusu olan bölümler ile ilgili tatmin olacaktýnýz..Can Dündar filme ilgili herþeyi acýkladý...Tartýsýlan bolumlerden mesela karanlýktan korkma sahnesi,bir hayvan surusünü ordu sanmasý,ve bayanlarla olan iliþkileri vs.vs bu sahneler ele alýnýyor.Neden olmasýn oda sonuçta Allah'ýn bir kulu oda her insanda olan duygularý uzuvlarý ve hisleri taþýyor..Yani bu saydýgým örnekler gayet doðal..Madem begenilmiyor o zaman baþka filmler cekýlsýn bakalým o zaman nasýl bir ataturk cýkacak ortaya...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Filmi izlemedim ama basýlý ve görsel medyadan izlediðim kadarýyla Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sýradanlaþtýran ve ilkokul düzeyinde bir resim sergisi niteliðinde olduðu anlaþýlýyor. Müzikler hariç. Birde bu filmle insanlarýn kafasýnda nasýl bir ATATÜRK imajý yerleþtiriliyor siz ona bakýn. NTV'deki bir programda; Adýyaman olacaktý yanýlmýyorsam, bu film ilköðretim çocuklarýna izlettiriliyor. Çýkýþta çocuklarýn görüþleri soruluyor. "Film nasýldý? Beðendiniz mi? diye. Çocuklarýn verdikleri cevaplar, "Ýçki içiyor, çok günah. Birde çok sigara içiyor"du. Zihinlere yerleþtirilmek istenen ATATÜRK imajý iþte bu. Atatürk'ün sofralarýný sanrým yönetmen arkadaþ kendi sofralarýyla karýþtýrmýþ. Oysa o masanýn arkasýndaki karatahtayýda ve o sorfralarda bulunmuþ olan, ilk KUR'ANI KERÝMÝ türkçeye çeviren Emalýlý Hamdi YAZIR'dan da söz etseydi ya. AB fonlarýndan beslenen ve SOROS'un çocuklarýndan baþka türlü bir film beklemek zaten abesle iþtigaldir. Velhasýl, ezcümle; Can Dündar bu filmle karizmayý çizdirmiþ.
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (11-11-2008 Saat 05:04 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

bugün mustafa yarýn mýstýk çok beðendim busabah berkant söyledi star tv'de ne demek mustafa ... AB uþaklarý ne olacak "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK" buna dil uzatanýn dilini keserim.
    Konu Pegasoft tarafýndan (11-11-2008 Saat 02:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

izlemedim...izleyince söylerim...
    selametle...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

izlemedim o yüzden birþey demek yanlýþ olur ama film de bazý yerlerinde uygun olmýyan þeyler oldugunu duydum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Daha bende izliyemedim.Onun için yorun yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

önce bu tartýþma turkcell neden sponsor olmadý dýye basladý turkcellin bir kesimden çekindigi dile getirirdi ama bu iddayý dýle getýrenler simdi flime karsý düþündürücü simdi gelerim flimin konusuna ATATÜRK içki içerken gösterýyor içermiydi içerdi ki siroz ickiden kaynaklanan bir hastalýk sigara içermiydi içerdi o donem çalkantýlý bir dönem ki atatürkün silah arkadasý olan milli sefle bile arasý acýk oldugu býr donemdý simdi o zamanlarý býlmek için yakýn tarýhýmýzý býlmek gerekýyor can dundar ataturk hakkýnda çok araþtýrmasý var pek hata yapacagýný sanmýyorum beným anlamadýgým ATATÜRK içki içemezmi yada sigara evet bize dayatýlandan farklý bir potresi var ama oda bir insan ama askeri yönüyle bir deha
    Konu wtwt99 tarafýndan (11-11-2008 Saat 12:26 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Henüz Ýzleme Fýrsatý Bulamadým. Sonuçta Tv, Lerde Yayýnlanýnca Seyredebileceðim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel filim ama çok abartýlmýþ

Sayfa 2/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri