Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Satýlýk dreambox 500s server ile birlikte

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Satýlýk dreambox 500s server ile birlikte

Maddi durumlardan dolayý açilen satýlýk dreambox 500s makinam var..5 gün oldu makinayý alalý.2 yýl garantilidir...dreambox 1 yýl ücretsiz gbox server ile birlikte kullanýma hazýrdýr.alaçak arkadaþlara duyrulur.........ilgilenenler pm den mesaj atsýn..........
    FÝYAT: 210 YTL
    Konu hasan10 tarafýndan (30-01-2008 Saat 20:27 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üstat fiyatlar çok düþtü ben zor sattým inþallah satarsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha dun aksam býr sýtede DM500s 195 ytl gordum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

serveri çalýþýyomu kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþ bu server hakkýnda bilgi verebilirmisin.eskiþehirde oturuyorum bir yýl server ücreti 100 ytl dediler. cihaz ve server dahil mi? bu fiyata birde hangikanallarý açýyor.... acimi olduðum için kus.bakma... teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mrb arkadaþlar þimdi makina sýfýr olarak 200 civarý alýyoruz.makina kullanýma hazýr deðil .benim verdiðim makina kullanýma hazýr...gbox server kurulu..makinayý alana arkadaþa kendi serverem den paylaþým vereçeðim.....teknik destekde msnden vereçeðim....birde kanal konusunda soru sormayalým gboxun neler yaptýðýný herkez bilir anlatmaya gerek yok ..bilgisi olmayanlar pm den mesaj atsýn o þekil cevap verebilirim..............
    Konu hasan10 tarafýndan (23-01-2008 Saat 13:53 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Playstation2 full takas dersen mail at

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Satýlýk dreambox 500s server ile birlikte

mrb dostum takas düþünmüyorum tþk.ederim.............

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hasan10 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    mrb arkadaþlar þimdi makina sýfýr olarak 200 civarý alýyoruz.makina kullanýma hazýr deðil .benim verdiðim makina kullanýma hazýr...gbox server kurulu..makinayý alana arkadaþa kendi serverem den paylaþým vereçeðim.....teknik destekde msnden vereçeðim....birde kanal konusunda soru sormayalým gboxun neler yaptýðýný herkez bilir anlatmaya gerek yok ..bilgisi olmayanlar pm den mesaj atsýn o þekil cevap verebilirim..............
    arkadaþým ilk msesajýnda serveriyle birlikte kulanýma hazýr yazmýþsýn ikinci msajýnda
    ise kendi serverimden paylaþým verecem diyosun server 100ytl biliyosun anladýðým kadarý ile serveri vermiceksin paylaþým vereceksin böylemi.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yusufcuk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým ilk msesajýnda serveriyle birlikte kulanýma hazýr yazmýþsýn ikinci msajýnda
    ise kendi serverimden paylaþým verecem diyosun server 100ytl biliyosun anladýðým kadarý ile serveri vermiceksin paylaþým vereceksin böylemi.......
    mrb dostum tabiki kendi server rimden paylaþým vereçeðim kendi servereme verirmiyim

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri