Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
134 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Turkcell ile 1 Sene Bedava Konuşun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BasriMutaf Arkadaşım dünden beri mesaj atıyorum devamlı bugun dagil günlük limit dolmuşdur mesajı geliyor sabah erken attım yine aynı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bertancakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BasriMutaf Arkadaşım dünden beri mesaj atıyorum devamlı bugun dagil günlük limit dolmuşdur mesajı geliyor sabah erken attım yine aynı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu siteye gir, saat 00:00 olmasına 3 4 sn kala üst üste msjı atmaya başla. buyuk ihtimal yakalamış olacaksın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni faturalı hat alsam bende yararlanabilirmiyim acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dursun_61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni faturalı hat alsam bende yararlanabilirmiyim acaba

Yararlanabilirsin. ama mevcut kontorlu hattın varsa onu faturalıya gecirirsen daha kısa sürede aranırsın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çoooooooook tşkler basri arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarhoş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çoooooooook tşkler basri arkadaşım

rica ederim
    benim bir hattım 1 senesi doldu.
    diğeri yeni alınmış bir hattı ve kampanyadan yararlanabildim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün mesaj attım bugün aradılar ve 180 dk her ay kullanacagım dk lar tanımlandı birde bu kullandıgımız dakikaları nasıl ögrenebiliriz saygılar teşekkürler Basrimutaf

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bertancakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dün mesaj attım bugün aradılar ve 180 dk her ay kullanacagım dk lar tanımlandı birde bu kullandıgımız dakikaları nasıl ögrenebiliriz saygılar teşekkürler Basrimutaf

Online işlem merkezini kullanarak öğrenebilirsin.
    SIFRE yazıp 2222ye ücretsiz msj at. gelecek şifre ile, Turkcell anasayfadan online işlem merkezine gir. Menuden tarifem/ alt medune ücretsiz servis bakiyelerini takip edebilirsin.

ay bitmeden, sen 180 dakikanı bitirirsen eğer, mevcut tarifen ne ise o tarifeden ucretlendirilmeye devam edersin. Bunu unutma.
    ayrıyetten sms/mms içinde ucretlendirilirsin.

Ama ay içerisinde bu 180 dkyı aşmaz ve mms-sms-wap gibi ücretli işlemler yapmazsan faturan 3 ayda bir 12 tl civarı gelir. o da tarifenin sabit ücretine göre değişir.

1 sene boyunca turkcellde kalmanın ***fine bak artık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagol bilgi için..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben dün avea faturalı hat aldım her yöne 150 dk ayda sadece 15 tl zaten 100 kntr 20 lira 100 kntr de 25 dkkaya denk geliyor bence bu faturalı hat benım için iyi oldu tam benlik tarife

Sayfa 5/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri