BasriMutaf Arkadaşım dünden beri mesaj atıyorum devamlı bugun dagil günlük limit dolmuşdur mesajı geliyor sabah erken attım yine aynı
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

BasriMutaf Arkadaşım dünden beri mesaj atıyorum devamlı bugun dagil günlük limit dolmuşdur mesajı geliyor sabah erken attım yine aynı

yeni faturalı hat alsam bende yararlanabilirmiyim acaba

çoooooooook tşkler basri arkadaşım

dün mesaj attım bugün aradılar ve 180 dk her ay kullanacagım dk lar tanımlandı birde bu kullandıgımız dakikaları nasıl ögrenebiliriz saygılar teşekkürler Basrimutaf

Online işlem merkezini kullanarak öğrenebilirsin.
SIFRE yazıp 2222ye ücretsiz msj at. gelecek şifre ile, Turkcell anasayfadan online işlem merkezine gir. Menuden tarifem/ alt medune ücretsiz servis bakiyelerini takip edebilirsin.
ay bitmeden, sen 180 dakikanı bitirirsen eğer, mevcut tarifen ne ise o tarifeden ucretlendirilmeye devam edersin. Bunu unutma.
ayrıyetten sms/mms içinde ucretlendirilirsin.
Ama ay içerisinde bu 180 dkyı aşmaz ve mms-sms-wap gibi ücretli işlemler yapmazsan faturan 3 ayda bir 12 tl civarı gelir. o da tarifenin sabit ücretine göre değişir.
1 sene boyunca turkcellde kalmanın ***fine bak artık...

sagol bilgi için..

ben dün avea faturalı hat aldım her yöne 150 dk ayda sadece 15 tl zaten 100 kntr 20 lira 100 kntr de 25 dkkaya denk geliyor bence bu faturalı hat benım için iyi oldu tam benlik tarife
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri