REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
134 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Turkcell ile 1 Sene Bedava Konuşun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben dün avea faturalı hat aldım her yöne 150 dk ayda sadece 15 tl zaten 100 kntr 20 lira 100 kntr de 25 dkkaya denk geliyor bence bu faturalı hat benım için iyi oldu tam benlik tarife
    senin 15 tlye 150 dk aldığın paketi, türkcell 120 dk olarak 1 sene bedava veriyor bize

Hayırlı olsun, ne diyelim artık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senin 15 tlye 150 dk aldığın paketi, türkcell 120 dk olarak 1 sene bedava veriyor bize

Hayırlı olsun, ne diyelim artık..
    iyide basri abi benimki gelip geçici tarife değilki kalıcı tarife bu heryöne özgürlük tarifesi gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyide basri abi benimki gelip geçici tarife değilki kalıcı tarife bu heryöne özgürlük tarifesi gibi
    bende diyorumki, 1 sene para vermeden konuşmak var.
    Birde unutma, kalıcı tarife diye bişey yok, her zaman yeni bir tarife çıkar, kalıcı dediğimizi yıkar....

Ama sen boşver. Hayırlı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende diyorumki, 1 sene para vermeden konuşmak var.
    Birde unutma, kalıcı tarife diye bişey yok, her zaman yeni bir tarife çıkar, kalıcı dediğimizi yıkar....

Ama sen boşver. Hayırlı olsun.
    sağolasın bu benim için uygun oldugu için aldım avea yı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basri arkadaş bu turkcell beni kampanyaya almamaya niyetli 3 gündür saat 12yi bekliyorum msn atıyorum limit doldu diyor başka yolu varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarhoş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basri arkadaş bu turkcell beni kampanyaya almamaya niyetli 3 gündür saat 12yi bekliyorum msn atıyorum limit doldu diyor başka yolu varmı
    00:00 olmadan 15 sn kala msj atmaya başla. 00:00:15 olana kadar.
    Hızlı atmalısın msjı. Ben nez aman denediysem yakaladım. sende yapabilirsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim paketim alo 240dk dk sı 8ykr ye konuşuyorum.bu yetiyor bana şebeke içi
    zaten diğer şebekeleri trc den aramıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi arkadaşlar ben buna abone oldum diyelim ama benim alo 60 +60 120 paketine üyeliğim var bunu nasıl iptal ettirecez
    hadi ettirdik diyelim gerçi bana gelmedi ama arkadaşlara bu alo paketlerinden 12 ay dan önce vaz geçerseniz önceki aylardan fazla görüşmeleriniz tek faturada ibraz edilir diyor benim kafam karıştı nasıl olacak şimdi birileri izah ederse sevinirim gerçektekten.....
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcell ile 3 tl fatura ödemek isteyenler için bu kampanya şart.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcell ile 3 tl fatura ödemek isteyenler için bu kampanya şart.
    şu anda faturalı türkcell'de en uygun kampanya ne var

Sayfa 6/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri