Turkcelli aman aman 3e 5 koyan yaramaz bir gsm
Turkcelli aman aman 3e 5 koyan yaramaz bir gsm
benim bitmesine 1 ay daha var .bitmeden kayıt oluyor mu yoksa bittikten sonramı yapmak gerekiyor.hiç bilen veya deneyen var mı
hayır bi numara artık sadece bi kere yararlanabiliyor kampanyanın yeni şekliyle turkcell sayfasından bakabilirsiniz
arkadaşlar biz bize 9,90 tl oldu 1 yıl 120 dk 4, 00 tl olan çayma bedelli olan tarifeyi tarife sn olarak değiştip sabir ücreti 4, 00 tl ye oluyormu .arkadaşlar bu şekilde değiştir diye sölediler kendileri geçmiş .türkcell tarife deteylarında okudun bir alt tarifeye 1 defa geçilebiliniyor yazıyor lütfen yardımcı olurmusunuz.
Konu ceramic tarafından (27-05-2010 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar dediğiniz gibi bizbize sabit ücret 9,90 oldu fakat tarife saniye de dakikası her yöne 40 kuruş, bizbizede turkcell'lilerle 5 dakikası 40 kuruş...ayrıca bizbizede INDIRIM yazıp 7020 ye gönderirsen %50 indirimli görüşme var..yanlış anlaşılma olmasın sabit ücret değil görüşme %50 indirimli..
ben o yüzde elli olayından faydalandım bitti
benim tarife saniye geçmemdeki sebeb turkceli kullanmadığım için en az şekilde fatura nasıl gelebilir sabit ücret düşük olunca o bakımdan yoksa 5 dakka 40 kuruş işime yaramıyor
aveamı vodafone taşıdım 8 ay önce şebeke içi ve sabit sınırsız diğer cepler 750 dakika her ay 55 tl yetiyor bana turkcelde söz vedik her yöne 120 daika yetiyor da artıyor
sabit ücret olmayan tek tarife genc paketsiz genc tarifedir. aylık sadece 1 tl TGM vergisi ödersiniz...
kampanya devam etmektedir..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri