REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
134 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Turkcell ile 1 Sene Bedava Konuşun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcelli aman aman 3e 5 koyan yaramaz bir gsm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bitmesine 1 ay daha var .bitmeden kayıt oluyor mu yoksa bittikten sonramı yapmak gerekiyor.hiç bilen veya deneyen var mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sabo1978 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim bitmesine 1 ay daha var .bitmeden kayıt oluyor mu yoksa bittikten sonramı yapmak gerekiyor.hiç bilen veya deneyen var mı

aktif cayma bedelli süren bitmesi lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır bi numara artık sadece bi kere yararlanabiliyor kampanyanın yeni şekliyle turkcell sayfasından bakabilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar biz bize 9,90 tl oldu 1 yıl 120 dk 4, 00 tl olan çayma bedelli olan tarifeyi tarife sn olarak değiştip sabir ücreti 4, 00 tl ye oluyormu .arkadaşlar bu şekilde değiştir diye sölediler kendileri geçmiş .türkcell tarife deteylarında okudun bir alt tarifeye 1 defa geçilebiliniyor yazıyor lütfen yardımcı olurmusunuz.
    Konu ceramic tarafından (27-05-2010 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceramic Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar biz bize 9,90 tl oldu 1 yıl 120 dk 4 00 tl olan çayma bedelli olan tarifeyi tarife sn olarak değiştip sabir ücreti 4 00 tl ye oluyormu .arkadaşlar bu şekilde değiştir diye sölediler kendileri geçmiş .türkcell tarife deteylarında okudun bir alt tarifeye 1 defa geçilebiliniyor yazıyor lütfen yardımcı olurmusunuz.
    evet bende sabit ücret 9,90 gördüğüm anda hemen sabit ücreti en düşük paket olan tarife saniye ye geçtim 1 yıl her yöne 120 dakika kampanyasına söz verdim idi tarifem bizbize idi şimdi tarife saniye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bende sabit ücret 9,90 gördüğüm anda hemen sabit ücreti en düşük paket olan tarife saniye ye geçtim 1 yıl her yöne 120 dakika kampanyasına söz verdim idi tarifem bizbize idi şimdi tarife saniye
    Alıntı ceramic Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar biz bize 9,90 tl oldu 1 yıl 120 dk 4, 00 tl olan çayma bedelli olan tarifeyi tarife sn olarak değiştip sabir ücreti 4, 00 tl ye oluyormu .arkadaşlar bu şekilde değiştir diye sölediler kendileri geçmiş .türkcell tarife deteylarında okudun bir alt tarifeye 1 defa geçilebiliniyor yazıyor lütfen yardımcı olurmusunuz.
    arkadaşlar dediğiniz gibi bizbize sabit ücret 9,90 oldu fakat tarife saniye de dakikası her yöne 40 kuruş, bizbizede turkcell'lilerle 5 dakikası 40 kuruş...ayrıca bizbizede INDIRIM yazıp 7020 ye gönderirsen %50 indirimli görüşme var..yanlış anlaşılma olmasın sabit ücret değil görüşme %50 indirimli..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar dediğiniz gibi bizbize sabit ücret 9,90 oldu fakat tarife saniye de dakikası her yöne 40 kuruş, bizbizede turkcell'lilerle 5 dakikası 40 kuruş...ayrıca bizbizede INDIRIM yazıp 7020 ye gönderirsen %50 indirimli görüşme var..yanlış anlaşılma olmasın sabit ücret değil görüşme %50 indirimli..
    ben o yüzde elli olayından faydalandım bitti

benim tarife saniye geçmemdeki sebeb turkceli kullanmadığım için en az şekilde fatura nasıl gelebilir sabit ücret düşük olunca o bakımdan yoksa 5 dakka 40 kuruş işime yaramıyor

aveamı vodafone taşıdım 8 ay önce şebeke içi ve sabit sınırsız diğer cepler 750 dakika her ay 55 tl yetiyor bana turkcelde söz vedik her yöne 120 daika yetiyor da artıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabit ücret olmayan tek tarife genc paketsiz genc tarifedir. aylık sadece 1 tl TGM vergisi ödersiniz...

kampanya devam etmektedir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sabit ücret olmayan tek tarife genc paketsiz genc tarifedir. aylık sadece 1 tl TGM vergisi ödersiniz...

kampanya devam etmektedir..
    bununda sabir ücreine zam geldi aylık sabit ücreti 14,50 oldu ayrıca bu tarifeye katılabilmek için 25 yaş altında olmak gerekli ben 36 yaşında olduğumdan katılamıyorum
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 9/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri