Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
134 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Turkcell ile 1 Sene Bedava Konuşun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu anda faturalı türkcell'de en uygun kampanya ne var
    Cayma bedelli var işte usta.
    1 sene turkcellde kalmaya söz ver 1 sene boyunca her ay hattına 180 dk turkcell içi veya 120 dk her yone kazan. bedava hemde.. :45:

benim ikinci senem. bi sıkıntı yaşamadım yaşamamda..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cayma bedelli var işte usta.
    1 sene turkcellde kalmaya söz ver 1 sene boyunca her ay hattına 180 dk turkcell içi veya 120 dk her yone kazan. bedava hemde.. :45:

benim ikinci senem. bi sıkıntı yaşamadım yaşamamda..
    benm gece saat 12 de o kadar deniyorum...art arad mesaj atarak bu sene yakalıyamadım..geçen sene iyiydi sen istediğin saatte mesaj atıyordun onlar seni arıyorlardı bu sene öyle değil..geçen sene girmiştim..bir senem doldu tekrar girecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde 2.senem. eş dost en az 10 kişiyede aldım.Basri kardeşime yeniden teşekkür edrim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benm gece saat 12 de o kadar deniyorum...art arad mesaj atarak bu sene yakalıyamadım..geçen sene iyiydi sen istediğin saatte mesaj atıyordun onlar seni arıyorlardı bu sene öyle değil..geçen sene girmiştim..bir senem doldu tekrar girecem

saat 23:58de msjı göndermeye başla taaki saat 00:00:15 olana kadar.
    şu saate göre.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benimde 2.senem. eş dost en az 10 kişiyede aldım.Basri kardeşime yeniden teşekkür edrim.

rica ederim usta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saat 23:58de msjı göndermeye başla taaki saat 00:00:15 olana kadar.
    şu saate göre.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende öyle yapıyorum zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teklif 4: 12 ay kontratlı paketsiz teklif

12 ay boyunca Turkcell abonesi olma taahhüdü veren aboneler aşağıdaki seçeneklerden birinden yararlanabilirler. Hediye edilen dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.

300 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği

[/CENTER]

DÜN GECE 00:00 DA attım mesajı ve bugun itibari ile bu paket başladı tarifem bizbize en düşük sabit üvret tarifeli aylık bana 5 tl yi geçmeyen fatura gelecek artık SAYENDE KAMPANYADAN HABERDAR OLDUM

aylık sabit benim tarife de 3,90 seninki gibi 1 tl olsa
    Konu yalcinticaret tarafından (19-02-2010 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

DÜN GECE 00:00 DA attım mesajı ve bugun itibari ile bu paket başladı tarifem bizbize en düşük sabit üvret tarifeli aylık bana 5 tl yi geçmeyen fatura gelecek artık SAYENDE KAMPANYADAN HABERDAR OLDUM

ben maalesef yakalayamadım bu gece tekrar deneyecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende turkcell li oldum her yöne 120 dk hadi hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    300 ytl cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği

dün gece 00:00 da attım mesajı ve bugun itibari ile bu paket başladı tarifem bizbize en düşük sabit üvret tarifeli aylık bana 5 tl yi geçmeyen fatura gelecek artık sayende kampanyadan haberdar oldum

hayirli olsun usta.. :45:

Sayfa 7/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri