Kampanya 31.12.2010 tarihine kadar geçerlidir. bu tarihte son diyor orda nasıl olacak anlamadım.
Kampanya 31.12.2010 tarihine kadar geçerlidir. bu tarihte son diyor orda nasıl olacak anlamadım.
kampanya devam ediyor marta kadar. kaydolan faydalanabilir..
maalesef bende görünmüyor artık...bildiğim kadarı ile kampanyamda bitmemiş olması lazım..ayrıca bitmiş olsa bana bittiğine dair mesajda gelmesi lazımdı..
yinede her ihtimale karşı EVET 12H YAZIP 7050 YE MESAJ ATTIM KARŞILIĞINDADA hattınıza ait başka bir kontratlı kampanyanız olduğu için bu kampanyadan yararlanamazsınız cevabı geldi..acaba bunun süresi bittide benmi bilmiyorum ve 2gün bedava var diyerekten bu kabul edilmemiş olabilirmi
bugun 1 yıl sürem bitmiş sms geldi
4440532 aradım bir kez yararlananlar için 2.kez olmuyor dendi
evet 120h yazıp 7050 ye gönderdim bakalım nasıl olcak
olmadı gece 00:00 bekleyeceğim deneyeceğim turkcel kendi sitesinde biten başvurusu dolan kampanylar içinde görünüyor ama bakacaz artık
evet 120h yazıp 7050 ye gönderdim hiçbir yanıt gelemdi
aynı bidaha yazdım bu sefer devam eden kontratlı kampyanız var katılamazsınız falan yazdı
online işleme girdim baktım paket ayrıntılarında
Paket ve Kampanyalar SOZUNUZE HEDIYE DAKIKALAR için kullanım bilgileriniz aşağıdaki gibidir.
Son 48 saatlik kullanımlar dahil değildir.
Paket/Kampanya Başlangıç Bitiş Tanımlanan Kullanılan Kalan
CHURN KONTRATLI HERYONE 120DK 20 Şubat 2011 24 Nisan 2011 120.0 dk. 0.0 dk. 120.0 dk.
yazıyor yani direk katılmış oldum galiba ama tarih 2 aylık görünüyor
Konu yalcinticaret tarafından (21-02-2011 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun usta.
Müşteri hizmetlerine bakmayın siz ;)
1 kere katılıyor dendi ama ben 3 oldu katılıyorum![]()
3 kere demişşin ya arkadaşım basvuru yazıp 7050 ile mi yapıyorsun veya nasıl evet 120h mi yazıyorsun
12 Ay boyunca her yöne ayda 120 dk bedav a konuşabilirsiniz diye smsm geldi hadi bakalım
şimdi aynı işlemi 2. hattıma hanımın kullandığına yapa bilecekmiyim bakalım
senesi dolsada tekrar basvuruluyor kampanyaya..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri