REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Galatasaray:1 - 0 :Kayserispor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Galatasaray:1 - 0 :Kayserispor

Sanctis´in oynadığı her maçta gol yemesi ve istikrarsız bir görüntü çizmesi, yöneticilerin kafasında soru işaretleri oluşturdu.

Maç biletleri
    satışa çıktı

Sarı-Kırmızılı ekibin Fortis Türkiye Kupası’nda yarın Kayserispor’la, Süper Lig’de de pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la Ali Sami Yen Stadı’nda oynayacağı maçların biletleri dün sabah saatlerinde satışa sunuldu. Fenerbahçe derbisinde alınan yenilgi nedeniyle morali bozulan taraftarların beklenen ilgiyi göstermediği öğrenilen biletlerin fiyat aralığı 30 YTL ile 200 YTL arasında değişiyor. Özellikle Kayserispor maçında tribünlerin boş kalabileceği belirtildi.
    De Sanctis’te
    soru işareti

İspanya’nın Sevilla kulübünden sezon sonuna kadar kiralanan Morgan De Sanctis’in bonservisini alabilmek için önümüzdeki günlerde harekete geçmeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, İtalyan eldivenin menaceri Pastorello ile yemek yemişti. Ancak Sanctis’in oynadığı her maçta gol yemesi ve istikrarsız bir görüntü çizmesi, yöneticilerin kafasında soru işaretleri oluşturdu. Buna karşın Sanctis’in tecrübesine güvenen yönetim, transfer konusundaki ısrarını sürdürüyor.

Uğur’a müdahale Almanya’da...
    18 Şubat’taki Konya deplasmanında sakatlandıktan sonra 2 kez ameliyat geçiren Uğur Uçar, kontrol için Almanya’ya gitmişti. Genç oyuncunun rehabilitasyon sürecinin Almanya’da süreceği ve bu nedenle, daha önce Acıbadem Hastanesi’nde çıkarılması planlanan diz kapağındaki tutucu vidaların bugün Almanya’da çıkarılacağı öğrenildi.

Divan Kurulu toplanıyor...

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu’nun Kasım ayı olağan toplantısı, bugün saat 13.30’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilecek. Toplantıda özellikle Aslantepe’nin inşaatındaki son durumun masaya yatırılacağı öğrenildi. Diğer gündem maddelerinden bazıları; Divan Başkanlığı’na gelen evrakların okunması, 2008 Ağustos sonu itibariyle 3 aylık mali, idari, sportif raporun sunulması, görüşülmesi ve geçen aya ait tutanakların oylanması olarak belirlendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aykut forma bekliyor

F.Bahçe karşılaşmasındaki performansı eleştirilen kaleci De Sanctis, eldivenleri Aykut Erçetin'e kaptırdı... Teknik direktör Skibbe'nin, Kayserispor ile yarın oynayacakları kupa maçında İtalyan file bekçisini kulübeye çekip, formayı Aykut'a vereceği öğrenildi.

Bu sezon ligde sadece 4-1'lik Denizli maçı ile kupadaki Ankara sınavında (1-1) şans bulan Aykut, göreve hazır olduğunu söyledi. Genç file bekçisi, "Kötü bir süreçten geçiyoruz. Elbette bu dönem son bulacak. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aykutumuzda iyi maşşallah.
    ama santicsin yediği gollerin çoğu defans hatasıdan dolayı.
    Kalecilerimiz çok iyi bence.

Kayserispor maçında bol gol bekliyorum karşılıklı.
    Ama galibiyeti biz alacağız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaray bu morel bozuklugu ve medyanın ezici yorumlarından sonra biraz zor toparlar gibime geliyor yinede başarılar galatasaraya
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gs moral kazanmak ve kupadaki iddasını devam ettirmek istiyorsa bu maçı kazanmak zorunda.başka çaresi yok
    Konu Baldemir tarafından (13-11-2008 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zor olacak ama alacağız maçı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçe maçinda onun hiç bir suçu yok ki
    1_ilk gol sabrinin hatası var boyu kısa oneden gol yedi
    2_emre aşık kendi kalesine ati
    3_carlosun sert şutunu bir hamlede yakalayamazdı orda defans hatası var
    4_devid oyle bir koşe top atıkı kim olsa tutamaaz
    kalecide hata bulmasi biraz mantıksız.. ben oyle göruyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    açık ve net budur olay...
    teşekkürler uzman_elhan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanılıyorsun arkadasım 3. golde hatası çok büyük ve takımın çökmesine sebeb oldu bir kaleci baraj yaptırmıyorsa ve o top kaleyi buluyorsa tutmak mecburiyetinde aynısını uefa kupası maç ında da yaptı ve tehlike yarattı nihayetindede kafasına tekmeyi yedi ama akıllanmamıs her zaman sanş lı olmaz insan bizide fener bahçeliler karsısında magdur durum da bıraktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maç basladı bu macı aktara bildigim kadarıyla aktaracam....

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri