Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Bolu-Kayseri'de 4.9'luk deprem!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Bolu-Kayseri'de 4.9'luk deprem!

Kayseri'de bugün saat 16.00 sıralarında 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

KAYSERİ kent merkezi ve çevresindeki yerleşim merkezleri bu akşam Richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Deprem can kaybına neden olmazken, kent merkezinde bazı binaların duvarlarında çatlaklar oluştu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nen merkez üssünü Kayseri kent merkezine 16 kilometre uzaklıkta Kocasinan İlçesi'ne bağlı Güneşli Beldesi olarak saptadığı deprem saat 16.03'te meydana geldi.

BİR DEPREM DE BOLU'DA

Bolu'nun Yeniçağa İlçesi'nde, saat 13.57'de meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremin ardından saat 16.25'te yine merkez üssü Yeniçağa olan 3.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem, Bolu, Yeniçağa, Gerede ve Mengen'de hissedilirken, hasara neden olmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah korusun...uzun zamandır sallanmıyorduk...unutmuştuk neredeyse....inşallah ufak ufak olurda büyük deprem olmaz...
    tv de zırt pırt söylenen büyük deprem olursa istanbulun hali içler acısı olur...hatta memleket bile...geçmiş olsun vesselam...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Kayseriye 60 KM uzaktayım depremi hissetmedim hepimize geçmiş olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah beterinden korusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben marmara depremini birebir yaşamış biri olarak Allah'tan bir daha böyle acıları bizlere yaşatmamasını dilerim.bugünkü depremi yaşamış olanlara büyük geçmişler olsun dileklerimle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah deprem acısını birdaha kimseye yaşatmasın...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri