Erciyes hayata döndü!

Kötü bir sezon geçiren Erciyesspor, lider Manisaspor'u yenerek hayata dönerken, teknik direktörü Mustafa Uğur, yaptığı açıklamada, kazanmaktan mutlu olduklarını, ancak lidere karşı 4-0'lık bir galibiyeti beklemediklerini söyledi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, yaptığı açıklamada, kazanmaktan mutlu olduklarını, ancak lidere karşı 4-0'lık bir galibiyeti beklemediklerini söyledi.

Farklı galibiyette, rakiplerinin daha maçın başında 10 kişi kalmasının önemli bir etken olduğunu vurgulayan Uğur, şöyle devam etti:
''Oyunun genelinde oyuncularımızın arzusu, isteği bizi mutlu etti. Erciyesspor takımı sahada üzerine düşeni, yakışanı yaptı. İyi mücadele etti. Sonuç 4-0 olduğu için söylemiyorum, ama kazanma arzusunun ve isteğinin çok üst düzeyde olduğunu düşünüyorum. En azından takım olma yolunda bir adım atılmış oldu. İnşallah bundan sonra takımımızın ligdeki ağırlığı artacaktır.''

Uğur, oyuncularının son 15-20 günlük süreçte çok iyi çalıştıklarını belirterek, mantalite olarak bazı değişikliklerin takıma yansıdığını anlattı.

Herkesin bu konuda fedakarlık yaptığını dile getiren Uğur, şunları kaydetti:
''Psikolojik etkenlerin takımın bu seviyeye gelmesinde katkısı mutlaka vardır, ama genel olarak çalışma arzularının üst düzeyde olmasının ve olaya bakış açılarının bu skoru getirdiğini düşünüyorum. Aynı zamanda Manisaspor'un da 4-0 yenilebilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum. Ligin en iyi takımlarından bir tanesi.''

kaynak:ajansspor