kulupler kendi lisanssını kendileri alırsa heralde gene yayın yaparlar bence buyutulecek bir sorun gibi gorunmuyor
Teşekkur: 0
kulupler kendi lisanssını kendileri alırsa heralde gene yayın yaparlar bence buyutulecek bir sorun gibi gorunmuyor
bana kalırsa siyasi alınmış bir karar ve hem futbol seyircisine hemde kanal sahiplerine atılmış birer tokat
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Sayın fenerli hocam bu kanallar kapanmadan bir gün öncesi gecesi (türkçeye bak öff) D-Smart Ceo su Murat Saygı Cnn Türk te full ekran (öyle hatırlıyorum) adlı program da açıklama yaptı ve gs ve bjk tv nin kapatılcagını söyledi.
Yanlız ne kadar dogrudur bilemem ama star,kanal d,show tv gibi kanallarında yok demiş
internette kanalların lisansı olduguna dair bilgiler var.
Açıklama: Galatasaray TV
Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun 27.10.2008 tarih ve 2008/51 sayılı toplantısında alınan 1 No’lu karar uyarınca Galatasaray Televizyonu’nun yayınları durdurulmuştur.
Yönetim Kurulumuz bu ani karar ve gelişme doğrultusunda gereken temas ve girişimlerde bulunmaktadır.
Galatasaray Televizyonu, en kısa süre içinde tekrar yayın hayatına başlayacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bir türlü haledemediler şu yayınları kanlların frenkası değişir
şifrelenir...vs...raydan çıkmış tren gibi...
![]()
yap boz tahtası gibi degiştiriyorlar yok firekans yok pidler degişiyor almış başını gidiyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri