Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Beşiktaş Tv Ve Galatasaray Tv Rtük Tarafından Kapatıldı...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kulupler kendi lisanssını kendileri alırsa heralde gene yayın yaparlar bence buyutulecek bir sorun gibi gorunmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana kalırsa siyasi alınmış bir karar ve hem futbol seyircisine hemde kanal sahiplerine atılmış birer tokat
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana kalırsa siyasi alınmış bir karar ve hem futbol seyircisine hemde kanal sahiplerine atılmış birer tokat
    olay öyle değil usta bizim için iyi olmasada doğru karar adam ilegal yayın yapıyor kendini türkiyenin hakimi sanıyor anlayacağın lisansı olmayan
    kanalın devlete vergiside olmaz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olay öyle değil usta bizim için iyi olmasada doğru karar adam ilegal yayın yapıyor kendini türkiyenin hakimi sanıyor anlayacağın lisansı olmayan
    Sayın fenerli hocam bu kanallar kapanmadan bir gün öncesi gecesi (türkçeye bak öff ) D-Smart Ceo su Murat Saygı Cnn Türk te full ekran (öyle hatırlıyorum) adlı program da açıklama yaptı ve gs ve bjk tv nin kapatılcagını söyledi.

Yanlız ne kadar dogrudur bilemem ama star,kanal d,show tv gibi kanallarında yok demiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen katılıyom...........

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internette kanalların lisansı olduguna dair bilgiler var.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Açıklama: Galatasaray TV

Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun 27.10.2008 tarih ve 2008/51 sayılı toplantısında alınan 1 No’lu karar uyarınca Galatasaray Televizyonu’nun yayınları durdurulmuştur.

Yönetim Kurulumuz bu ani karar ve gelişme doğrultusunda gereken temas ve girişimlerde bulunmaktadır.

Galatasaray Televizyonu, en kısa süre içinde tekrar yayın hayatına başlayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Açıklama: Galatasaray TV

Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun 27.10.2008 tarih ve 2008/51 sayılı toplantısında alınan 1 No’lu karar uyarınca Galatasaray Televizyonu’nun yayınları durdurulmuştur.

Yönetim Kurulumuz bu ani karar ve gelişme doğrultusunda gereken temas ve girişimlerde bulunmaktadır.

Galatasaray Televizyonu, en kısa süre içinde tekrar yayın hayatına başlayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekküller bilgi için kablo'da Gs Tv Kapanmamıs diye duydum....:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir türlü haledemediler şu yayınları kanlların frenkası değişir
    şifrelenir...vs... raydan çıkmış tren gibi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yap boz tahtası gibi degiştiriyorlar yok firekans yok pidler degişiyor almış başını gidiyor

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri